-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
تقویم کوچ عشایر کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تقویم کوچ پائیزه عشایر استان در سال ۱۴۰۳ تعیین شده است.

سعید جاویدبخت در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: به استناد ماده یکصدو چهل و هشت قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و به منظور پایداری مراتع و ایجاد شرایط مناسب برای استفاده بهینه از مراتع بر اساس قوانین و مقررات سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، تقویم کوچ پائیزه عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 1403 تعیین شده است.
وی عنوان کرد: تاریخ ورود دامداران عشایری استانهای فارس و اصفهان به مراتع قشلاقی شهرستانهای گچساران و کهگیلویه 15 آبانماه و تاریخ ورود دامداران عشایری استانهای اصفهان و فارس به مرزهای شمالی و شرقی استان کهگیلویه و بویراحمد اول آبان ماه 1403 تعیین شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: از ورود هر گونه دام تا قبل از موعد مقرر یاد شده به محدوده مرزهای شمالی استان جلوگیری خواهد شد. تاریخ ورود دامداران عشایری شهرستانهای بویراحمد، دنا و کهگیلویه به مراتع قشلاقی استان پانزدهم آبان ماه بوده و بنابراین دامداران عشایری مجاز نیستند تا قبل از تاریخ یادشده به مراتع قشلاقی وارد شوند.
وی تصریح کرد: دامداران عشایری باید قبل از آهنگ کوچ با مراجعه به ادارات منابع طبیعی شهرستانهای محل ییلاق، پروانه مرتعداری خود را تمدید و هنگام کوچ همراه داشته باشند درغیر اینصورت مامورین یگان حفاظت منابع طبیعی مستقر در گلوگاههای مسیر کوچ از حرکت دامدارانی که پروانه چرای آنها تمدید نشده باشد، جلوگیری میشود.
جاویدبخت یادآور شد: پس از پایان تاریخ مقرر کوچ و استقرار عشایر و بهره برداران در مراتع قشلاقی، ادارات منابع طبیعی شهرستانها ضمن گشتزنی اقدام به کنترل پروانه چرای دام بهرهبرداران کرده و با متخلفین برخورد میکنند که باید از نگهداری دام مازاد بر پروانه چرا جداً خودداری شود.
وی تصریح کرد: دامدارانی که در سالهای گذشته بعلت ورود زودهنگام به مراتع قشلاقی و یا حرکت قبل از تاریخ مقرر کوچ از ییلاق و یا با نگهداری دام مازاد بر پروانه چرا، به طرق مختلف اخطاریه دریافت نمودهاند، در صورت تکرار تخلف در سال جاری پروانه مرتعداری آنان باطل و به مقامات قضائی معرفی میشوند.
جاویدبخت خاطرنشان کرد: به استناد تبصره 2 ماده 47 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال 80، چرای دام در مراتع بدون پروانه چرا و یا مازاد بر ظرفیت تعیین شده در پروانه چرا جرم محسوب و به ازاء هر واحد دامی غیرمجاز در سال معادل 12000000 ریال جریمه اخذ خواهد شد.
وی ادامه داد: آن دسته از عشایری که در قشلاق و یا ییلاق به منظور تغییر شیوه معیشت در قالب طرحهای تغییر کاربری طرح طوبی و یا طرح اسکان عشایر اراضی منابع ملی به آنها واگذار گردیده و متعهد به کاهش و یا حذف کامل دام و ابطال پروانه چرای خویش شدهاند، در صورت تخلف و نگهداری دام در مرتع علاوه بر تجدید نظر در خصوص عرصه واگذار شده وفق مقررات با آنها برخورد و نسبت به ابطال کلیه مستندات آنها اقدام خواهد شد.
جاویدبخت افرود: دامدارانی که مراتع قشلاقی آنها در استانهای همجوار واقع گردیده و در هنگام کوچ به سمت قشلاق از مسیر ایلراههای این استان عبور میکنند، بر اساس تقویم کوچ این استان مبادرت به کوچ کنند زیرا از ورود قبل از موعد آنها به مرزهای استان جلوگیری خواهد شد و در می بایست کوچ آنها درموعد مقرر حتی المقدور به صورت ماشینی باشد و از ورود به مراتع مسیر خودداری کنند.
وی ابراز کرد: تمام دامهایی که برای کشتار حمل میگردند صرفاً با داشتن مجوز از کشتارگاه مقصد و تأیید اداره منابع طبیعی مبدأ مجاز به تردد هستند در غیر اینصورت از تردد هر گونه دام با وسائط نقلیه بدون مجوز جلوگیری به عمل خواهد آمد.
جاویدبخت گفت: تمام دامداران بایستی پروانه چرای تمدید شده خود را هنگام کوچ همراه داشته باشند در غیر این صورت ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی مستقر در گلوگاههای مسیر کوچ و اکیپهای سیار از حرکت دامدارانی که پروانه چرای آنها تمدید نشده باشد، جلوگیری خواهند کرد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!