-
از قاب عکس طبیعت تا سکوت طلایی؛ دنا را معامله نکنید
مرضیه حسن پور -
سکوتی که گندم را میسوزاند | روایتی آرام از فاجعهای خاموش
حافظ یعقوبی -
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی
حمزه بنام فعال سیاسی در گفت و گو با اَفتونیوز؛
جوانان سی ساله اصولگرا دغدغه وزیر شدن را دارند اما اصلاح طلبان در چهل سالگی دغدغه اشتغال/ نتیجه بورسیه های غیر قانونی، ورزای دولت رئیسی بود!
بی توجهی به جوانان" و “ انحصارگرایی” یکی از انتقاداتی است که در سالهای اخیر به بدنه سیاسی اصلاح طلبان کهگیلویه و بویراحمد وارد شده است. این خصیصه به ویژه در زمان روی کار آمدن دولت های اصلاح طلب و اعتدالی بیشتر نمود پیدا می کند، اما در نقطه مخالف دولت های اصولگرا در تربیت مدیران جوان دست بالاتری را داشته اند و جوانان حامی این جریان در دو دولت احمدی نژاد و مرحوم رئیسی به خوبی توانستند پوست اندازی را انجام دهند اما به نظر میرسد این موضوع جز اولویت های اصلاح طلبان نبوده و نیست.

اَفتونیوز| بی توجهی به جوانان" و “ انحصارگرایی” یکی از انتقاداتی است که در سالهای اخیر به بدنه سیاسی اصلاح طلبان کهگیلویه و بویراحمد وارد شده است. این خصیصه به ویژه در زمان روی کار آمدن دولت های اصلاح طلب و اعتدالی بیشتر نمود پیدا می کند، اما در نقطه مخالف دولت های اصولگرا در تربیت مدیران جوان دست بالاتری را داشته اند و جوانان حامی این جریان در دو دولت احمدی نژاد و مرحوم رئیسی به خوبی توانستند پوست اندازی را انجام دهند اما به نظر میرسد در این موضوع جز اولویت های اصلاح طلبان نبوده و نیست.
در همین باب، اَفتونیوز، مصاحبه کوتاه را با "حمزه بنام" فعال سیاسی اصلاح طلب ترتیب داده است که در ادامه به شرح زیر آمده است.
چه انداره انتقاد ( بی توجهی به جوانان و افراد دیده نشده) نسبت به اصلاح طلبان در سطح کشور و استان وارد میدانید؟
بنام: به نظر من جریان اصلاح طلبی که بعد از خرداد هفتاد شش با این نام در سپهر سیاسی ایران فعالیت کرد و دوران شکوفایی سیاسی و اقتصادی و اجتماعی در دوره هشت ساله آقای خاتمی پشت سر گذراند در این مسیر هیچ قدم مثبتی برنداشت و عملا منفعل بودند گواه آن،مدیران امروز این جریان است که جوانان دهه اول انقلاب می باشند.
بین دولت های اصلاح طلب و اصولگرا در بحث اعتماد به جوانان چه تفاوت هایی بوده است؟
بنام: بدون شک دولت اصولگرایان به ویژه دولت معجزه هزاره سوم که به جد اعتقاد دارم خدمتی این دولت به جریان اصولگرایی در تمام ابعاد انجام داده است دیگر تکرار نخواهد شد.
دولت اصلاحات که در زمان آقای خاتمی مدیریت آن جوانان دهه اول انقلاب به عهده گرفتند متاسفانه از این امر مهم غافل ماند.
اصولگرایان در کادر سازی موفق تر بودند یا اصلاح طلبان ؟
بنام: این سوال تقربیا مشابه سوال قبلی است ولی توضیح بیشتری میطلبد.
ببیند جریان اصولگرایی به علت داشتن مصونیت پولادین که عملا یه هیچ کس پاسخگو نیستند و بخاطر نفوذ آنها در نهادهای حاکمیتی و نظارتی و بعضا امنیتی این فضای ذهنی را برای آنها ترسیم کرده است که هر اقدامی انجام دهند مورد حمایت نهادهای حاکمیتی هستند به هیمن خاطر خود بخود اعتماد بنفس بالایی در ساختار قدرت دارند.
حال با این شرایط وقتی که سکان اجرایی کشور را در دست داشته باشند عملا با اعتماد بنفس و با اختیار کامل و مصونیت که منشأ آن همان ابزارهای حمایتی در نهادهای نظارتی و حاکمیتی است باعث می شود که در این زمینه با قدرت بیشتری وارد شوند.
وقتی جوانان دارند که دقیقا بعد از فارغالتحصیلی در نهادهای مختلف بکار گرفته می شوند آنهم در شرایطی که خیل عظیم جوانان این کشور بیکار می باشند شرایط برای کادر سازی آنها راحتتر است
شما ببیند جوانان جریان اصولگرا در سن سی سالگی دغدغه استاندار و وزیر شدن را دارند و حداقل فرماندار شدن اما در طیف اصلاح طلبان در سن چهل سالگی دغدغه اشتغال را دارند خب این موضوع خود گواهی است به اینگه جریان اصلاحات در این زمینه کوتاهی کرد و هر چند بخش تأثیر گذار ان حمایت کامل نهادهای تصمیم گیر از طیف اصولگرایان بود اما خطای اصلاح طلبان بر چشم جوانان این طیف پوشیده نیست، چرا که ناخواسته در همان مسیری قدم برداشتند که جریان مقابل میخواست.
