افشاگری های رییس سابق امور ورزش نفت و گاز گچساران از وضعیت تیم فوتبال نفت و گاز گچساران

جوابیه رئیس سابق امور ورزش شركت بهره برداری نفت و گاز گچساران در خصوص مطلب منتشر شده در رسانه ها

افشاگری های رییس سابق امور ورزش نفت و گاز گچساران از وضعیت تیم فوتبال نفت و گاز گچساران

اَفتونیوز|   جوابیه رئیس سابق امور ورزش شركت بهره برداری نفت و گاز گچساران در خصوص مطلب منتشر شده در رسانه ها

 

رحمت اله محمدی رئیس سابق امور ورزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران پیرو انتشار خبری در کانال هاو بازنشر آن در صفحات رسانه ها و  شبکه های اجتماعی در مورخه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با عنوان « تیم فوتبال نفت و‌ گاز گچساران را چه‌ میشود؟» و درج مطالبی به نقل از یکی از دست‌اندرکاران تیم مذکور، نکات ذیل را جهت شفاف‌سازی و تبیین موضوع ارائه می نماید و از آن پایگاه خبری انتظار دارد ، توضیحات زیر را منتشر نماید:

 

۱.- مدیران منصوب دولت سیزدهم در مناطق نفت‌خیز جنوب و در راس آنها آقای مهندس صفرعلی رئیسی، در راستای مسئولیت های اجتماعی برای رونق ورزش قهرمانی گام های اثربخشی برداشته و با واگذاری امتیاز تیم فوتبال ملی حفاری اهواز به نفت گچساران، نفت و گاز این شهرستان را به لیگ دسته دوم فوتبال کشور بازگرداندند. در این راستا ذکر نکات ذیل ضروری می باشد :

اولاً در آن برهه هنوز آقای غلامی حکم مدیرعاملی تیم فوتبال را دریافت نکرده بود و ارتباط دادن موضوع انتقال امتیاز تیم از اهواز به گچساران به آقای غلامی از اساس کذب می‌باشد. ثانیاً با توجه به اینکه شرکت ملی حفاری قصد ادامه تیم‌داری را نداشت و از طرفی امتیاز تیم فوتبال لیگ دویی آن شرکت نیز مشتری ۶ میلیارد تومانی داشت، اما به پیشنهاد فرهاد حیدری و مذاکرات فشرده آقای مهندس رئیسی با آقایان گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری و منصور قنبرزاده رئیس امور ورزش و تربیت بدنی وزارت نفت در آبان ماه سال ۱۴۰۰ ، امتیاز تیم فوتبال ملی حفاری در لیگ ۲ بصورت رایگان به نفت گچساران و امتیاز نفت گچساران در لیگ ۳ به تیم نفت اهواز انتقال داده شد و همان موقع نیز آقای غلامی با حمایت فرهاد حیدری بعنوان مدیرعامل تیم فوتبال نفت گچساران منصوب شد ، ثالثاً درحالی که تنها ۱۴ روز به آغاز مسابقات لیگ دسته دوم باقی مانده بود ، همزمان با ثبت مراحل اداری فرایند انتقال امتیاز ، بستن قرارداد سرمربی (عزیز فریسات) و بازیکنان انجام و مشکلات مالی تیم نیز مانع جذب بازیکنان مدنظر سرمربی تیم شد و هدف صرفاً بقا در لیگ ۲ بود که محقق شد.

 

۲.در ابتدای فصل بعد (۱۴۰۲-۱۴۰۱) آقای غلامی ، داریوش یزدی را به عنوان سرمربی تیم انتخاب نمود و در میانه فصل بدلیل اینکه آقای غلامی مدیرخدمات بود و از  طرفی مجموعه امور وزش به لحاظ ساختار سازمانی ذیلِ مدیریت منابع انسانی قرار دارد با تصمیم مدیریت ارشد ورزش مناطق نفتخیز جنوب ، ابوالحسن غلامی از سمت مذکور برکنار و آقای آیت الله علیپور مدیرمنابع انسانی وقت بعنوان مدیرعامل جدید تیم فوتبال نفت گچساران منصوب شد و در زمان سرپرستی اینجانب در اداره امور ورزش و با حمایت ایشان و کادر مدیریتی جدید و فنی ، تیم نفت و گاز گچساران با اقتدار قهرمان لیگ ۲ شد و پس از ده سال مجدد به لیگ یک فوتبال کشور صعود کرد ، اما مجدداً آقای غلامی با لابی فرهاد حیدری در تاریخ ۱۲ خرداد به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه نفت و گاز گچساران منصوب شد .

