-
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی
اصلاحات هنوز نمرده؛ زندهباد اصلاحات
در آن فضای رادیکال، مشی مسالمت آمیز اندیشمندانی چون بازرگان و طالقانی که راه اصلاحات را پیش گرفتند کارساز نشد، در تله گرفتار شدیم و با همراهی محمدرضا شاه، انقلاب کردیم.

افتونیوز - علی ضامنی پور
دست تقدیر یک فرصت تازه در اختیار مردم ایران گذاشته و قوه عاقله حاکمیت نیز به آن رسیده؛ غنیمتش دانیم و نگذاریم این فرصت از دست برود.
این بخت مسعود ایران است که رو کرده و ستاره اش در این انتخابات درخشش گرفت؛ اکنون فرصتی پیش روی ما است تا با وام گرفتن از حافظه پس پیشانی( انقلاب مشروطه، کودتای مرداد۳۲، انقلاب ۵۷ و اصلاحات سال ۷۶) دوباره ایران را بازیابی کنیم و با شمردن گناه فرصت طلبان و یادآوری سنگ اندازی منفعت طلبان، اصلاحات را جانی دوباره بخشیم.
این موضوع مهم که «شاه، دو دهه پس از کودتای سیاه ۳۲، در دهه پنجاه یک مصدقی تمام عیار شده بود و راه نجات ایران را در همان مسیر مصدقی میدید که روزی با آن می جنگید»؛ تجربه ای است که باید مدام آن را یادآوری کنیم، گرچه او در در آن سالها نه ظرفیت مصدق را داشت و نه روش مستبدانه اش اجازه میداد تحولات جامعه ایران را بفهمد و همین مسأله باعث شد که در آن فضای انقلابی، گروه های آوانگارد بی آنکه راه اصلاحات را در پیش بگیرند در تله درک دورانی بیفتند. تله ای که فضای انقلابی از آمریکای لاتین تا آفریقای مرکزی در زمین ایران پهن شد.
در آن فضای رادیکال، مشی مسالمت آمیز اندیشمندانی چون بازرگان و طالقانی که راه اصلاحات را پیش گرفتند کارساز نشد، در تله گرفتار شدیم و با همراهی محمدرضا شاه، انقلاب کردیم.
امروز در این فرصت تاریخی که از اصلاحات رمقی مانده، به طرفداران جنبش اعتراضی «موسوم به مهسا» و جوانترهای منتقد انتخابات یادآور شویم: این فضای بی اعتمادی که به سیاست ورزی در ایران به وجود آمده، همه اش دروغ سیاست مداران نیست که تا اندازه ای خاصیت جنبش های اجتماعی عصر اینترنت که بر همه جای دنیا غالب و قالب شده نیز است؛ بهار عربی؛ جنبش ۹۹ درصدی وال استریت، جنبش خشمگین ها در اسپانیا همراه با عصیان جریانهای زیست محیطی بر دنیا مسلط شده و قاعده بازی را تعریف کرده، همین است که ما را یکبار دیگر در این تله تاریخی بیندازد و فرصت احیای اصلاحات را از ما بگیرد.
مسأله دومی که ایران را تهدید می کند سر برآوردن فاشیسم در ایران است، این اژدها زاد و ولد کرده و به نام قومیت و مذهب و خالص سازی و... در حال بلعیدن تمام عرصه های مصلحت جو است. اگر این چنین اژدهای فاشیسم در ایران قدرتمند شود با آن کاری نمی توان کرد، این هیولا رأس حاکمیت را نیز ترسانده و با چهره ای عبوس و ترش اما با وعده های فریبنده پا به عرصه گذاشته، اگر دیر بجنبیم همه ما طعمه این اژدها خواهیم شد و تخم نفرت، کینه و خشونت افکنده خواهد شد.
نگرانی سوم این است که اگر کنشگران و طرفداران «حکومتِ مردم» نسبت به آنچه در ایران می گذرد بی تفاوت باشند، جامعه به آخرین روزهای دوره صفوی بر خواهد گشت که اصفهانیها در غائله محمود افغان، سر از پنجره بیرون می آوردند و چون شاهدی بی طرف در مبارزه افغانها با سربازان بی رمق صفوی نظاره گری می کردند.
امروز که از اصلاحات نیمه جانی مانده، نگذاریم بمیرد؛ اگر این نیمه جان اصلاحات احیا شود امید داریم که بار دیگر، ابر باران آور اصلاحات بر این سرزمین خشک ببارد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
بازرسی استان تخلفات هیئتهای ورزشی را افشا کرد/ 18 رئیس هیئت به محاکم قضایی معرفی شدند/ جزییات
-
مدیر جوان هماستانی مدیرعامل سیمیدکو شد/ عکس
-
ماجرای قتل یک سرباز در بهمئی چه بود؟ / توضیحات معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان+ جزییات
-
قول معاون دانشگاه علوم پزشکی برای بهرهبرداری از زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت/ جزییات
-
مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد رکورد زد!
-
سرپرست هلال احمر دنا منصوب شد/ ابلاغ
-
سمفونی ناهنجار شبانه شوتینماها در خیابانهای مسکونی دهدشت/ شورای ترافیک و شهرداری دقیقا چه میکنند؟!/ تصاویر
-
بی توجهی فرمانداری کهگیلویه به مصوبه شورای ترافیک و مطالبه اهالی روستای «ایمور آباد»
-
بودجه شهرداری یاسوج در ۱۴۰۴ به ۳ هزار میلیارد تومان می رسد
-
سرپرست دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!