-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
یادداشت دریافتی مخاطب؛
مسئولین چرام؛ حامی یک کاندیدای خاص یا نمایندهی نظام جمهوری اسلامی؟
در چند ماه گذشته، در راستای فراهم کردن بستر سلامت انتخابات و تقویت امنیت عمومی، خطر آسیبرسانی و مشکلآفرینی مدیران قبیلهای در فضای رسانهای، مورد نقد دلسوزانه قرار گرفت. اما گویا تیم مدیریتی که مجری انتخابات هستند تعهد خاصی در قبال رعایت عدالت سیاسی و اجتماعی ندارند.
اَفتونیوز| یکی از مخاطبان در یادداشتی که در اختیار این پایگاه خبری قرار داده است، نوشت:
«وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ ...»
یکی از بهترین دانشنامههای سیاسی از گذشته تاکنون، خطبهها و نامههای امام علی (ع) خطاب به والیان و کارگزاران حکومتی است. اشعث ابن قیس کندی یکی از کارگزاران عثمان بن عفان و حضرت علی (ع) در آذربایجان است که به جهت فهم نادرست از سیاست علوی مورد سرزنش قرار گرفته است. امام خطاب به اشعث می فرمایند: «حوزه فرمانرواییات طعمهی تو نیست، بلکه امانتى است بر گردن تو ...». رفتار و دانشنامهی سیاسی و الهی امام علی (ع) منشور سیاسی و الهی نظام جمهوری اسلامی است. نامهی امام علی (ع) خطاب به اشعث و عثمان ابن حنیف،نباید هیچگاه در عرصهی معرفتشناختی سیاسی مورد اغماض و کمتوجهی قرار گیرد. تکرار و تداعی مضامین بلند این دو نامه خطاب به کارگزاران و فرمانداران، لطف به آنها است تا در کژراهه سیاسی قرار نگیرند و مسئولیت را طعمه نداند و یا به میل شخصی عمل نمایند. همان اصلی که امروزه سازمانهای بینالمللی نیز از آن بهعنوان شاخص فساد یاد میکنند؛ «یعنی استفاده شخصی از مناصب عمومی».
بر اساس قانون اساسی، مسئولیت اجرایی انتخابات، با فرمانداران، بخشداران و هیئتهای اجرایی است که هیئت نظارت، بر عملکرد آنها نظارت دارد. در فضایی که هر روز به انتخابات نزدیکتر میشویم، عملکرد برخی از مسئولان حوزهی انتخابیهی کهگیلویهی بزرگ، به گونهای است که گویا خود را کارگزار نظام جمهوری اسلامی نمیدانند و تمام هموغم و هویت خویش را در آینه سید محمد موحد ملقب به سناتور میبینند.
ممکن است در بعضی از شهرستانهای کهگیلویهی بزرگ، برخی رسالت خویش را به پای همراهی با سناتور خودخوانده معامله نکنند، اما اتفاقات چند روز اخیر، بیانگر صف کشیدن تیم های زیر مجموعه فرمانداران و بخشداران قبیلهای است. بنابراین لازم است جهت روشنگری سیاسی، به چند مورد اشاره شود.
۱) اکثریت فرمانداران، بخشداران و مدیران سیاسی و فرهنگی حوزهی انتخابیهی کهگیلویهی بزرگ، نه بر اساس شاخصهای علم مدیریت، بلکه با دخالتهای سناتور به این مسئولیت رسیدهاند. لذا هویت سیاسی خویش را مدیون او میدانند.
۲) در روزهای گذشته، به توصیههای استاندار کهگیلویه و بویراحمد و هیئت نظارت بر انتخابات، بیاعتنایی شد. تعدادی ازمدیران و مسئولین فرهنگی بخشی از شهرستان چرام، در نقش افراد ستاد انتخاباتی ظاهر شدند و در نشستهای خانگی، پشت صحنه نماینده را همراهی می کردند
۳) نوع رابطه و تعامل چنین مدیرانی، هیچ نوع همسویی و تناسبی با مدیریت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ندارد.
گویا از این مسئولین خواسته شده مثل گروههای سیاسی و فعالان انتخاباتی، در راستای پیروزی سناتور فعالیت کنند. نمونهی آن، برخی از مدیران است که در شهرستان چرام، زمینهی نشستهای سیاسی نماینده را در چند روز اخیر فراهم کردهاند.
۴) واضح است که فرمانداران، بخشداران و مدیران، از نظر قانونی هیچگونه مسئولیتی در قبال فراهم کردن نشست خانگی و یا اجتماع گروهی با هیچیک از نامزدهای انتخابات ندارند. اما روشن نیست چرا عدهای براین باورند مسولان شهرستانی باید بسترساز اجتماعات خانگی نماینده باشد. شاید صحت آن محل تامل باشد.
۵) بر اساس اخباری که این روزها به گوش میرسد ظاهر در روزهای اخیر، در شهرستان چرام و بخش تابعه، جمعی از مدیران سیاسی و فرهنگی، تمام قد در حمایت از سناتور ظاهر شدهاند. حتی تصاویر بعضی از مدیران، در این صحنههای نمایشی دیده میشود.
۶) در چند ماه گذشته، در راستای فراهم کردن بستر سلامت انتخابات و تقویت امنیت عمومی، خطر آسیبرسانی و مشکلآفرینی مدیران قبیلهای در فضای رسانهای، مورد نقد دلسوزانه قرار گرفت. اما گویا تیم مدیریتی که مجری انتخابات هستند تعهد خاصی در قبال رعایت عدالت سیاسی و اجتماعی ندارند. به نظر میرسد انتخاب چنین تیم سیاسی و مدیریتی، برای همراهی سیاسی و انتخاباتی است. پیشنهاد میشود استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد نگذارد حوادث شهرستان چرام و بخش سرفاریاب در هیچ شهرستانی تکرار شود. گویا بعضی از مدیران در یک معاملهی سیاسی با سناتور به توافق رسیدهاند و بقای سیاسی خویش را در همراهی با نمایندهی فعلی میدانند
۷) فرماندار شهرستان چرام نماینده عالی دولت جمهوری اسلامی است نباید اجازه دهند ادارات وسازمان های زیر مجموعه فرمانداری درجهت فرد خاصی خط ونشان سیاسی وانتخاباتی از خود نشان دهند.
( این یادداشت از سری مطالب مخاطبان است و انتشار آن به معنای رد یا تایید تمامی یا بخشی از محتوای آن نمی باشد)
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 1 نظر
دقیقا .مدیران چرامی دارند دعوتها راساماندهی میکنند
پاسخ