تجمع جمعی اهالی طایفه اولاد میرزا علی در بنیاد شهید استان؛


دارای ۱۸۹ نسق ثبتی و زراعی در منطقه«جوش و زنگوا» هستیم/صدای ما را به گوش مسئولان برسانید

جمعی از خانواده های شهدا از ایل اولاد میرزا علی شهرستان بویراحمد درخصوص ابهامات و مشکلات املاک و زمین های خود و پس گرفتن آنها، در اداره کل بنیاد شهید استان کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند

دارای ۱۸۹ نسق ثبتی و زراعی در منطقه«جوش  و زنگوا» هستیم/صدای ما را به گوش مسئولان برسانید

اَفتونیوز| امروز شنبه (۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) در این تجمع، یکی از افراد معترض در گفت و گو با خبرنگاران گفت: ما از ایل اولاد میرزا علی تیره محمدصالحی و برخورداری هستیم، ۱۰ شهید، ۱۰ آزاده، ۱۵۰ جانباز و رزمنده داریم. مشکل ما این هست که، سال ۱۳۶۶ نزاعی در منطقه دیلگون بین دو طایفه اولاد میرزاعلی و زنگوایی به وجود آمد، استاندار و شورای تأمین آن زمان توانایی حل و فصل این نزاع را نداشتند و اقدام به جابجایی گروهی از طایفه کرد.
وی افزود: سال ۱۳۶۶ ما حدود ۲۰۰ نفر از طایفه محمدصالحی و برخورداری بودیم که در جبهه به سر می‌بردیم، که آقایان تیره زنگوایی را به جای تیره برخورداری و محمدصالحی در زنگوا و جوش کوچ دادند و فاصله این دو ملک حدود ۷۰ کیلومتر بود. درگیری این دو طایفه به طایفه ما هیچ ربطی نداشته است.
این فرد معترض به نمایندگی از طایفه خود افزود: باید با کدخدامنشی این موضوع را حل و فصل می‌کردند و تنش‌ها را در منطقه کم می‌کردند، از آن زمان تا الان ما از طریق شورای تأمین پیگیری می‌کنیم، اما چون کارشان خلاف و غیرقانونی بوده، درخواست ما را رد می‌کنند. ما در دیوان عدالت اداری دادخواست داده‌ایم، دادخواست ما در هیئت عمومی است و آقایان هر زمانی که از استانداری استعلام می‌گیرند، فرصت می‌خواهند.
وی گفت: دلیل فرصت خواستنشان این هست که نه سند و مدرکی دارند و نه مصوبه و صورتجلسه‌ای. چون کارشان غیرقانونی بوده، هیچ جواب قطعی به دیوان عدالت اداری نمی‌دهند. الان ما برای گرفتن حقمان به بنیاد شهید پناه آورده‌ایم. امروز هم خدمت امام جمعه و نماینده ولی فقیه بودیم، از‌ایشان هم ممنونیم.
وی اظهار کرد:‌امیدواریم صدای ما را به گوش مسئولان برسانید، هر دامداری که ملکی ندارد، مجبور است ۳۰ تا ۵۰ میلیون اجاره بدهد تا دام‌هایشان چرا کنند.
یکی دیگر از این معترضان گفت: آن زمان، بزرگان ما را تهدید کردند و خاک ما را به زور به طایفه دیگری دادند، دارای ۱۸۹ نسق ثبتی و زراعی در منطقه زنگوا و جوش هستیم، تنها جایی که به درد ما می‌خورد، ملکی است که نسق ثبتی و زراعی آن را داریم، ما زمین‌مان را با هیچ جایی عوض نمی‌کنیم، حاضر نیستیم ملک‌مان را عوض کنیم.
وی بیان کرد: بی‌کفایتی مسئولان آن زمان باعث شده که جابجایی صورت بگیرد. ما به عنوان نماینده خانواده‌های شهدا اینجا جمع شده‌ایم، به این خاطر به بنیاد شهید آمده‌ایم که مدیرکل بنیاد شهید همکاری و هماهنگی با مسئولان قوه قضاییه انجام دهند تا ما بتوانیم مشکلمان را حل کنیم./ کبنا



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 8 نظر

  • 1 یزداله مسعودی 1403/2/24 9:48:33

    غزه همینجاست مسئولان در فلسطین

    پاسخ
  • 2 بهاره 1403/2/23 21:15:50

    خاک زنگوا نشانه شرف و آبرویه طایف بزرگ اولاد میزا علی هست برای به دست آوردن خاکمان دست بر نمیداریم