یک مثال واضح دولت اصولگرایی احمدی نژاد بود که در تمام حوزه ها کادرسازی کرد بخصوص در دانشگاهها و پروژه معروف بورسیه های غیر قانونی، نتیجه آن وزاری دولت رئیسی بودند که حاصل کادر سازی دولت احمدی نژاد بود.
رویش های دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا در دو دهه اخیر را تشریح کنید.
بنام: توضیح دادم که جریان اصولگرایی بواسطه نفوذ و رسوخ در تمام نهادهای تصمیم گیر و نظارتی از حوزه های مختلف فرهنگی مثل شورای انقلاب فرهنگی مثل دستگاههای بی شمار متولی فرهنگ در حوزه اقتصادی مثل بنگاههای اقتصادی وابسته به حاکمیت مثال بنیاد علوی و برکت و بنیاد مستضعفان و فرمان اجرایی امام و قراردادهای خاتم و در حوزه سیاسی و اجتماعی شما ببینید در کنار هر نهاد اجرایی انتخابی یک نهاد انتصابی هست که در تمام این موارد فضا در اختیار جریان اصولگرایی است و در طرف مقابل جریان اصلاح طلب هیچ امتیازی ندارد و برای هر اقدامی توسط نهادهای ناظر بازخواست می شود و وقتی این شرایط نابرابر باشد عملا بخش وسیعی از مردم به خصوص در استان های محروم و کمتر توسعه یافته به دلیل اینکه با این فضا روبرو می شوند که عملا با ورود به جریان اصولگرایی کاملا در همه امور مصونیت دارند از اشتغال تا فعالیت های سیاسی طبیعتا این جریان رویش بیشتری داشت نسبت به جریان اصلاحات! ولی در مجموع رویش این دو جریان بخاطر فضای سیاسی منفعلی که در کشور ما حاکم هست کمرنگ است.
شما امروز وضعیت دانشگاههای ما را ببینید خود گویایی همه چیز هست که تقریبا مثل دبیرستان مختلط است آنهم به دلیل کمبود امکانات است وگرنه تفکیک صورت می گرفت! تاکید میکنم.
رویش که در جریان اصولگرایی است بیشتر شارژی است یعنی این بخاطر امتیازهای است که دارند وگرنه نسل جدید عملا از مسیر این دو جریان خارج شده است.
به نظر شما چرا اصلاح طلبان علیرغم شعار های که میدهند به جوان سازی اداری و تغییر نسل باورمند نیستند؟
بنام: از همه مشکلاتی که گفتم جریان اصلاح طلبی دارد و موانع زیادی بر سر راه آنها برای جلوگیری از کادر سازی وجود دارد
متاسفانه باید اعتراف کنم که در ذات جوانان دهه اول انقلاب و مدیران دولت اصلاحات هنوز نگاه سنتی وجود دارد و سهوا یا عمدا خواسته یا ناخواسته همان مسیری را می روند که حاکمیت با برنامه جهت دهی کرده است و اعتقادی به جوانانی که عملا هم وارد سن میانسالی شدند ندارند و با بهانه های مختلف اهم از عدم استخدام و فشارهای نهادهای نظارتی آنها را حذف می کنند گواه این موضوع دولت حسن روحانی بود!
امیدوارم در دولت جدید این طلسم شکسته شود و جوانان نخبه و خوشفکر در سطح کشور به عرصههای اجرایی تزریق شوند.
چرا که واقعا فاجعه است که بعد از چهل سال می بینم که نسل جوان هیچ تاثیر در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی کشور ندارند و برچسب های مختلف آنها را یا وادار به مهاجرت یا گوشه گیر و خونه نشین کردیم و عده ای از آنان را هم بخاطر لقمه ای نان هویت آنها را گرفتیم و حلقه به گوش کردیم و عملا منفعل!
این خروجی ناامید کننده و فاجعه بار در حوزه جوانان محصول سخت گیری های بی مورد نهادهای نظارتی و حاکمیتی تحت نفوذ اصولگرایان بود و بازی کردن ناخواسته یا خواسته اصلاح طلبان در زمین آنها...
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مهرجو:امسال تسهیلات مشاغل خانگی بر اساس جمعیت، پتانسیل و شاخصهای هر شهرستان توزیع خواهد شد/ کاظمیجو: پتروشیمی و کارخانهها از قبل مسئولیتهای اجتماعی میتوانند خیلی کارها برای شهرستان انجام دهند
-
اجرای ۵۰عنوان برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در گچساران
-
مدیر آموزش و پرورش چاروسا منصوب شد/ حکم
-
احترام به مردم به شیوه شبکه دنا! / از غیب شدن مجری تا عدم حضور شهردار یاسوج!
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
نظرات ارسالی 4 نظر
بعنوان فردی بی طرف باید بگم اکثر جوانان اصولگرا دغدغه مملکت دارند و دلسوز هستند. ولی اغلب شما ها جاه طلب و فرصت طلب هستید. البته جوانان اصولگرای سالم و بدون رانت رد میگم
پاسخجوان سی ساله اصولگرا تحصیل کرده و دانشمنده حالا حسود رو چی شده
پاسخحمزه کجا بودی تا حالا سال 98تا حالا ساکت بودی بعد از اینکه رفتی سر کار همه چیز فراموش کردی حالا سر کله ت پیدا شد
پاسخاحسنت بر این تحلیل درود بر حمزه بنام
پاسخ