صفحات اینستاگرامی؛ بدعتی به بهای نابودی اعتماد و سرمایه انسانی در کهگیلویه و بویراحمد

از طرفی جدیدا پیج‌های اینستاگرامی منتصب به فعالین مدنی و رسانه‌ای در استان شروع کردند و فعالیت خود را خبری اعلام کرده‌اند که در تناقضی بس آشکار با قوانین و حتی اخلاق رسانه‌ای است و نوع مطالبه‌گری متفاوتی را رقم میزنند.

صفحات اینستاگرامی؛ بدعتی به بهای نابودی اعتماد و سرمایه انسانی در کهگیلویه و بویراحمد

افتونیوز| اینستاگرام پلتفرم محبوب فضای مجازی است که بیشتر بر پایه فیلم و عکس برنامه‌ریزی شده است.

در اینستاگرام پیام و فیلم‌های کوتاه مخاطب بیشتری دارد.

فارغ از آسیب‌های این شبکه اجتماعی به ویژه برای نوجوانان، کارکردی که اینستاگرام در فضای خبری کشور در سالهای اخیر دارد در نوع خود جالب است.

طبق قوانین کشور ایران این برنامه فیلتر است و برای استفاده از آن نیاز به فیلترشکن است پس قاعدتا بدون فیلترشکن نمی‌توان به این برنامه دسترسی داشت.

از طرفی چندسالی است پیج‌های اینستاگرامی منتسب به فعالین مدنی و رسانه‌ای در استان شروع کردند و فعالیت خود را خبری اعلام کرده‌اند که در تناقضی بس آشکار با قوانین و حتی اخلاق رسانه‌ای است و نوع مطالبه‌گری متفاوتی را رقم می‌زنند.

مطالبه‌گری و نقد با توهین، تهمت و رواج شایعات تفاوت بسیاری دارد.

به لحاظ اخلاقی که به این مقوله نگاه کنیم توهین به اشخاص دارای مناصب حقوقی و بزرگان سیاسی استان و شهرستان کاری نکوهیده و مخالف و مغایر با اخلاق و هدردادن سرمایه انسانی استان است می‌توان نقد و مطالبه را در قالب کلمات و جملات درست‌تری منتقل کرد.

از طرفی مشاهده شده بعضی پیج‌های اینستاگرامی با نشر اکاذیب و حدسیات سعی در بهم زدن آرامش روانی جامعه دارند و این تقابل‌ها علی الخصوص در شهرستان گچساران فقط سبب بدبینی مردم نسبت به جامعه و خدمات نظام خواهد شد.

از طرف دیگر اگر پیج‌های منتصب به افراد یا نام شهرها پیج خبری هستند طبق کدام قانون به فعالیت می‌پردازند و آیا هویت همه‌ی پیج‌ها مشخص است؟!

از آن سو، بها دادن مسئولین و مدیران استانی و شهرستانی به بلاگرهایی که خبرنگار نیستند و با ادبیات جدیدی سعی در مطالبه‌گری {به زعم خود} دارند باعث قدرت بیشتری برای این افراد شده است و روند جدیدی را رقم می‌زند.

کسی منکر فعالیت‌ها و یا نکات مثبت پیج‌های اینستاگرامی نیست اما آیا چهارچوب خاص نظارتی همانند سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها برای آنان مدنظر و مشخص شده است یا صرفا به نام خبرنگار و در قالب پیج‌های فیک بدون نام مشخص در رواج هر شایعه و بی‌اخلاقی اختیار تام دارند؟!

اگر پیج‌ خبری هستند خوب وابسته به یک سایت یا فرد هستند که همانند سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها چهارچوب و قوانین خاصی خواهند داشت اگر خبری نیستند پس چگونه ممکن است با هر استوری یا پیام سعی در بهم زدن آرامش جامعه، حتی گاهی تهدید سیاسیون و بزرگان استان، جهت‌دهی افکار و مطالبه‌گری همراه با توهین به سرمایه انسانی استان هستند؟ جایگاه نهادهای نظارتی و قضایی شهرستان‌ها و استان در این مورد کجاست و چگونه است که دخالتی نمی‌کند و سعی در ایجاد نظم ندارد؟!



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها