-
روایتسازی سلیقهای از مثلث انتخاباتی در حوزه بویراحمد
یادداشت مخاطبان -
نبود بالگرد و سوگِ دل خراش دختر عشایر
علی حسن پور -
حمله به نماینده ی کهگیلویه با ادبیات عاریتی
یعقوب درویشیان -
«به غایت مبتذل»
محسن خرامین -
روز پرستار و خطر خطر تهی شدن جامعه سلامت از نخبگان
ایرج اقبال فر -
بزرگواری؛ از تلاش برای بقا تا تخریب رقبا
یعقوب درویشیان -
تهمینه (قسمت سی و نهم)
غلامعباس موسوی نژاد -
آقای روشنفکر! چرا نمیتوانی حرف بزنی؟
یادداشت مخاطبان -
شیربچه های نوجوانان فوتبال ایران معجزه گران جام جهانی
ابوصالح دانشفر -
جناب نماینده؛ در این میانه دقیقا ما کجائیم ؟
محمد علی طیموری پور
-
حسین آذرشب: باید نسبت به زبانمان تعصب داشته باشیم/ با مرگ هر زبان دریچه ای روی بشر بسته میشود/آینده زبان لری به همت ما بستگی دارد
-
متولی رسیدگی به مشکلات روستای سیل زدهِ امام زاده کوهبرد کهگیلویه کیست؟!
-
نبود بالگرد اورژانس و فوت دختر ۱۷ ساله در منطقه عشایری بهمئی
-
نماینده ادوار مجلس واکنش نشان داد/ بدعت خطرناک قومیتی در بانک مسکن استان
-
چرا با تعطیلی مدارس یاسوج قفل میشود؟
-
چون از شرایط ناراضی هستم کاندید شدم/ در خصوص اعتبار نامه تاج گردون اقدام غیر قانونی صورت نگرفت/ کلنگ زنی های شب انتخابات نارضایتی ها را افزایش میدهد
-
انتقاد «خرامین» به احداث سد خرسان 3 در حضور معاون رئیس جمهور+ فیلم
-
روایت بخشدار دیشموک از وضعیت معدن نیترات لیراب و پمپاژ آب رودسِمه
-
جوخانه همچنان بی برق!/بی توجهی فرمانداری چرام و استانداری به مطالبه عمومی مردم
-
گزارشی از تخریب بنای تاریخی در محله قدیمی رواق شهر دهدشت و شائبه پنهان کاری اداره کل میراث فرهنگی استان
- گفتگو و گزارش
- 0
- چهارشنبه , 24 آبان 1402 -11:32
گزارش؛
چرا با تعطیلی مدارس یاسوج قفل میشود؟
واکاوی الگوی رفتاری تردد درون شهری در یاسوج نشان میدهد شروع ساعت ترافیک از ساعت ۷ صبح بوده و این میزان در ساعت ۷:۴۰ دقیقه به اوج خود میرسد و پس از آن به مرور کاهش مییابد و ساعت ۱۱ تا ۱۳ ظهر دوباره با ترافیک مواجه میشویم.

اَفتونیوز| ایسنا نوشت:واکاوی الگوی رفتاری تردد درون شهری در یاسوج نشان میدهد شروع ساعت ترافیک از ساعت ۷ صبح بوده و این میزان در ساعت ۷:۴۰ دقیقه به اوج خود میرسد و پس از آن به مرور کاهش مییابد و ساعت ۱۱ تا ۱۳ ظهر دوباره با ترافیک مواجه میشویم.
در بیشتر شهرها اوج ترافیک روزانه از ساعت ۱۶ شروع و حدود ساعت ۱۸ به بالاترین حد خود میرسد اما این مساله در شهر یاسوج برعکس است و زمان زنگ شروع یا پایان مدارس به اوج خود می رسد و خیابانها و حتی در برخی موارد کوچه های شهر قفل می شوند.
ترافیک یکی از معضلات حمل و نقل درون شهری در یاسوج است که به عوامل مختلفی از جمله وجود مطب های پزشکان در مسیرهای اصلی تردد، مجتمعهای تجاری در حریم معابر اصلی، جانمایی درست نکردن مدارس بخصوص مدارس غیرانتفاعی، کمبود، فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی و یا استقبال نکردن مردم از آن، کمبود پارکینگ، نبود سرویس مدارس و ... وابسته است. یکی دیگر از این چالشها در افزایش ترافیک به خصوص در نیمه دوم سال، بازگشایی و فعالیت مدارس است.
به طور معمول شهروندان از شنبه تا چهارشنبه در ابتدا و انتهای ساعات کاری و مدارس با مشکلات ترافیکی مواجه میشوند. به طور کلی، جابهجاییها در این ساعات مختص دو گروه است: گروه اول کارمندان و دانش آموزان هستند که از منزل به محل کار یا تحصیل و بالعکس تردد میکنند و انعطافپذیری کمتری در تغییر ساعات رفتوآمد خود دارند. اما گروه دوم شامل افرادی میشود که انعطاف بیشتری در ساعات انجام سفرهای خود دارند. این گروه با اندکی تغییر در ساعت انجام سفرهایشان میتوانند به خود و همچنین گروه اول کمک بسزایی داشته باشند.
یکی از شهروندان با ابراز گلایه از این که طی ساعات تعطیلی مدارس جایی برای سوزن انداختن در خیابان ها نیست و ساعت ها بین خیابانها در تردد است، می گوید: تردد به گونه ای بسیار دشوار است و امکان تردد از ساعت ۱۱تا ۱۳در خیابان های مرکزی شهر وجود ندارد و ترافیک گره خورده ای در بیشتر خیابان های مرکزی به چشم می خورد.
یکی دیگر از اولیای دانش آموزان یاسوج عنوان می کند؛ این ترافیک بی تدبیری مسئولان و متولیان امر است که حالا ما والدین دانش آموزان و مردم با مشکل و سختی مواجه می شویم.
وی تاکید می کند: واقعا اگر سرویس مدرسه داشتیم، آیا با این مشکلات ترافیکی مواجه می شدیم؟ چرا زمان زنگ شروع و پایان مدارس تاکسی در سطح شهر خیلی کم می شود؟
یک شهروند یاسوجی به خبرنگار ما می گوید: مردم شرایط سختی در حمل و نقل عمومی بخصوص برای جابجایی فرزندان خود تحمل میکنند. زیرساختها آماده نیست و مسئولان همیشه میگویند ون، مینی بوس و اتوبوس کم است. باید کار عملیاتی در جهت کاهش این مشکلات انجام شود و تا اتفاقی مثبتی رخ ندهد، همیشه همین حرف را میزنیم.
بیش از ۱۲ دستگاه اجرایی و سازمان مسئولیت دارند
«کورش دلشاد»، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در این خصوص به خبرنگار ایسنا با بیان اینکه گفت: بیش از ۱۲ دستگاه اجرایی و سازمان در زمینه سرویس مدارس مسئولیت دارند، جلساتی در این خصوص گرفته شد، متولی شهرداری است و آموزش و پرورش تنها یک عضو هست.
وی افزود: سامانه سپند حمل و نقل دانش آموزی را ساماندهی می کند که قرار بود شهرداری یاسوج این سامانه را راه اندازی کند اما تاکنون عملی نشده است.
تحصیل ۴۰ هزار دانش آموز در یاسوج
دلشاد با بیان اینکه ۴۰هزار دانش آموز در مدارس شهر یاسوج مشغول به تحصیل هستند، اظهارکرد: در سطح این شهر ۱۰۷ مدرسه غیرانتفاعی با ۱۸ هزار دانش آموز وجود دارد.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: زیرساخت های شهر یاسوج ضعیف است، تا قبل از کرونا در این شهر ۱۳۰ دستگاه مینی بوس داشتیم که در ایام کرونا به دلیل تعطیلی شدن کار، آنها را فروخته اند و هم اکنون این تعداد به حدود ۲۰ دستگاه مینی بوس رسیده است.
دلشاد تصریح کرد: پیشنهاد ما اینست که به متقاضیان مینی بوس تسهیلات ارزان قیمت داده شود تا بخشی از مشکلات ترافیکی و سرویس مدارس شهر یاسوج رفع شود.
انجام ۵۰ درصد سرویس مدارس از سوی شهرداری
همچنین «عبدی دانش مقدم»، رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یاسوج نیز به خبرنگار ایسنا گفت: امسال ۵۰ درصد سرویس مدارس با ساماندهی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری انجام شده است.
وی افزود: ۷۰ درصد مینی بوس های سطح شهر(۶۰ تا ۷۰ دستگاه)، ۱۱ دستگاه ون، ۷۰ درصد تاکسی ها، تاکسی بیسیم و تاکسی تلفنی های شهر برای سرویس مدارس بکار گرفته شدند و در خصوص بکارگیری اتوبوس برای سرویس مدارس خیابانهای شهر پاسخگو نیست و ظرفیت استفاده از اتوبوس را ندارند.
دانش مقدم اظهارکرد: یکی از دلایل ترافیک با زنگ مدارس این است که کارمندان ادارات سرویس مدارس کار می کنند و یا بصورت شخصی اقدام به جابجایی فرزندان دانش اموز خود می کنند. همچنین استاندارد نبودن معابر، نبود ایستگاه و پایانه مسافری شهری، حضور پلیس و اعمل قانون، تمرکز برخی صنوف در سطح شهر، آموزش و... در ترافیک شهر یاسوج نقش دارند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
هیچ مشکلی ترافیکی نداریم
«سرهنگ جابر پیوست»، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: وضعیت ترافیک شهر یاسوج و سرویس مدارس این شهر نسبت به سال گذشته بهتر شده و هیچ مشکلی ترافیکی نداریم.
وی افزود: سرویس مدارس ساماندهی شده و حضور پلیس در میدان ها و تقاطع ها بهتر شده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای جانمایی مدارس غیرانتفاعی از پلیس راهنمایی و رانندگی استعلام گرفته می شود، اظهارکرد: در این رابطه از پلیس راهنمایی و رانندگی استعلام نمی شود.
گفتنی است که شناور شدن ساعت کاری، سرویس مدارس با ون، مینی بوس یا اتوبوس باعث میشود تا تعداد بچههای بیشتری با یک وسیله نقلیه جابجا شوند و تعداد ماشینها کمتر شود در نتیجه بار ترافیکی کمتر خواهد شد. ادارات، تاکسیرانی، شهرداری و ... باید با هم هماهنگ باشند تا مشکلات ترافیکی کمتر شود. در این راستا والدینی که شخصا اقدام به سرویس دهی فرزندان خود میکنند، در صورت امکان از فضای حیاط مدرسه جهت سوار و پیاده کردن دانش آموزان استفاده کرده و در غیر این صورت کمی با فاصله از مدرسه خودروی خود را پارک کنند.
موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که دستگاههای نظارتی بر این مساله مهم نظارت جدی داشته باشند و طی نشست ویژه ای با حضور دستگاههای متولی، بررسی شود که چقدر به وظایف و مسئولیتها عمل شده و در صورت سهلانگاری و کوتاهی با دستگاههای متخلف برخورد قانونی شود. اینکه هر دستگاهی از زیر بار مسئولیت و وظایفی که دارد شانه خالی کند و تقصیر را به گردن سایر دستگاهها بیندازد مشکلی را حل نمی کند بلکه بر مشکلات شهر و مردم می افزاید.
نکته جالب اینجاست که خبرگزاری ایسنا گزارشات مردمی مبنی براینکه ساعت صبح و ظهر زمان شروع و پایان زنگ مدارس به ادارات و سازمانها که مراجعه می کنیم کارمندان ادارات سرکار خود حضور ندارند و کار ارباب رجوع انجام نمی شود، رسیده که بعد از بررسی مشخص می شود کارمندی که باید کار ارباب رجوع را انجام دهد برای بردن و یا آوردن فرزندش در اداره نیست و این مساله مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است. البته مشخص نیست که این کارمندان با مرخصی کار جابجایی فرزند خود را انجام می دهند یا نه که به نظر می رسد مسئولان نظارت باید بر این موضع داشته باشند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 دیدار خداداد افشاریان با امام جمعه یاسوج
- 2 شورای راهبری توسعه مدیریت استان برگزار شد/+جزییات
- 3 کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد معطل تسهیلات است/ زیرساختهای گلخانهای در دولت سیزدهم متحول شده است
- 4 پیام تقدیر و تشکر خانواده شهید شیرودی از مردم و مسئولان
- 5 ایمن سازی گردنه مله شوره توسط راهداری استان انجام گرفت
- 6 بررسی و تصویب اعتبارات محرومیت زدایی در شورای برنامهریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد
- 7 « هفته کتاب» به روایت مدیرکل کتابخانه های استان
- 8 پیام تقدیر و تشکر خانواده حسنی نیا(مجیدی)از مردم و مسئولان
-
مدیر ملی هماستانی رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور میشود/ جزییات
-
مسئولیت جدید برای مدیر جوان هم استانی در صنایع پتروشیمی+عکس
-
وضعیت نزاع طی ۴ سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
-
اعتبار ۲۰۰ میلیاردی سازمان برنامه و بودجه کشور برای شهرستان مارگون
-
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان تغییر کرد/ غفاری معتدل جایگزین هدایت خواه تندرو شد
-
ندای وحدت علیه خود! / انتقاد تند مشاور رسانهای سابق نماینده بویراحمد از مدیرکل آموزش و پرورش استان+ عکس
-
اظهارات هدایت خواه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان
-
در استان کمبود پزشک متخصص داریم
-
روایت مدیرعامل آب منطقه ای استان از آب ذخیره شده در چمشیر
-
توضیحات رئیس سازمان جهاد کشاورزی پیرامون بازار گوشت
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!