-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
رشد ۱۰۰ درصدی جذب اعضا در کانون فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در ادامه اظهار داشت، شاخص بعدی جذب اعضا بود که در این زمینه رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم، ما نیاز داریم به اینکه دانشآموزان به مراکز ما بیایند تا با کار بیینی انتقال محتوا داشته باشیم و در این شاخص نیز رشد ۱۰۰درصد داشتیم و تعدا اعضا ما نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.

افتونیوز| سلیمان شهبازی مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در گفت و گو با خبرنگار افتونیوز اظهار داشت: کانونپرورش فکری به عنوانمتولی اصلی حوزه کودک و نوجوانان دارای رسالتهای چند بعدی از جمله کتاب و کتاب خوانی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، رشدمهارتهای فردی و استعدادیابی می باشد.
وی گفت، در شش ماهگذشته ما در ۲ محور حرکت کردیم و تمام مراکز استان را مجهز به زیرساختهای ورزشی کردیم که متناسب با جامعه سنی کودک و نوجوان باشد و در کنار این، بحث شادابسازی و روحیه کودکی را در مراکز مان ارائه دادیم شاداب سازی در تماممراکز ما اتفاق افتاد و استقبال خیلی خوبی از طرف کودکان و خانوادهها شد.
وی افزود، در زمینه کارهای فرهنگی دوتا پیوست تعریف کردیم یکی پیوست رسانهای و پیوست تحت عنوان تولید محتوا و گفتمانی که تحت عنوان انجمن اندیشه ورز کودک و نوجوان در این دو محور حرکت کردیم و نیازسنجی کردیم نیازهای کودکان و نوجوانان استان را لحاظ کردیم.
شهبازی بیان کرد، تاکنون سه سند تبیین کردیم، سند اول تحت عنوان سند کانون و عشایر ۲۵۰۰ دانشآموز عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد در فصل تابستان بود که تاکنون هیچ برنامه فرهنگی و ادبی برای آنها پیشبینی نشده بود.
وی اضافه کرد، ما برای اولینبار طرح کانون عشایر برای ۲۵۰۰ دانشآموز عشایر برنامه ریزی کرده و فعالیتهای دینی و هنری و ادبی را جهت دهی کردیم.
این مدیر فرهنگی تشریح کرد، طرح کانون و روستا، طرح دومی است که بخش زیادی از دانشآموزان استان در روستاها مثل روستاهای حاشیه شهرها و روستاهایی که دسترسی کمتری به زیرساختهای فرهنگی دارند، می باشند و ما از طریق طرح مذکور، برنامه های مختلفی در ۸۰ روستا برنامه ریزی کردیم.
وی در ادامه گفت، طرح کام (کانون ،اولیا و مدرسه)در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی انجام میشود و مهارت هایی مانند: قدرت نه گفتن، حل مسئله،جرئتورزی و حضور در جمع را از طریق دوره و کارگاه تقویت کردیم.
وی تبیین کرد، دو مرکز مادوان ۱۲ سال پیش کلنگزنی شده بود و نیمه کاره رها شده بودند اما امسال در ۶ ماه گذشته کار عمرانی به پایان رسیده بود و انشالله در آینده نزدیک افتتاح و بهرهبرداری را خواهیم داشت.
این مدیر حوزه فرهنگ گفت، شاخص امانت کتاب به عنوان یکی از مهمترین مولفههای رشد فرهنگی یک جامعه است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد داشته است، در واقع ما سعی کرده به جای اینکه بچهها به کانون بیایند، ما به میان بچهها برویم، کتابخانه سیار، پیک امید و در واقع تماشاخانه را به سمت این مناطق بردیم و اردوی یک روزه در مناطق عشایری برپا کردیم.
مدیرکل کانون فکری کودکان و نوجوانان در ادامه اظهار داشت، شاخص بعدی جذب اعضا بود که در این زمینه رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم، ما نیاز داریم دانشآموزان به مراکز ما بیایند تا انتقال محتوا داشته باشیم و در این شاخص نیز رشد ۱۰۰درصدی داشتیم و تعدا اعضا ما نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.
وی گفت، سومین شاخص مهم برگزاری کارگاه مهارتی،تربیتی و دانشافزایی بود که رشد ۱۰۰درصدی داشتیم.
این متخصص روانشناسی و مشاوره تشریح کرد، یکی از کارهایی که در سال جدید انجام دادیم پیوست رسانه ای بود.
وی تاکید کرد، در همین راستا پیوست رسانه ای را تعریف کردیم که در تابستان یک طرح تحت عنوان ۱۰۰ روز ۱۰۰ خبر داشتیم و رسانه ملی، تلویزیون برنامه متعدد پوشش خبری داشتند که رسانههای استان کمک کردند.
وی تشریح کرد، ما در کنار کارگاههایی که برای دانش آموزان و خانواده ها بصورت رایگان برگزار می کنیم.
شهبازی در پایان اظهار کرد، در ایام اخیر سعی کردیم از ظرفیت خانوادهها استفاده کنیم و از طریق آموزش سبکهای فرزندپروری نوین تلاش کردیم بتوانیم شکاف و فاصله بین نسلی را از طریق آموزش و یادگیری تخصصی کمتر کنیم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!