-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
سیر تا پیاز نشست شورای برنامه ریزی شهرستان بویراحمد؛
شاهینی: برای اتمام پروژه های کنونی نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان هستیم/ بهرامی: ما درگیر مسائل جزئی شدهایم و اعتبارات نیز جای دیگری است/مهدوی مطلق:چرا شرکت های گاز و برق گزارشی در خصوص درآمدها نمیدهند؟
نشست شورای برنامهریزی شهرستان بویراحمد با حضور نماینده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مدیران شهرستانی برگزار شد.

افتونیوز| نشست شورای برنامهریزی شهرستان بویراحمد دیروز پنج شنبه (۸ شهریورماه ۱۴۰۳) برگزار شد، شهرام مهدوی مطلق اظهار کرد: آغاز به کار دولت چهاردهم در هفته دولت را به فال نیک میگیریم.
مهدوی مطلق بیان کرد: با چند دستگاه اجرایی پیش از این درخصوص اعتبارات صحبت شده است.
ادارات از تخصیص اعتبارات گلایهمند بودهاند، در صورتی که فرماندار نقشی در افزایش یا کاهش اعتبارات نمیتواند داشته باشد، و فقط متناسب با اولویتبندیها میتوانیم با هماهنگی سازمان برنامهریزی فعالیت ۱۰ درصدی داشته باشیم.
وی گفت: با حذف بودجه یک سوم نفت اعتبارات شهرستان بویراحمد کمتر از سال گذشته است، هر چند که رئیس سازمان برنامهریزی گفتهاند با ویرایش اعتبارات استانی این مشکل جبران میشود.

مهدوی مطلق افزود: در اعتبارات محرومیت زدایی میزان ۱۰۰ میلیارد تومان برای شهرستان بویراحمد لحاظ شده که جای تشکر را دارد.
وی گفت: این شهرستان در بحث توزیع اعتبارات تملک دارایی از یک محرومیت مضاعف و مغفول مانده رنج میبرد، از روز اول این موضوع را عنوان کردم.
فرماندار بویراحمد اظهار کرد: شهرستان بویراحمد بیش از ۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد، اعتباری که برای این روستاها در نظر گرفتهاند ۱۵ میلیارد تومان است، با این میزان حتی معابر یک روستا نیز امکان جدولگذاری ندارد،
وی گفت: امروز در لوداب یک راه آنتنی روستایی آسفالت نداریم، الان بعد از چندین سال قرار هست یکی از روستاها روکش آسفالت صورت بگیرد و دعوا راه افتاده است که چرا فقط این روستا.
وی بیان کرد: بویراحمد از نظر کیلومتری به اندازه کل استان راه روستایی دارد، چرا باید در این محرومیت باشد؟
مهدوی مطلق خاطرنشان کرد: موضوع دیگر درآمد شهرستان بویراحمد است، شرکتهایی مثل برق و گاز داریم، مدیران شهرستان هیچگاه گزارشی در خصوص این درآمدها نمیدهند، این درآمدها ترمیم شود و به شهرستان بویراحمد اختصاص یابد.
جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: تا سال ۱۴۰۱ بودجه ثابت استان ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است، سال گذشته رتبه رشد بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد سوم بوده است، ۱۲۰ درصد رشد داشتیم و ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان تخصیص پیدا کرد.

شاهینی بیان کرد: ردیفهای متفرقه به دستگاههای اجرایی میرود، سال گذشته میانگین تخصیص ۶۱ درصد بود، امسال میزان بودجه ابلاغی به استان ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است. درصد برخورداری استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱، ۲ درصد بوده است، هدفگذاری این بوده که در سال ۱۴۰۴ به ۳. ۵ درصد برسیم، و هم اکنون به ۲. ۴۷ درصد از بودجه عمومی کشور رسیدهایم، که این تکافوی نیازهای استان را نمیدهد.
وی گفت: اگر بخواهیم فقط پروژههای فعلی را تمام کنیم نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان هستیم، اگر بخواهیم کل نیازهای استان را در ۲۱ بخش پوشش دهیم، ۱۴۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. باید چکار کنیم؟ باید از مدلهای مختلف کار را جلو ببریم ولی در کوتاه مدت محقق نمیشود.
وی گفت: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از سفر دوم ریاست جمهوری ۳ هزار میلیارد تومان است که ۴۵۰ میلیارد تومان آن به بویراحمد اختصاص دارد.
شاهینی بیان کرد: پارسال دکتر منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه، کهگیلویه و بویراحمدی شده بود، همهاش داد میزد میگفت چرا سهم کهگیلویه و بویراحمد کم است؟
وی گفت: درآمد استان سال گذشته ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است، حدود ۱۵ درصد وابستگی نفت را کم کرده و به مالیات اضافه کردهاند، اگر مالیات پتروشیمی دهدشت، گاز مختار، پتروشیمی گچساران وارد استان شود قول میدهم به بودجه ملی دیگر نگاه نکنیم.
شاهینی گفت: اگر بخواهیم فقط پروژه های فعلی را تمام کنیم نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان هستیم، اگر بخواهیم کل نیازهای استان را در ۲۱ بخش پوشش دهیم، ۱۴۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. باید چکار کنیم؟ باید از مدل های مختلف کار را جلو ببریم ولی در کوتاه مدت محقق نمی شود.

وی اضافه کرد: سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از سفر دوم ریاست جمهوری ۳ هزار میلیارد تومان است که ۴۵۰ میلیارد تومان آن به بویراحمد اختصاص دارد.
محمد بهرامی نماینده شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون اظهار کرد: این اعتبارات خجالتآور است و زیبنده مردم نیست، نیاز به هم افزایی داریم، باید از اعتبارات کلان کشوری بتوانیم اعتبار بگیریم.
بهرامی افزود: امسال فولاد خوزستان ۳ هزار میلیارد تومان در باب مسئولیتهای اجتماعی در منطقه خوزستان توزیع میکند، اعتبارات حوزه راه سیستان و بلوچستان قابل قیاس با اعتبارات ما نیست، متأسفانه ما در استان درگیر مسائل جزئی شدهایم و اعتبارات نیز جای دیگری است.
وی گفت: درخواست ما عدالت در توزیع اعتبارات استان کهگیلویه و بویراحمد است، زیبنده نیست که دنبال این باشیم که حق و حقوق یک منطقهای در کهگیلویه پایمال شود و به بویراحمد بدهند، و حتی مناطقی که فقر و محرومیت بیشتری دارند باید رسیدگی بیشتری به آنان شود و اعتبار بیشتری داشته باشند.

بهرامی بیان کرد: ۵ سال گذشته آماربرداری از نرخ جمعیت صورت نگرفته، و نرخ جمعیت شهرستان بویراحمد بیشتر از این میزان است چون نرخ مهاجرتپذیری بسیار زیاد است، بر اساس نرخ جمعیت، اعتبارات این شهرستان باید بیش از اینها باشد.
وی گفت: از یاسوج تا تهران بصورت زمینی حداقل ۸ ساعت است در صورتی که مسافرت به بخشهایی مثل سیلاب کلوار بسیار بیشتر از این زمان میبرد، لذا محرومیت و پراکندگی مناطق مختلف استان بسیار بالا است و در توزیع اعتبارات باید این موضوع درنظر گرفته شود.

وی افزود: ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبارات شهرستان بویراحمد است، بعضی از دستگاهها مثل بنیاد مسکن در جذب اعتبارات خوب عمل کردهاند؛ ولی بعضی از دستگاهها حتی یک ریال از اعتبارات را جذب نکردهاند، به این دستگاهها هشدار میدهیم.


نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 2 نظر
سلام مسئولی که نتواند اعتبارات مربوطه را جذب کند وفقط بفکر حفظ میز و صندلی اش است باید فوری قیچی بهش ، این صندلی ها خونبها شهداست ، تو که عرضه کار نداری چرا برای مدیر شدن لنگ در خونه نماینده و ،... کندی ، مدیر بی مسئولیت خودت استعفا بده و کنار برو تا افراد کار امد بیایند
پاسخیه فکری به حال شهر نکبت زده دهدشت کنید که همه مهاجرت کردن به استان و شهرهای همجوار
پاسخ