چالش های شرکت توزیع برق استان از زبان مدیرعامل:«تلفات انرژی»«سرقت» و «عدم وصول مطالبات»

روستایی به چالش‌های برق استان اشاره کرد و گفت: تلفات انرژی در سطح استان و خاموشی‌های بالا و همچنین وصول نشدن مطالبات از دیگر چالش‌های برق استان کهگیلویه و بویراحمد است.

چالش های شرکت توزیع برق استان از زبان مدیرعامل:«تلفات انرژی»«سرقت» و «عدم وصول مطالبات»

اَفتونیوز|  «رسول روستایی» مدیرعامل شرکت توزیع برق استان  روز سه شنبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۳ در نشست با خبرنگاران افزود: برق ۹ شهرستان، ۱۷ شهر و ۱۸۱۴ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد با ۱۳ پست فوق توزیعی، ۸۱ فیدر فشار متوسط ۳۳ کلیوولت و پنج هزار ۷۰۰ شبکه فشار متوسط تامین می شود.

وی اظهار کرد: از ۹ هزار و ۹۰۰ پست توزیع، شبکه به چهار هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف تبدیل می شود و برق مشترکان را توزیع و تامین می کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۳۰۰هزار مشترک برق در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۴۵ هزار مشترک معادل ۸۱ درصد خانگی، ۳۲ هزار معادل ۱۰ درصد مشترک تجاری، ۱۴هزار مشترک معادل ۵ درصد عمومی، ۳۴۰۰ مشترک معادل یک درصد کشاورزی، ۳۶۰۰ کنتور روشنایی معادل ۱.۲ درصد، ۱۳۰۰ مشترک صنعتی و ۱۱۰۰مشترک آزاد هستند.

مدیرعامل برق استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهارات خود با بیان این که ۳۰۰ هزار مشترک برق در استان داریم گفت: در سال ۲۰۰۰ میلیون کیلو ولت ساعت فروش انرژی در استان داریم .

وی ادامه داد: ۵۰ درصد فروش انرژی این استان خانگی، ۱۷ درصد عمومی، صنعت ۱۰ درصد و ۷درصد تجاری است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پروانه مشترکان کشاورزی ۱۷ ساعته است، عنوان کرد: در فصل تابستان پنج ساعت همکاری کنند کل برق تابستانه آنها رایگان می شود.

روستایی با بیان اینکه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد قطعی برق نداشتیم اما مدیریت بار داشتیم، تاکید کرد: طبق قانون در فصل تابستان همه ادارات و سازمان‌ها ۳۰درصد در تایم اداری و ۶۰ تا ۷۰ درصد پس از تایم اداری کاهش مصرف داشته باشند که در صورت رعایت نکردن مصرف، برق ادارات پُر مصرف قطع می شود.

وی با بیان اینکه در رابطه با بخش خانگی و تجاری بصورت تشویقی برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: اگر در این دو بخش چند برابر مصرف شود منجر به قطع برق مشترکان پر مصرف می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن انتقاد از سرقت شبکه برق در استان گفت: این سرقت ها مشکلات و معضلاتی را به دنبال دارد.

روستایی با اشاره به اجرای ۷ پروژه برقی با اعتباری بالغ بر ۶۳۰ میلیارد تومان برای گذر از پیک تابستانی امسال افزود: احداث ۹۸ کیلومتر شبکه فشار ضعیف به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان، تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار به طول ۴۵۰ کیلومتر با مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان، توسعه و اصلاح فشار متوسط به طول ۱۴۳ کیلومتر با مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان، تبدیل دو هزار و ۵۰۰ چراغ های پُر مصرف به «ال.ای.دی» با مبلغ ۹ میلیارد تومان، بهسازی شبکه فرسوده ۱۶۵ روستا با ۵۵ میلیارد تومان و نصب خازن ۷ مگاوار با مبلغ سه میلیارد تومان از جمله این پروژه هاست.

وی محدودیت های زیرساختی فوق توزیع، محدودیت های توزیع، پراکندگی و صعب العبور بودن استان، بالا بودن تلفات، بالا بودن خاموشی ها، رضایت مشترکان، مدیریت منابع مالی، تعالی منابع انسانی، سرقت ها، انشعابات غیرمجاز و وصول مطالبات را از مهمترین معضلات شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.

 مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۹ برنامه عملیاتی در سطح استان خواهیم داشت، اظهار کرد: تعمیر ۸۱ فیدر فشار متوسط تاپایان مهر ماه، اصلاح ضریب توان فیدرهای فشار متوسط و خازن ها، اجرای برنامه فیدرگیری و قدرت مانور، تکمیل پروژه سیم به کابل خودنگهدار به طول ۵۰۰کیلومتر، اصلاح زیرساختی مخابراتی شرکت، راه اندازی سامانه کنترل از راه دور(اسکادا) و کاهش تلفات اجرای پروژه رفع افت ولتاژ برنامه های عملیاتی امسال شرکت توزیع برق استان کهگیلویه و بویراحمد است.

روستایی تاکید کرد: هفت هزار و ۶۰۰ کنتور هوشمند اداری، خانگی، تجاری، کشاورزی و صنعتی تاکنون در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد نصب شده که ۵۰ درصد در حوزه صنعت، ۸۰ درصد در بخش کشاورزی و ۴۸ درصد در حوزه ادارات بوده است.

وی در ادامه به چالش‌های برق استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: حدودیت در بخش‌های فوق توزیع و زیرساخت‌های آن است و وزارتخانه را نسبت به این موضوع حساس کرده‌ایم همچنین محدودیت شبکه توزیع است که بزرگترین محدودیت ما بافت جغرافیایی و پراکندگی و صعب العبور بودن استان است همچنین بحث سرقت از شبکه را داریم که گاه برای چند متر کابل شبکه برق استان را دچار اختلال می‌کنند.

وی به دیگر چالش‌های برق استان اشاره کرد و گفت: تلفات انرژی در سطح استان و خاموشی‌های بالا و همچنین وصول نشدن مطالبات از دیگر چالش‌های برق استان کهگیلویه و بویراحمد است.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از هدفگذاری چشم انداز ۱۴٠۵ خبر داد و گفت: تحقق خدمات کامل غیر حضوری، رساندن تلفات شبکه به ۱٠ درصد، تحقق یکهزار روز بدون حادثه و رساندن خاموشی سالانه به حداکثر ۴۵٠ دقیقه از اهداف چشم انداز ۱۴٠۵ است.

روستایی اهداف راهبردی این شرکت را افزایش قابلیت اطمینان و هوشمند سازی، افزایش رضایتمندی مشترکین، اصلاح جریان مالی و تأمین منابع انسانی دانست.

روستا به تدوین برنامه راهبردی شرکت اشاره کرد و گفت: با علم به تمام معضلات استان و حرکت به سمت جلو، چشم انداز سال ۱۴٠۵ تدوین شد.

وی افزود از دیگر برنامه‌های این است که هزار دقیقه خاموشی را به ۴۰۵ دقیقه خاموشی برسانیم و همچنین از دیگر برنامه‌های ما در این برنامه راهبردی به صفر رساندن مراجعه حضوری در استان است.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها