-
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور -
هشت مارس و جامعه مردسالار ایران
یادداشت مخاطبان -
جهانبانو؛ گوهری نایاب که فروغ امید را در دلها میافروخت
سهیلا نیکاقبالی -
کاش "ظریفی" در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شود!
یادداشت مخاطبان
گزارش و تصاویر تکمیلی سفر استاندار به مناطق محروم شهرستان دنا
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات مردم در مناطق دورافتاده و محروم شهرستان دنا گفت: حل این مشکلات در دستور کار مدیران است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در خصوص بازدید از روستاهای دورافتاده شهرستان دنا گفت: در ادامه بازدید از مناطق، طرح ها و پروژههای عمرانی و تولیدی استان که در دستور کار است به روستاهای دورافتاده شهرستان دنا سفر کردیم و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفتیم.

استاندار افزود: اولین برنامه ای که قبل از ورود به این منطقه داشتیم بازدید از مجموعه تولیدی واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه و پیشرفت ۵۰ درصد بود، مشکلات این پروژه عمدتا تسهیلات بانکی به عنوان منابع کمک کننده به آورده متقاضی است که جهاد کشاورزی و حوزه اقتصادی استانداری پیگیریها را انجام دهند و منابع را برای بهرهبرداری از این پروژه تامین کنند.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که در شهرستان دنا و شهرستان بویراحمد وجود دارد ایستگاههای پمپاژی است که در گذشته شروع شده و به دلیل محدودیت منابع نیمه تمام باقی مانده است.
رحمانی ادامه داد: ایستگاه پمپاژ آب احمد غریب را با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد بازدید کردیم که ۳۰۰ هکتار زمین پایین دست این پروژه آبیاری می شوند عمده مانع پروژه تکمیل شبکه برق است که چهار کیلومتر نیازمند اصلاح و بازسازی و هفت کیلومتر نیازمند احداث شبکه است.

رحمانی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان، حوزه عمرانی استانداری و جهاد کشاورزی در تلاش هستند بتوانند در آینده نزدیک نواقصات پروژه را برطرف کنند تا این پروژه به عنوان یکی از ایستگاههای ۲۰ گانه پمپاژ نیمه تمام استان و سومین پمپاژ آب در شهرستان مورد بهره برداری قرار گیرد.
استاندار با اشاره به بازدید از مناطق عشایری شبلیز، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود اینکه روستاهای این منطقه زیر ۲۰ خانوار بوده و شاید در اولویت نظام برنامهریزی نباشند اما از نعمت برق، گاز و آب برخوردار کرده است ، در روستای چشمه ریزک شبکه آبرسانی با هزینهای بالغ بر چهار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.

استاندار با اشاره به اینکه سایر مسائل و مشکلاتی که در مسیر بازدید روستاهای مطرح شد در دستور کار قرار میگیرد، گفت: از پنج روستای منطقه جلاله با ۱۲۰ خانوار و پانصد نفر جمعیت بازدید شد، مهم ترین مشکل این روستاها شبکه راهها است، بر روی رودخانه خرسان پل به طول ۲۰ کیلومتر باید احداث شود، سه کیلومتر هم طول مسیر است و مجموعا بیست و سه کیلومتر جاده روستایی و احداث پل است سرجمع برآوردها با احتساب هزینه پل فلزی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: اولویت، احداث این پل است که روستاهای منطقه با همدیگر تردد داشته باشند، ضمن اینکه گازرسانی به این منطقه توسط شرکت گاز انجام گرفته و پروژه مراحل نهایی را طی میکند و امیدواریم دهه فجر سال جاری به بهرهبرداری برسد و مردم از نعمت گاز بهرهمند شوند.
استاندار عنوان کرد: پیش بینی کردیم برای حوزه راه و گاز این منطقه ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، یعنی به ازای هر خانوار حداقل سه میلیارد تومان در حوزه راه و گاز هزینه میشود که نشان دهنده اهمیت دولت به حل مشکلات و نیازمندیهای مردم در مناطق محروم استان است.

استاندار افزود: علاوه بر گاز، تامین آب کشاورزی خواسته مردم بود که جهاد کشاورزی در آینده نزدیک نسبت به تامین آب کشاورزی مردم اهتمام لازم را داشته باشد.
رحمانی در پایان ضمن تشکر از همراهی نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس و همه مدیران استانی و شهرستانی از فرماندار دنا تشکر کرد و گفت: در راستای سیاستهای دولت وفاق ملی مدیران و مسئولان باید در بین مردم حاضر شوند و مسائل و مشکلات را از نزدیک رصد کرده و از همه ظرفیتها برای حل مسائل و مشکلات استفاده کنند.

رحمانی بیان کرد: تاکید میکنم مدیران در روستاها و مناطق استان حاضر شوند و مسائل و خواسته های مردم را شناسایی کنند مواردی که قابل حل در استان است را انجام دهند اما مواردی که نیاز به تصمیمات در سطح کارگروه های تخصصی، شورای برنامه ریزی یا طرح در سطح کلان است را اعلام کنند تا پیگیری شوند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی در میان مردم حضور پیدا می کنیم حتی اگر نتوانیم حلال مشکلات آنها باشیم اما همین که صحبتهای آنها را بشنویم و در کنار آنها باشیم آلامی است بر دردهای آنها، امیدواریم در فرصتی که توفیق خدمتگزاری به ما داده شده حداکثر تلاش را برای رضایتمندی مردم انجام دهیم.






نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
ماجرای قطع درختان در «میرغضب» بویراحمد چه بود؟
-
تصاویر خیال انگیز و زیبا از «کوهگل» دنا
-
محکومیت ۸۲۱ پرونده تخلف حوزه بهداشت، دارو و درمان در کهگیلویه و بویراحمد
-
اختصاص ۶۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج
-
جشن نوروزگاه در یاسوج برگزار شد(+تصاویر)
-
توضیحات پلیس کهگیلویه و بویراحمد در رابطه فیلم منتشر شده ۲ راننده حاشیه ساز در فضای مجازی
-
بانک مسکن کهگیلویه و بویراحمد ۷۰ درصد از تسهیلات ۱۵ هزار میلیاردی را پرداخت کرد
-
بازگشایی مسیر ارتباطی گردنه بیژن از هفته آینده/+تصاویر
-
تخلفات روز طبیعت را با این شمارهها گزارش دهید
-
توصیههای ۱۳ بدری استاندار به مردم کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!