 

۳.اقتدار مديريتي و فنی آقای داریوش یزدی زبانزد همه اهالی فوتبال است و به هیچکس اجازه دخالت در مباحث فنی را نمی‌دهد و یکی از بحث‌ها و مشکلات داریوش یزدی با ابوالحسن غلامی، بکارگیری آقای بهمن فرازمند (دوست و یار غار همیشگی آقای غلامی) در کادر فنی تیم بود که به اذعان بزرگان فوتبال گچساران از توانمندی لازم برای حضور در سمت مدیرفنی برخوردار نبوده و نیست. در نهایت آقای غلامی تحت فشارِ بهمن فرازمند، مجبور به تغییر سرمربی تیم شد و بدین ترتیب داریوش یزدی با وجود صعود مقتدرانه تیم از لیگ۲ به لیگ ۱ ، فرصت حضور به عنوان سرمربی تیم در لیگ ۱ را از دست داد و پیروز قربانی به عنوان سرمربی جدید انتخاب شد.

 

۴- در همان ابتدای فصل و در ابتدای مهلت نقل و انتقالات پیش‌فصل نیز اعتبار مالی تیم های تحت مالکیت وزارت نفت شامل نفت مسجدسلیمان، نفت و گاز گچساران و پارس جنوبی جم با رقم بی سابقه ۴۸ میلیارد تومان به تصویب رسید و ابلاغ شد. این اعتبار شامل دو بخش ۲۰ میلیارد برای پشتيباني و ۲۸ میلیارد حق الزحمه بازیکنان، کادر فنی و سایر عوامل اختصاص یافت. لذا طرح موضوع خلاف واقعِ کمبود اعتبار مالی و ضیق وقت برای بستن تیم قوي در ابتدای فصل، صرفاً در راستای فرافکنی کادر مدیریتی و اجرایی تیم می‌باشد.

 

* نکته جالب ماجرا این است که ۳ تیم نفتی لیگ یک با همین بودجه یکسان نتایج متفاوتی را نیز رقم زده اند و تا پایان هفته ۳۰ام و تنها ۴ هفته مانده به پایان فصل، تیم‌های نفت مسجد سلیمان و پارس‌جنوبی‌جم در نیمه بالایی جدول مسابقات (رده‌های چهارم و نهم) قرار گرفته اند اما متاسفانه تیم نفت گچساران در جایگاه تاسف بار دهم جدول و در نیمه پایینی جدول قرار گرفته است.

 

۵- در فصل جاری (۱۴۰۳-۱۴۰۲) آقای غلامی پس از انعقاد قرارداد با پیروز قربانی به عنوان سرمربی، بهمن فرازمند را با رقم قراردادی نزدیک به سرمربی به عنوان مدیرفنی تیم منصوب نمود، اما به دلیل عدم رضایت سرمربی فعلی (آقای قربانی) حتی اجازه حضور روی نیمکت را هم ندارد و از روی سکوها بازی را می‌بیند. پیروز قربانی به دلیل سطح پایین سواد فنیِ فرازمند، حق هیچ‌گونه اظهارنظری در امور فنی را به وی نداده است؛ درحالی‌ که مرسوم است مدیرفنی فرد باسابقه و باسواد فنی بالاتری از سرمربی باشد ولی در نفت گچساران به دلیل رفاقت دیرینه فرازمند با ابوالحسن غلامی ، اینگونه نیست!

 

۶- طرح موضوع عدم جذب بازیکن مناسب در نیم فصل به دلیل مشکلات مالی نیز خلاف واقع است چرا که تیم هیچ‌گونه مشکل تامین اعتبار مالی نداشته و بعضی‌ از قراردادهای نجومی که برای نزدیکان و دوستان آقای مدیرعامل درنظر گرفته شده، دلیل اصلی کمبود اعتبار برای جذب بازیکنان جدید بوده است. به عنوان نمونه اختصاص مبالغ هنگفت چند میلیاردی برای کادر اجرایی تیم که شامل مبالغ زیر می باشد :

 

بهمن فرازمند ( مدیر فنی ) : ۷۰۰ میلیون

محمد حبیبی نژاد ( سرپرست تیم ) : ۴۰۰ میلیون

امین دهقانی ( کادر اجرایی و مالی ) : ۲۵۰ میلیون

مجتبی گرجی زاده از بستگان نزدیک غلامی ( کادر مالی ) : ۱۷۰ میلیون

کادر رسانه تیم : قریب ۳۰۰ میلیون

جمال شاهینی ( مسئول کمیته انضباطی ) : ۱۵۰ میلیون

 

و سایر قراردادها که در این مقال نمی‌گنجد.

مجموع این اعداد اگر منطقی تر و در اشل تعریف شده، به کادر اجرایی و مدیریتی تیم پرداخت می‌شد، بودجه کافی برای جذب بازیکنان باکیفیت در نیم‌فصل دوم کم نمی‌آمد.

 

۷- عقد قراردادهای بسیار ناچیز با سقف ۵۵ میلیون تومان برای یک فصل با بازیکنان بومی زیر ۲۳ سال توسط آقای غلامی و بهمن‌ فرازمند نیز در نوع خود جای شگفتی دارد. این فرزندان دیار گچساران که یک فصل در گرما و سرما کنار سایر بازیکنان در تمرینات و اردوها حضور دارند ولی بخاطر کمبود اعتبار ناشی از اختصاص رقم های چندصد میلیونی به کادر اجرایی، با این ارقام نازل و بهت‌آور مجبور به عقد قرارداد شدند که حتی هنگامی که موضوع به اطلاع مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران رسید، با اعتراض شدید ایشان به مدیرعامل تیم فوتبال خواستار اصلاح قراداد بازیکنان جوان بومی تیم شد.

 

 

۸- در ۳۰ مهر ۱۴۰۲ براساس ابلاغ مصوبات شورای مرکزی ورزش وزارت نفت، روسای امور ورزش شرکت‌ها، می‌بایست به عنوان مدیرعامل تیم‌های فوتبال تحت مالکیت این وزارتخانه منصوب شوند و پیرو ابلاغیه مذکور در تاریخ ۹ آبان، مجدداً این مسئله به مدیران‌عامل شرکت های مسجدسلیمان و گچساران یادآوری و بر تغییر مدیران‌عامل تیم‌ها براساس مصوبه مذکور تاکید شد. اما آقای مهندس کمالی مدیرعامل شرکت نفت گچساران، در پاسخ به مکاتبه رئیس امور ورزش شرکت ملی نفت، خواستار استمرار مدیریت غلامی تا پایان فصل شد. مجدداً در اسفند ۱۴۰۲ ، مکاتبه‌ای مبنی بر لزوم اجرای مصوبات شورای ورزش، برای بار سوم به شرکت‌ها ابلاغ میشود و مصرانه این مصوبه را یادآور می‌شوند که هرچه سریعتر نسبت به تغییر مدیرعامل تیم های مذکور اقدام شود. با توجه به روند پیش‌گفته، قاعدتاً ۱۶ خرداد که آخرین بازی نفت گچساران در لیگ ۱ است، آخرین روز کاری ابوالحسن غلامی به عنوان مدیرعامل این تیم فوتبال خواهد بود و از آن پس رئیس امور ورزش شرکت نفت گچساران، مسئولیت تیم را بصورت قانونی به عهده خواهد گرفت و دیگر شرایط فعلی که زحمت پیگیری امور اداری و مالی با امور ورزش باشد و اسم و رسم تیم‌داری برای اشخاص دیگری باشد، استمرار نخواهد یافت. در واقع باید گفت که ابوالحسن غلامی در فصل جاری برخلاف مصوبه شورای مرکزی ورزش وزارت نفت و بصورت غیرقانونی مدیریت تیم فوتبال نفت گچساران را از مجموعه امور ورزش غصب کرده است.

 

۹- در فصل جاری برخلاف سالیان گذشته، بی‌انضباطی مالی بی‌سابقه‌ای بر تیم نفت گچساران (که توسط نزدیکان آقای غلامی اداره می‌شود) حاکم شد و اسناد پرداختی و تنخواه ها و ... برای مدت‌های طولانی تسویه و پرداخت نمی‌شدند و امور مالی شرکت نیز به این مهم اذعان دارد. متاسفانه هنوز هم با توجه به نزدیکی به پایان فصل، چندین تنخواه تیم تسویه نشده که جای بررسی و تحقیق و تفحص دارد و امور مالی روی آنها دست گذاشته و مشکلات بسیاری دارد و نشان دهنده عدم اشراف و توجه کافی آقای غلامی نسبت به انضباط مالی نزدیکان خود می باشد.

 

قطعاً همه فوتبال‌دوستان آگاهی دارند که بی‌توجهی به اصل شایسته‌سالاری در سالیان گذشته در مدیریت تیم‌های ورزشی به ویژه تیم فوتبال ریشه‌دار نفت و گاز گچساران، تا چه اندازه لطمات جبران ناپذیری را به ورزش قهرمانی در سطح استان وارد نموده و می نماید، لذا از فعالان فضاي مجازي و اصحاب فهیم رسانه انتظار می‌رود به جاي برجسته نمودن افراد فاقدتخصص و بدون کارنامه موفق و پرداختن و دامن زدن به مسائل حاشيه‌اي، در راستای رسالت خطیر اطلاع رسانی با رویکرد مناسب در انعکاس فعالیت‌های ورزشی استان

و همکاری در ارتقا زیرساخت‌های ورزشی منطقه اهتمام لازم را به‌عمل آورند.

 

در فصل جاری (۱۴۰۳-۱۴۰۲) آقای غلامی پس از انعقاد قرارداد با پیروز قربانی به عنوان سرمربی، بهمن فرازمند را با رقم قراردادی نزدیک به سرمربی به عنوان مدیرفنی تیم منصوب نمود، اما به دلیل عدم رضایت سرمربی فعلی (آقای قربانی) حتی اجازه حضور روی نیمکت را هم ندارد و از روی سکوها بازی را می‌بیند. پیروز قربانی به دلیل سطح پایین سواد فنیِ فرازمند، حق هیچ‌گونه اظهارنظری در امور فنی را به وی نداده است؛ درحالی‌ که مرسوم است مدیرفنی فرد باسابقه و باسواد فنی بالاتری از سرمربی باشد ولی در نفت گچساران به دلیل رفاقت دیرینه فرازمند با ابوالحسن غلامی ، اینگونه نیست!

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها