-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
-
زیبایی بر بستر فاجعه
سید غلام بلادی
-
«لذت وقیح»
امراله نصرالهی
-
زنان و دولت چهاردهم
سیده فرزانه آرامش
-
شاقول اصلی در ماجرای قتل دکتر داوودی
فضلالله یاری
-
در این محنتسرا نابههنجاران و کج روان بزرگ شمرده شدهاند
پریچهر زعیمی
-
بیوه زنان
آفتاب افریدون
-
خلاصهای از مصاحبه با انقلابیون
علیرضا کفایی
پاسخ کرمی به ابهامات مدیریتی در دانشگاه یاسوج
دولت سایه در دانشگاه وجود ندارد/ آقای ارژنگ در کار من دخالتی نداشته است/ جذب معاون استاندار منطبق بر ضوابط وزارت علوم است
بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج در خصوص برخی ابهامات و مسائل پیش آمده در این دانشگاه توضیحاتی را ارائه داد.
اَفتونیوز| رئیس دانشگاه یاسوج در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدای شروع به کار در دانشگاه گفتم قرار نیست بنده شق القمر کنم، دانشگاه شرایط و بضاعت دارد که متناسب با آن عمل خواهم کرد.
روئسای قبلی دانشگاه زحماتی کشیدند و قدردان زحمات گذشتگان نیز هستیم، بنده توانم را گذاشتم تا قدم هایی را رو به جلو برویم، تفاوت های ما دیگران در روش ها و رویه ها بوده و منکر زحمات دیگران نبوده و نیستیم.
کرمی اضافه کرد، در این ۳۰ ماه کارهای زیربنایی خوبی انجام شد و ما شاهد توسعه کمی رشته ای بودیم و ۲۲ کد رشته( ۱۰ کد رشته لیسانس، ۱۰ کد رشته کارشناسی ارشد و ۲ کد رشته دکتری) به رشته های قبلی دانشگاه اضافه شد.
رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد، در حوزه رفاهیات کارکنان و اساتید اقدامات خوبی انجام دادیم و عالی عمل شد اما حقیقتا دوست داشتیم برای مسکن پرسنل اقداماتی مفید تری انجام دهیم اما نتوانستیم زمین برای احداث کوی کارکنان تهیه کنیم.
کرمی در خصوص انتقاد به کم رونق بودن فعالیت های فرهنگی در این دانشگاه گفت: در حوزه فرهنگی سامانه (فرنما) مربوط به وزارت علوم جز سه دانشگاه برتر کشوریم بودیم، موفقیت هلی زیادی داشتیم اما برخی منتقدین باید بپذیرند ما با متناسب با سیاست های دولت سیزدهم عمل میکردیم.
وی در خصوص کاستی های حوزه رفاهی دانشجویان و گلایه هایی که در این زمینه مطرح میشد گفت، در بخش های دانشجویی شبانه روز تلاش کردیم ایرادات را برطرف کنیم اما در بحث اسکان خوابگاهی میدانم دانشجویان گلایه مند هستند، همانگونه که میدانید در دوره کرونا بواسطه مسائلی که بوجود آمد شاهد افزایش تعداد دانشجویان سنواتی بودیم و همین امر باعث شد ما بعد از اتمام پاندمی دچار محدودیت های خوابگاهی شویم اما حتی المقدور سعی کردیم همه را اسکان بدهیم ولی اطلاع دارم دانشجویان معترض بودند که نمی بایست اتاق ۴ نفره ۶ نفره شود یا اتاق های ۶ نفره تبدیل به اتاق ۸ نفره شوند.
بهادر کرمی در پاسخ به سؤال در خصوص وجود دولت سایه در دانشگاه یاسوج، اظهار کرد: دولت در سایه و مدیریت سایه در دانشگاه یاسوج وجود ندارد و مطلقاً این حرفها را رد میکنم.
وی با بیان اینکه آقایان اندرزیان و زرنگاریان در دولت هستند و دولت در سایه محسوب نمیشوند، همانطوریکه آقای جلیلی عضو دولت نبود و در سایه کار میکرد و به همین خاطر به او دولت در سایه میگفتند، افزود: کاراکتر و شخصیت من در مدیریت، اگر از تکبهتک مدیران سؤال کنید، مشورتپذیر هستم، مشورت میگیرم، تماس میگیرم و مشورت میگیرم و مدیری هستم که بیشتر از همه مشورتپذیر هستم.
وی با تأکید بر اینکه در تصمیمگیرهای مربوط به رئیس دانشگاه یاسوج احد ناسی دخالت نمیکند، گفت: در دانشگاه بعضی کارها به شکل جمعی و در سطح هیئترئیسه تصمیمگیری میشود و برخی از مسائل را هم شخص رئیس دانشگاه تصمیم میگیرد. در تصمیمات جمعی دانشگاه اصلاً خودمختاری و دیکتاتوری ندارم.
وی با بیان اینکه رئیس دانشگاه باید یک تیم مشورتی داشته باشد، افزود: بنده از آقای اندرزیان و زرنگاریان مشورت میگیرم و همهجا هم اعلام کردهام که تصمیمگیری در خصوص مورد مشورت با من است و هیچکدام از مدیران این توان را ندارند که حرف خودشان را به من تحمیل کنند.
وی افزود: بعضی مواقع ناراحتی از من بهخاطر این است که مثلاً از فردی در افکار عمومی گلایه و نگرانی وجود دارد و چون مدیر من در دانشگاه است، مرا مورد انتقاد قرار میدهند و این تصور هم وجود دارد که او در تصمیمات من دخالتی دارد.
وی گفت: در مسائل عمرانی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی مشورت میگیرد؛ اما بسیاری از تصمیمها را خودم میگیرم.
رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه روی بعضی از گفتمان همکاران خودم حرف دارم، گفت: بنده بهعنوان رئیس دانشگاه یاسوج باید تیمی را دور خودم بچینم که با ساختار دولت هماهنگ و من و سیاست دولت را قبول داشته باشند.
بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج در ادامه گفت: آقای اندرزیان فردی سالم و اخلاقیترین مدیر دانشگاه است. او جانانه برای رفع مشکل پرونده اصلاحطلبترین اصلاحطلب تلاش کرده و یکی از کسانی است که همیشه برای مشکل افراد رو میاندازد. نگاهها نسبت به آقای اندرزیان این است که فردی تند است که در واقع اینگونه نیست.
وی در پاسخ به سؤالی گفت: آقای دکتر ارژنگ در هیچ مورد از مسائل دانشگاه دخالت نکرده و نمیکند و اصلاً نگذاشتهام که دخالت کند. مگر اینکه خودم از ایشان سؤال کرده باشم. در تصمیمهای من هیچ دخالتی نکرده و اگر پیشنهاد جابهجایی کسی را هم داده، عملی نشده است. بیان این حرفها ناشی از تصورات غلط است.
کرمی در پاسخ به سؤال مبنی بر اینکه حضرتعالی در پشت پرده با آقای اندرزیان هماهنگ هستی و الان اینگونه صحبت میکنی؟ گفت: این حرفها درست نیست.
رئیس دانشگاه یاسوج در پاسخ به این سؤال که بعضی از اساتید میگویند، میترسیم در جلسات پرسشوپاسخ و مناظرهها حضور پیدا کنیم؛ چرا که برای ما پرونده تشکیل میشود؟ اظهار کرد: این حرف را رد میکنم. در ملاقات با اساتید و دانشکدهها اعلام کردم که شماها بیاید مناظره و سخنرانی همراه با پرسشوپاسخ بگذارید و هر مسئلهای را که میخواهید مورد نقد و بررسی قرار بدهید. من به شماها امتیاز پژوهشی میدهم.
کرمی در خصوص پرونده سعید طالبی پور برای جذب در این دانشگاه گفت، ایشان در دوره دکتر ارژنگ جز لیست بورسیه های دانشگاه بودند و با حکم (کمیته تعیین تکلیف بورسیه ها) در وزارت علوم و هیئت مرکزی جذب میتوانست بصورت پیمانی به دانشگاه بیاید اما بنا به هر دلیلی پیگیری نکردند.
وی اضافه کرد، همسر یکی از روئسای سابق دانشگاه نیز از طریق همین فرآیند به دانشگاه آمدند.
این مدیر آموزش عالی در خصوص بحث جذب معاون اقتصادی استاندار در دانشگاه افزود: جناب دکتر عسکری از نظر بنده سواد تئوریک خوبی دارند، ایشان عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه پیام نور هستند، منطبق بر سیاست وزارت علوم امکان انتقال ایشان به دانشگاه یاسوج وجود دارد، وی یک سال و نیم پیش این درخواست را ارائه داد و ما زمانی که پرونده ایشان را بررسی کردیم شرط گذاشتیم که جذب او منوط به اعلام نیاز گروه و سوابق علمی بود و این دو شرط مرتفع شد اما موافقت پیام نور و وزارت خانه باقی مانده است، طبق ضوابط جذب اعضای هیئت علمی از دانشگاه های پیام نور و حتی آزاد نیز محدودیتی ندارد.
وی گفت در تصمیم گیری برای جذب اساتید گروه بازوی مشورتی است اما طبق آیین نامه کمیته های دیگر تصمیم گیرنده جذب اساتید هستند.
کرمی در رابطه به مهاجرت برخی از اساتید و اُفت کیفی اساتید این دانشگاه گفت، شاید میتوانستیم با احداث کوی کارکنان و اساتید تقاضای مهاجرت اساتید را کاهش دهیم اما در دوره مدیریت بنده با تقاضای انتقال اساتید برجسته مخالفت شد.
وی افزود، در دوره بنده با تقاضای انتقالی دکتر سمیعی از گروه علوم سیاسی موافقت شد، چرا که ایشان از سال ۱۳۸۳ در این دانشگاه و استان زحمت کشیدند و به زعم بنده خدمت خود را انجام دادند، با تقاضای انتقال دکتر شهاب الدین حاتمی نیز موافقت شده اما همچنان در دانشگاه حضور دارند، دکتر نیکفر نیز از ادوار مختلف بصورت مامور به خدمت در جاهای مختلف حضور داشتند و انتقال دائم ایشان با نظر شخص وزیر انجام گرفت، علاوه براین دکتر رضوانی از گروه زبان انگلیسی مامور به خدمت به دانشگاه شیراز رفته و امسال به جمع اساتید دانشگاه بازخواهد گشت.
کرمی گفت، برخی از اساتید در این سالها بنا به هر دلیلی به خارج از کشور بدون اطلاع دانشگاه مهاجرت کردند و ما در این زمینه دسترسی نداشتیم و آنها بدون اتمام همکاری به صلاح و تشخیص خودشان عمل کردند.
او در ادامه گفت، خصیصه دوره مدیریتی بنده این بود که حرف و عملم یکی بود و به دنبال عدالت بودم، افراد میتواند منتقد باشند اما سعی کردیم در این راستا حرکت کنم.
- راه اندازی سه رشته جدید در دانشگاه یاسوج
- تبدیل وضعیت های دقیقه نودی دانشگاه یاسوج در روزهای پایانی دولت سیزدهم/ + جزئیات
- «زوال دانشگاه یاسوج»
- ابعاد جدید انتقال یواشکی «معاون اقتصادی استاندار» به دانشگاه یاسوج/ هیئت علمی گروه اقتصاد بیاطلاع است!
- دانشگاه عجیب یاسوج! / تلاش عجیب «معاون اقتصادی استاندار» برای عضویت در هیئت علمی دانشگاه یاسوج
- جرم انتخاباتی دانشجویان هوادار جلیلی در برنامه انتخاباتی ستاد پزشکیان در دانشگاه یاسوج/ دستگاه قضایی کجاست؟
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 2 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 3 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 4 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- 5 تدوین برنامه توسعه و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد
- 6 باند مالخران در دام پلیس کهگیلویه
- 7 کهگیلویه و بویراحمد تنها استان فاقد مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان
- 8 تخریب ۵۰۹ فقره ساختوساز غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- «نادر منتظریان» در گذشت شاعر و ادیب هم استانی را تسلیت گفت/+متن پیام
- رونمایی از ۱۲ کتاب جدید در شهرستان کهگیلویه/ از«آیین آزادگی» تا«سلطه نمادین علیه زنان» و «دلنوشتههای جادهای استان»
- استاندار: زیرساخت های حفاظت از جنگل های کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد
- طرح کاهش تعرفه واردات خودرو در صحن مجلس
- فرماندار دنا: مدیران خسته و بینظم را محترمانه بدرقه میکنیم
- غبارروبی گلزار شهدای گمنام گچساران به مناسبت هفته بسیج/ تصاویر
- تشریح بیمه "زنان خانهدار و دختران" از زبان سرپرست تامین اجتماعی گچساران
- پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز سپیدار - بنستان محور یاسوج - دهدشت
- مارگون با ۷۰ برنامه به استقبال هفته بسیج میرود/ جزییات
نظرات ارسالی 5 نظر
دکتر کرمی اقدامات خوبی برای استان و دانشگاه انجام داد. ویژه در بحث فرهنگی دمت گرم مرد
پاسخای چند روز ارژنگ خوب داخل دانشگاه دور ایزه
پاسخخدایی حالمان خودش خراب است با خبرهای بی فایده حالمان را بدتر نکن آن وقت که قدرت داشت کارش توجیه و خلاف واقع گفتن بود حالا که باید برود غزل خداحافظی می خواند
پاسخخداروشکر بهادر هم مدیر شد و بدهکاری دانشگاه تا حدودی پرداخت شد. اما بهادر جان به رسانه ها نگفتی برنامه ات برای حضور بانوان در ورزشگاهها چیه!!؟ آیا علیزاده در تصمیمات نقش ندارد؟! آیا راه اندازی دانشکده شیمی برای اتاق خلوت خودت کار خداپسندانه ای بود!؟
پاسخسلام ...اقای کرمی تو .....موحد بودی دانشگاه را داغون کردی ...اهل راتت ووو شماره ملی دانشجویان را اوردی کهگیلویه رای دادن ب اربابت......زود جمع میشی .....
پاسخ