متن و ‌حاشیه‌های شورای اداری با حضور رئیس قوه قضائیه/ از تذکرهای مکرر استاندار به سخنرانان تا سرگیجه «محسنی‌ اژه‌ای» از ماجرای سدها در استان!

نشست شورای اداری استان با حضور ریاست قوه قضاییه برگزار شد که دارای حواشی متعددی بود.

متن و ‌حاشیه‌های شورای اداری با حضور رئیس قوه قضائیه/ از تذکرهای مکرر استاندار به سخنرانان تا سرگیجه «محسنی‌ اژه‌ای» از ماجرای سدها در استان!

اَفتونیوز|  این گزارش به حاشیه و متن شورای اداری استان خواهد پرداخت.

این گزارش بنا به دلایل مختلفی با تاخیر چند روزه منتشر شد تا لابه لای اخبار متعدد سفر رئیس قوه قضائیه  به استان گم نشود.

نشست شورای اداری استان با مدیریت استاندار کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد، احمدزاده طبق رویه مرسوم، جلسات اداری را با یک دستور کار معین آغاز می‌کند.

در  نشست شورای اداری با محسنی اژه‌ای تکیه استاندار روی سدهای آبریز و خرسان بود.

این اتفاقات به حالت مشابهی در نشست پارسال شورای اداری استان در حضور رئیس جمهور و اعضای هئیت دولت رخ داد و استاندار به همین منوال اولویت‌ها را با دولت درمیان گذاشت.

اما موضوع زمانی جالب می شود که محسنی اژه ای احتمالا از خواسته هایی که از وی در حوزه سدها می شد گیج شده بود. در موضوع سد خرسان تاکید سخنرانان بر عدم احداث بود در حالی که خواسته مسئولان استانی در خصوص سد آبریز کهگیلویه تاکید بر احداث این سد بود.

در این جلسه نیز نماینده ولی فقیه، نماینده کهگیلویه و استاندار بصورت مبسوط در این خصوص صحبت کردند. اژه‌ای  که پیش از این، از زبان  دانشجویان در مورد «سد آبریز» مطالبی را شنیده بود در پاسخ آنها گفت که مشکل سد چیست؟ آیا اعتبار نیاز دارد؟ تا پیگیری کنم.

استاندار در ادامه اظهار داشت، ما نیاز داریم مدیران پر ریسک‌تر عمل کنند اما احکام دیوان عدالت اداری عملا این قدرت را از ما گرفته است.

احمدزاده تاکید کرد، ما نیاز داریم پر ریسک‌تر عمل کنیم تا گره های استان را باز کنیم.

استاندار در ادامه گفت، به محض واریز اعتبارات سفر به حساب دستگاه ها بر اثر شکایات بلافاصه آن پول به حساب پیمانکاران طلبکار منتقل می شود.

رفتار استاندار و معاون توسعه‌ استاندار در این نشست چنان سرد بود و به چشم می آمد که شائبه‌های برخی اختلافات را تقویت می‌کرد.

مرادعلی پیوند در ابتدای صحبت‌هایش در حضور اژه ای، به خاطرات دوران دانشجویی خود اشاره کرد که با تذکر استاندار مواجه شد و او از معاون توسعه خواست در چهارچوب و هدفمند صحبت کند.

 تذکر استاندار به پیوند مبنی بر عدم رعایت وقت نشان داد اختلاف بین این دو از آن چیزی که فکر می‌شود بسیار بیشتر است و احتمالا به شایعاتی بر می‌گردد که پیش از این در محافل رسمی زبان به زبان می چرخید. گویا پیوند رایزنی‌های گسترده‌ای را برای جایگزینی به جای احمدزاده در راس استانداری پیش از این داشته و این موضوع به گوش استاندار نیز رسیده بود.

پیوند در صحبت‌های خود گفت یک روز قبل از انتخابات پول را از حساب استانداری برداشت کردند وی در ادامه گفت احکام علیه دولت در بحث استخدام ها زیاد است  و سازمان بازرسی سرعت کار را ازما گرفته است.

 استاندار که در وقت شناسی حتی با نمایندگان تعارف ندارد(این موضوع پیش از این در چندین نشست اداری دیگر که به ریاست استاندار برگزار می شد نیز تکرار شده بود و ما نیز شاهد آن بودیم) چندین بار به پیوند تذکر رعایت وقت را داد اما او نیز با بی‌تفاوتی از تذکرهای استاندار عبور ‌می‌کرد.

در حین صحبت های پیوند و تذکرهای استاندار پچ پچ و زیر لب خندیدن مدیران کل استانی از وضعیت به وجود آمده صحنه‌های خاصی را خلق کرد.

بعد از پیوند، رئیس جهاد کشاورزی استان پشت تریبون رفت، او نیز صحبت های خود را با تذکر استاندار شروع کرد، احمدزاده خطاب به او گفت، دو دقیقه از وقت شما توسط آقای پیوند اتلاف شد و از مجموعه ۵ دقیقه ۳ دقیقه از وقتتان باقی مانده است.

 معتمدی به پرونده‌های تعیین تکلیف نشده مانند گاوداری فشیان چرام، کشتارگاه تنگ کناره یاسوج و باغ عمران چرام اشاره کرد که به سبب اطاله دادرسی بیش از یک دهه است که به نتیجه نرسیده‌اند.

 مصلح مدیرعامل آب استان آخرین مدیری بود که پشت تریبون رفت، اشاره و دال مرکزی صحبت‌های او در ارتباط بین حمایت از پروژه‌های آبی و کاهش جرم و آسیب‌های اجتماعی بود.

مصلح گفت، ۶۱ طرح او در استان نیازمند ۱۵ هزار میلیاردتومان پول است.

نکته عجیب آنجا بود که علیرغم تاکیدات استاندار، نماینده ولی فقیه و نماینده بر آبریز، مصلح به عنوان متولی اصلی سدها هیچگونه اشاره‌ای به این سد و حتی سد تنگ سرخ نکرد.

به صورت کلی مشخص نبود چرا بخشی از ایرادات حوزه اجرایی در حضور دستگاه قضا مطرح می‌شود؟ حتی خود اژه‌ای در بخشی از صحبت‌ها گفت سهم دستگاه قضا در حل این مسائل را تعیین کنید، ما برای  حل مشکلات چه کاری انجام دهیم؟ وی گفت ما در چهارچوب ضوابط و قوانین تعیین شده می‌توانیم به موضوعات ورود کنیم.

در نهایت، اینگونه احساس می‌شد که مسئولان استان ما از رئیس قوه قضاییه به عنوان نماینده‌ای از حاکمیت و راس قدرت کشور مطالبه دارند، حال این مطالبه می‌توان در حوزه اجرایی و سایر بخش‌ها باشد اما از چهره محسنی اژه‌ای نیز می‌شد فهمید او انتظار داشته عمده خواسته مسئولان استان از او، مطالباتی در حوزه دستگاه قضا باشد تا بصورت پراکنده مسائل متعددی از حوزه‌های مختلف با او مطرح شود.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 1 نظر

  • 1 آریا 1403/2/30 11:58:58

    چیز عجیبی نبود ما همه چیزمان به هم میاد امام‌جمعه حکم‌صادر می کنه مرجع تقلید قانون لغو می کنه رئیس دستگاه قضا بودجه تعیین می کنه رئیس جمهور کار دستگاه قضا را انجام‌ میده رئیس مجلس تو همه امور دخالت می کنه و.... برو بالاتر

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها