صحبت های مسئولان رده بالای وزارت علوم در دانشگاه یاسوج

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه یاسوج شرکت کرد و از تمام مسئولین دانشگاه های سراسر کشور، خصوصا معاونان دانشگاه ها تشکر و قدردانی نمود.

صحبت های مسئولان رده بالای وزارت علوم در دانشگاه یاسوج

اَفتونیوز| هفتاد و چهارمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه یاسوج  برگزار شد.

 رئیس صندوق رفاه دانشجویان در این نشست از تمام مسئولین دانشگاه های سراسر کشور، خصوصا معاونان دانشگاه ها تشکر و قدردانی نمود.

دکتر گنجی در این نشست که به منظور  برنامه ریزی و ارائه راهکارهایی مناسب برای بازگشایی شایسته تر دانشگاه ها در سال تحصیلی پیش رو در حال برگزاری می باشد، گزارشی کامل از عملکرد مطلوب صندوق رفاه دانشجویان طی سه سال گذشته ارائه داد و در ادامه معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی نیز به هم اندیشی و ارائه نظرات و راهکار هایی در خصوص این عملکرد پرداختند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان به اقدامات حائز اهمیت این صندوق در خصوص مساعدت برای برطرف شدن مشکلات خوابگاه ها و آشپزخانه های دانشجویی با تخصیص مبلغ ۳۱۳ میلیارد تومان اشاره نمود و خاطرنشان کرد: حدود ۲۵۰۰۰ ظرفیت جدید خوابگاه های ملکی و حدود ۳۱۰۰۰ ظرفیت جدید (ملکی، استیجاری، وقفی، خیرساز و اجاره به شرط تملیک) به مجموعه ی خوابگاه های دانشجویی کشور اضافه شده است.

دکتر گنجی تأکید کرد: در طول حدود ۳ سال خدمت در صندوق رفاه دانشجویان تعداد بیش از ۱۲۵ بازدید از دانشگاه های سراسر کشور توسط شخص رئیس صندوق رفاه دانشجویان و در مجموع، بیش از ۱۵۰ بازدید توسط مدیران صندوق رفاه دانشجویان انجام گرفته و مسائل و مشکلات رفاهی دانشجویان به طور دقیق احصا شده است.

وی ادامه داد: اقدامات انجام شده در صندوق رفاه دانشجویان که قطعا با نظر مساعدت به دانشگاه ها در جهت افزایش رفاه دانشجویان عزیز بوده است، برگرفته از ماموریت های مهم صندوق رفاه دانشجویان در محورهای کمک به بهبود وضعیت تحصیلی و معیشت دانشجویان کم بضاعت در زیرشاخه هایی چون: پرداخت مازاد شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی بوده است، همچنین کمک به تعمیر و تجهیز و ارتقاء سطح خوابگاه های دانشجویی در جهت تامین محل اسکان و ایجاد امنیت روان و آسایش و رفاه برای دانشجویان دور از خانواده بوده که با احساسی ایمن و با آرامش به تحصیل خود بپردازند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در پایان افزود: از منظری دیگر نیز در خصوص اهمیت وضعیت رفاه دانشجویان، این صندوق به افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل، اهتمام مضاعف داشته به گونه ای که این وام در شهرهای کوچک از ۱۵ میلیون به ۱۰۰ میلیون تومان و در شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون به۱۵۰ میلیون تومان و در تهران نیز از ۲۵ میلیون به ۲۰۰ میلیون افزایش یافته است.

لازم به ذکر است دکتر امینی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع صندوق رفاه دانشجویان و دکتر حاج جباری معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان نیز در این نشست با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید در خصوص عملکرد خود گزارشاتی با محتوای رفاهیات دانشجویان ارائه نمودند.

برای تسهیل خدمت رسانی  و رفع مشکلات دانشجویان داخل و بین الملل تا آخرین ثانیه حضور در سازمان فروگذار نخواهیم بود

تا ثانیه های آخر باید بدون ذره ای وقفه برای دانشجویان خدمت رسانی کنیم و تلاش کنیم هیچ برنامه نیمه‌تمامی برای دولت چهاردهم به ارث نماند و تمام کارهای باقی مانده را به پایان ببریم و دولت جدید بتواند بر اساس برنامه های خود ،کارهای جدید را کلید بزند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یاسوج، هفتاد و چهارمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور دکتر هاشم دادا‌ش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان به میزبانی دانشگاه یاسوج از چهارشنبه به مدت سه روز در حال برگزاری است.

دکتر داداش‌پور در این نشست با بیان مطلب فوق اظهار داشت : از نخستین روز پذیرش مسئولیت سازمان امور دانشجویان و بررسی های میدانی ، متوجه شدم که اگر قرار باشد اتفاقی مثبتی در مجموعه سازمان و امور دانشجویی رخ نماید، نیازمند تحولات متعدد در حوزه های گوناگون هستیم.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: با این نگاه و با برنامه ریزی و همت همه معاونین و مدیران کل و همکاران ستاد و صف ، در سه سال گذشته در عرصه دانشجویی کشور اتفاقات بسیار مثبتی صورت پذیرفت و ریل گذاری خوبی انجام شد که امیدواریم برای رفع مشکلات و تسهیل در امور مرتبط با دانشجویان داخلی و بین المللی این روند با فرآیندهای تعریف شده تداوم یابد.

داداش‌پور به موضوع مرجعیت علمی  اشاره کرد و افزود: برای محقق نمودن منویات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص مرجعیت علمی ، باید تلاش کنیم مرکز ثقل علم در دنیا باشیم و میراث گذشته و پر افتخاری را که در علم و فرهنگ و هنر پیشرو در جهان بودیم را مجددا  احیا کنیم و با بازگشت به جایگاه میراث گذشته ، فرآیند سرعت ترجمه معکوس که از مطالبات رهبری هم هستند ، شتاب افزونتری خواهد گرفت.

رییس سازمان امور دانشجویان به اهمیت گسترش زبان فارسی در جهان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: طبق منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پنجاه سال پیش رو باید زبان فارسی ، بعنوان زبان معیار به حساب آید و برای نیل به این مقصود باید به جایگاه واقعی خود در موضوع علم برسیم و در جذب دانشجویان بین الملل نیز بتوانیم جز ده کشور جهان باشیم.

وی جذب دانشجویان بین الملل را بعنوان یکی از ارکان اساسی دست یابی به مرجعیت علمی نام برد و تصریح کرد: اگر قرار است احیاگر میراث تاریخی خود و مرجع علمی در دنیا باشیم باید جذب دانشجوی بین الملل از اولویت ها باشد و بر اساس هدف گذاری صورت گرفته در برنامه هفتم توسعه و مصوبه هیات دولت  تا سه سال آینده ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل را باید بتوانیم جذب کنیم و این در صورتی جامه تحقق به تن خواهد کرد که دانشگاهها و دستگاه‌های مرتبط آستین همت بالا بزنند و با رعایت استانداردهای لازم این مهم را جز اولویت‌های خود قرار دهند.

دکتر دادش‌پور با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم در جهت پیشرفت کشور تلاش کنیم و احیاگر تمدن ایرانی اسلامی باشیم؛ افزود: سازمان امور دانشجویان در جهت جذب دانشجویان بین المللی اقدامات بسیار زیادی انجام داده‌ است و با وجود موانع  فراوانی که در این مسیر وجود داشت به جرات می توانم بگویم از هیچ اقدامی در رفع دغدغه ها فروگذاری نشده است و تا رسیدن به وضع مطلوب تا آخرین لحظه حضور در سازمان تلاش خواهیم کرد.

داداش پور به تحولات انجام شده در موضوع بورس اشاره کرد و افزود: در حوزه بورس سیزده نوع بورس بر اساس نیاز واقعی جامعه طراحی و به مورد اجرا گذاشته ایم و با تداوم این نگاه در حوزه بورس ، بزودی شاهد جهش علمی و تسریع در روند پیشرفت و توسعه و برداشتن گامهای بلند در نیل به مرجعیت علمی و تحقق دیپلماسی علمی خواهیم بود.

وی در ادامه گفت: بورس صنعت  از جمله سیزده بورسی است که

تعریف کردیم و دانشجو در اولین روز دانشجویی با صنعت مرتبط می‌شود و بر اساس ضرورت‌های جامعه و صنعت فعالیت های علمی را انجام خواهد داد و علاوه بر آن ،بورس دانش نیز تعریف شده است که بر اساس آن کمک هزینه تحصیلی به دانشجویانی داده می شود که جز ۵ در صد نخست رتبه کنکور باشند و بخواهند در رشته های علوم پایه به تحصیل بپردازند.

وی اظهار کرد: در حوزه دانشجویان داخل نیز به تدوین آیین نامه دانشجویان سرآمد پرداختیم بر این اساس ۲ تا ۵ در صد دانشجویان را در شاخه‌های مختلف وزشی، علمی، فرهنگی، هنری، ویژه  وغیره سرآمد معرفی خواهیم کرد و به آن‌ها تسهیلات ویژه ای ارائه می‌کنیم.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها