-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
قیمت جدید گوشت در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تعیین قیمت جدید گوشت خبر داد و گفت: با هرگونه تخلف در بازار به شدت برخورد میکنیم.

سیدعلی معتمدیپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: بعد از بررسیهای دقیق و کارشناسی شده توسط کارگروه اقدام مشترک کهگیلویه و بویراحمد قیمت جدید گوشت قرمز در این استان مصوب و ابلاغ شد که بعد از این هرگونه تخلف در بازار از جمله گرانفروشی به شدت رصد و با متخلفان بدون اغماض برخورد خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه کارگروه اقدام مشترک با آنالیز دقیق هزینهها قیمت را تعیین کرد، افزود: قیمت گوشت گوسفند(میش) هر کیلوگرم 350 هزار تومان، بزغاله 410 هزار تومان، بره و گوساله 435 هزار تومان ، بز 340 هزارتومان و قیمت کله پاچه پاک شده آماده طبخ نیز 330 هزار تومان تعیین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: قیمتها از این هفته ابلاغ و لازم برای اجرا است و تمامی واحدهای صنفی قصابی ملزم به رعایت قیمت و نصب نرخنامه هستند و در صورتی واحد صنفی از نرخ مصوب تخطی کند علاوه بر تعطیلی، آن واحد به جریمه 10 برابری نیز محکوم خواهند شد.
وی عنوان کرد: دام پایه کشتار در استان وجود دارد و اما واقعیت امر هزینه تولید بالا بوده و قیمت باید کنترل شود و در این راستا کارگروه اقدام مشترک متشکل از 13 دستگاه اجرایی متولی و ناظر در این زمینه با حساسیت موضوع را در دستور کار دارد و مستمر رصد لازم را دارد.
معتمدیپور با تأکید بر اینکه قیمتهای بالاتر از حد نرمال بازار شناسایی و برخورد خواهد شد، خاطرنشان کرد: براساس شاخصهای مهم اقتصادی کارگروه اقدام مشترک مشخص و جهاد کشاورزی نیز وظیفه نظارت را بر عهده دارد.
وی یادآور شد: کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی نظارت بر بازار را تشدید کرده و روزانه و به صورت شبانهروزی رصد را انجام میدهند و انتظار میرود شهروندان نیز هرگونه تخلف را به بازرسان گزارش کنند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
نصب 4 هزار كارت چسبنده در فضای سبز شركت نفت و گاز گچساران
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!