    پاسخ
    • 2 - 1 Google پاسخ به : بهاره 1403/6/24 2:10:37

      پس چرا اسم خاکتون زنگواست؟

  • 3 وحید 1403/2/23 15:5:44

    معامله ای که در سالهای قبل بین زمین داران انجام شده و دو طرفین هم راضی بودند الان از عقل سالم به دور است که نوادگانشان بدنبال اثبات این باشند که بزرگان ما اشتباه کردند.و اینکه دنبال تنش بین طوایف باشند.لطفا دولت محترم اصل قضیه را درک کنند و اجازه تنش بیش از این را ندهند. و اینکه بجای دادگاه بسراغ بنیاد شهید هر ساله میروند .کار درستی نیست که از این اداره محترم بخواهند که پا روی حق بگذارند و طرف ناحق بایستد.

    پاسخ
  • 4 مولایی 1403/2/23 11:35:40

    به فکر نان باشید که خربزه آب است...زنگوا از اسمش پیداست که متعلق به زنگوایی ست و بس

    پاسخ
    • 4 - 1 جوش زنگوا محمد صالحی پاسخ به : مولایی 1403/2/23 20:54:37

      بچرخ تا بچرخیم اگه دولت کاری نکنه باید همه باهم بسوزن

  • 5 آریا 1403/2/23 10:8:31

    رسانه افتوخبر موضوع را به درستی به اطلاع مخاطبین نرساندند یا اطلاعی نداشتند.موضوع زنگوا و دیلگان و اختلاف بین اولادمیرزاعلی و طایفه زنگوایی با سالهای ۴۲ و ۴۳ برمی گردد.در آن سالها بزرگان طوایف با توافق بنا را بر این می گذارند که طایفه زنگوایی از منطقه زنگوا که با همسایگان اختلاف داشتند به منطقه دیلگان نقل مکان کنند و طایفه اولاد میرزا علی به زنگوا نقل مکان کنند. که بعدأ اصلاحات ارضی پیش آمد و طایفه زنگوایی در دیلگان نسق زراعی گرفتند و طایفه اولادمیرزاعلی در منطقه زنگوا نسق زراعتی گرفتند و به دنبال آن هم اولاد میرزاعلی ها در زنگوا عمران و آبادانی کردند هم زنگواییها و بابکانیها در دیلگان باغ و زراعت درست کردند. بعد از انقلاب طایفه اولاد میرزاعلی خواهان بازگشت به دیلگان شدند که بعد از کش و قوس‌های فراوان مسیولین سیاسی و امنیتی تصمیم به جابجایی دو باره دو طایفه گرفتند و حوادث ناخوشایندی هم بواسطه همین تصمیم پیش آمد. خانواده های برخورداری و احتمالأ محمد صالحی از طایفه اولاد میرزاعلی در نقل مکان به دیلگان موفق به اسکان در یوردها و عرفهای مرتعی یا زمینهایی که قبل از سال ۴۲ در آن سکونت داشتند نشدند و از آنموقع تا حالا پیگیر هستند. اما نه خود این دو خانواده و نه دستگاههای مسئول پیگیر حل و فصل موضوع اختلافات داخلی طایفه اولاد میرزاعلی بر سر مکانهای نشیمن هریک از فامیلهای اولاد میرزاعلی در منطقه دیلگان نیستند. اگر بزرگان طایفه اولاد میرزاعلی همت کنند و مکانهای نشیمن خانواده های محمد صالحی و برخورداری در منطقه دیلگان قبل از سال ۴۲ را مشخص کنند تا اندازه ای این اختلافات فروکش خواهد کرد. هرچند که جمعیت هریک از خانواده های مزبور الان بیش از ده برابر آنموقع هست و قطعأ منطقه جوابگوی این تعداد جمعیت نخواهد بود.

    پاسخ
    • 5 - 1 کیا پاسخ به : آریا 1403/3/27 5:28:37

      جناب آریا موضوع را خیلی واضح توضیح دادند خاک جوش و زنگوا قبل از اصلاحات ارضی و پیش تر از اولادمیرزایی متعلق به طایفه زنگوایی بوده و این نسق ها همچنانکه قبلش خاک های دیلگان و زنگوا بین این دو طایفه جابجا شده با نسق های طایفه زنگوا که بیش از ۲۰۰ نسق در دیلگون هست جابجایی شده اند و اینکه این دو خانواده از اولاد میرزایی نتوانستند حق خودشان رو از خاک دیلگان بگیرند مشکل داخلی خودشون هست و بس

سایر اخبار
برگزدیدها