معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد؛


سطح زیر کِشت استان ۱۵۸هزار هکتار است/ اجرای طرح جهش تولید برای چهارمین سال متوالی

داریوش حصار معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برنامه کشت امسال بر اساس الگوی کشت پیشنهادی وزارت‌خانه در سطح استان در سطح ۱۵۸۰۰۰هکتار اجرا می‌شود.

سطح زیر کِشت استان ۱۵۸هزار هکتار است/ اجرای طرح جهش تولید برای چهارمین سال متوالی

افتونیوز| داریوش حصار معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برنامه کشت امسال بر اساس الگوی کشت پیشنهادی وزارت‌خانه در سطح استان در سطح ۱۵۸هزار هکتار اراضی اجرا می‌شود.

داریوش حصار افزود:همه‌ی تمهیدات لازم برای یک کشت خوب در سال جدید اندیشیده شده  است‌.

وی تصریح کرد: در منطقه‌ی گرمسیر ۱۱هزارتُن بذر خریداری شده است و در حال فرآوری هست و ما ضمن اینکه بذر اقلیم گرمسیر استان خودمان را تامین می‌کنیم، بدر خیلی از استان‌ها را نیز تامین می‌کنیم.

حصارخاطرنشان کرد: در خصوص تامین کود تدابیر لازم اندیشیده شده است و انبارهای استانی و ذخیره ما به اندازه کافی برای کشت امسال تدارک دیده شده است.

وی عنوان کرد: در اقلیم سردسیر بذر از سایر استان‌ها وارد کردیم و در حال توزیع است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: ما در منطقه‌ی گرمسیر در آغاز فصل کشت هستیم یعنی به نوعی کشت تازه شروع می‌شود و در اقلیم سردسیر کشت در اوج خود هست و در حال انجام است.

وی گفت: ما طرح جهش تولید در دیم‌زارها را داریم که امسال، سال چهارم است که در استان اجرا می‌شود با ۳۰هزار هکتار شروع کردیم و بعد از آن۶۰هزار هکتار ، سال گذشته۸۰ هزار هکتار و امسال ۸۵هزار هکتار  از دیم‌زارهای استان زیر این طرح می‌رود

حصار عنوان کرد: طرح‌های خوبی  در شهرستان گچساران اجرا می‌شود و از شهرستان‌های موفق در سطح استان بوده و بازدهی خوبی در دیم‌زارها داشتیم.

وی تصریح کرد: برنامه کشت ما بر اساس کِشت الگویی است و کشت گیاهان روغنی،گیاهان تناوبی و کشت گیاه قندی (گیاه چغندر قند) درشهرستان گچساران سال گذشته کشت شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: امسال هم در برنامه داریم که کشت چغندرقند به صورت قراردادی و کشت گیاهان روغنی و دانه‌های روغنی را در برنامه کاری‌مان داشته باشیم و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم کشت خوبی را داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به شرایط سال گذشته در خرید گندم گفت: سال گذشه توانستیم رکورد تاریخی خرید گندم را برای همه ادوار برای دومین سال متوالی در سطح استان شکسته شود.

حصار خاطرنشان کرد: برنامه ما انتقال دانش از محیط علمی به مزرعه است و امیدواریم بتوانیم با انتقال دانش به کشاورزان گام موثری در افرایش عملکرد و بهره‌وری داشته باشیم.

وی در مورد اقلیم گندم‌های کشت شده تصریح کرد:در اقلیم سردسیر در گندم دیم آذر۲ و باران کشت میشود و در حوزه اقلیم گرمسیر با توجه به مرکز تحقیقات دیم کشور که در این منطقه است و یک‌ پتانسیل برای استان محسوب میشود تنوع ارقام بالاست و از رقم دهدشت کوهدشت کریم و سیروان و سایر موارد استفاده می‌گردد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان در انتها گفت:در سال گذشته بیش از ۹۱هزار تن گندم سیلویی و بذری از کشاورزان خریداری شده است.

گزارش: مریم پارسا



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها