صحبت های محمود صادقی نماینده ادوار مجلس در دهدشت:


رقیب اصلی ما اصول گرایان نیست بلکه ناراضیان به وضع موجود است / رای بدهیم تا شرایط تغییر کند

صادقی: با توجه به حساسیت موضوع، بسیاری از جوانان و مردم از تأثیر رأی خود و محدودیت‌ها اظهار تردید می‌کنند. به آن‌ها پاسخ داده می‌شود که راهبرد اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات، ایجاد انتخاباتی رقابتی، مؤثر، معنادار و مشارکتی است.

رقیب اصلی ما اصول گرایان نیست بلکه ناراضیان به وضع موجود است / رای بدهیم تا شرایط تغییر کند

اَفتونیوز|  نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اهمیت مشارکت در انتخابات، گفت: هر رأی شما می‌تواند سرنوشت کشور را تغییر دهد. این انتخابات فرصتی استثنایی برای اصلاح‌طلبان و ملت ایران است تا با خلق حماسه‌ای جدید، به نفع عدالت و پیشرفت، آینده‌ای روشن رقم بزنند.

صادقی با اشاره به ششمین سفر خود به استان‌های مختلف، در حین افتتاح ستادها، بار دیگر بر اهمیت مشارکت در انتخابات و تأثیر آن بر زندگی مردم تأکید کرد.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، بسیاری از جوانان و مردم از تأثیر رأی خود و محدودیت‌ها اظهار تردید می‌کنند. به آن‌ها پاسخ داده می‌شود که راهبرد اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات، ایجاد انتخاباتی رقابتی، مؤثر، معنادار و مشارکتی است.

صادقی خاطر نشان کرد: در انتخابات گذشته این عناصر وجود نداشت، اما در این دوره به‌طور نسبی دیده می‌شوند.

نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علیرغم تصور برخی که رئیس‌جمهور نقش کمی دارد، دولت‌ها تأثیرات گسترده‌ای در زندگی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم دارند افزود: در سطوح میانی و خرد، قوه مجریه به‌طور ملموس تأثیرگذار است.

صادقی ادامه داد: به ویژه دانشگاه‌ها، تحت تأثیر حراست و نهادهای امنیتی هستند که بر ریاست ادارات نیز حکومت می‌کنند. این محدودیت‌ها و دخالت‌ها باعث فشار بر اعضای هیئت علمی و دانشجویان می‌شود

سیاستمدار اصلاح طلب با بیان اینکه به نام دین اقدامات ضد دینی انجام می‌شود و اصولی چون عدالت و کرامت انسانی نادیده گرفته می‌شوند خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی دولت اسلامی جلب رضایت مردم و احترام به ارزش‌های دینی آن‌هاست. مردم ما دارای باورهای دینی عمیق هستند، اما وقتی حکومت به نام دین به خشونت متوسل می‌شود، بیشترین آسیب به دین وارد می‌شود.

ضرورت شرکت در انتخابات

صادقی تاکید کرد؛ با وجود مشکلات، شرکت در انتخابات ضروری است. برخی از دوستان خوشبین بودند که با یکدستی حاکمیت مشکلاتی چون تحریم‌ها و نظام بانکی حل شود، اما عرصه زندگی بر مردم تنگ‌تر شده و جوانان ما به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: ثبت نام و تأیید صلاحیت کاندیدا کار دشواری است اما به‌دلیل شرایط خاص و تغییرات در ترکیب کاندیداها، اصلاح‌طلبان باید در انتخابات شرکت کنند و مثل انتخابات قبلی عذری برای عدم شرکت نداریم.

صادقی با بیان اینکه علی‌رغم انتقادات به رد صلاحیت‌های گسترده، اصلاح‌طلبان یک کاندیدای اختصاصی دارند، افزود: کاندیدای ما فردی با کارنامه روشن، گرایش اصلاح‌طلبانه و تعامل‌گرا است. ویژگی دکتر پزشکیان حس تعاملی او است و در مناظره‌ها با فردی مانند شهردار تهران که جسارت و بی‌ادبی می‌کند، در قامت یک رئیس‌جمهور رفتار می‌کند و نشان می‌دهد که می‌خواهد رئیس‌جمهور همه باشد.

صادقی به حواشی ایجاد شده توسط برخی کارشناسان فرهنگی و مناظره‌های قبلی دکتر پزشکیان اشاره کرد و افزود: دکتر پزشکیان با همان گرایش تعامل‌گرایانه خود، هوشمندانه برخورد می‌کند. رئیس‌جمهور بعد از رهبری مقام رسمی کشور است و باید با تمامی قوا کار کند. فردا که با همت مردم سکاندار ریاست جمهوری شود، باید با مجلس و سایر قوا و رهبری همکاری داشته باشد.

وی به حمایت گسترده همکاران دکتر پزشکیان در فراکسیون امید اشاره کرد و گفت: در فراکسیون امید، دکتر عارف ۱۰۳ رای داشت اما دکتر پزشکیان برای نایب رئیسی اول ۱۸۰ رای کسب کرد، زیرا او انسانی لوتی‌مسلک است و با ادب و حفظ احترام با دیگران ارتباط برقرار می‌کند.

صادقی بر اهمیت گفتمان توسعه و پیشرفت تأکید کرد و افزود: بدون مشارکت در سیاست، اقتصاد، فرهنگ و جامعه، توسعه پایدار و پیشرفت اتفاق نمی‌افتد. عنصر اصلی در این مسیر رعایت حقوق مردم و حاکمیت قانون است.

وی همچنین به نقش عدالت در نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: ما با نهج البلاغه انقلاب کردیم و خواهان کرامت انسانی بودیم. انسان از منظر علی (ع) صاحب حق است و باید حقوق او رعایت شود.

صادقی در پایان تأکید کرد: هیچ کس به رای خود و خانواده اکتفا نکند. رقیب اصلی ما در این انتخابات کسانی هستند که به دلایل مختلف ناراضی‌اند و برای رای دادن قانع نشده‌اند. هر رایی که به صندوق ریخته نشود، به نفع رقبایی است که عرصه زندگی را بر ما تنگ کرده‌اند.

وی افزود: دوستان می‌گویند رای بدهیم که چه شود، من می‌گویم رای ندهیم که چه شود؟ اینجا که به طور نسبی رقابتی است، ما دیگر عذری برای عدم شرکت نداریم. باید این فرصت را مغتنم بشماریم و همه تلاش کنیم.

صادقی تاکید کرد:هر کس خود یک ستاد و یک رسانه باشد و با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای حقیقی، مردم را برای خلق حماسه تغییر به نفع عدالت و ایران تشویق کنیم.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها