آنچه نشست کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان گذشت /+تصاویر

نشست کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان با حضور نمایندگان دستگاه ها و ادارات کل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

آنچه نشست کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان گذشت /+تصاویر

دیروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ نشست کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان با حضور نمایندگان دستگاه ها و ادارات کل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

دکتر سعید جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این نشست اظهار داشت؛ چند سالی است که  با مصوبه دبیرخانه کمیته پدافند غیر عامل قرارگاه دفاع بیولوژیکی این کارگروه  تشکیل شده تا تهدیدات حوزه زیستی بیولوژیک که حوزه انسان، دام، گیاه، آب، غذا و محیط را دنبال کند.

وی در ادامه افزود، این کارگروه دارای شرح وظایف مختلفی است که برای همه دستگاه های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جابری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در سخنانی به برگزاری قرارگاه زیستی در استان اشاره کرد و گفت: این قرارگاه به منظور جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است در آینده به وجود بیاید، تشکیل شده است.

وی تأکید کرد: هر مصوبه‌ای در این جلسه لازم‌الاجراست و عدم پایبندی به آن جرم محسوب می‌شود.

جابری همچنین توضیح داد که قرارگاه زیستی با ریاست استاندار و جانشینی فرمانده سپاه تشکیل شده و دبیر آن رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.

این مسئول خاطرنشان کرد: تجربه‌ای که از بیماری کووید-۱۹ به دست آوردیم، نشان داد که بسیاری از بیماران به دلیل عدم شناخت کافی از این بیماری فوت کردند. قرارگاه با ایجاد حوزه‌های مختلف به مقابله با این مشکلات می‌پردازد.

وی همچنین به رویکردهای غرب و صهیونیست‌ها در ایجاد مشکلات زیستی اشاره کرد و گفت: این مسائل نیاز به راهکارهای علمی دارد.

صادقی معاون سلامت دامپزشکی استان در این نشست اظهار داشت؛ بیشتر عوامل بیوترورسیم حول بیماری های مشترک انسان و حیوان می چرخد.

وی در ادامه افزود، پایش مواد غذایی از جمله وظایف حیاتی ما محسوب می شود اما متاسفانه در استان قرنطینه نداریم.

وی گفت، تب مالت و سایر بیماری های دام جامعه انسانی را درگیر می کند، در سال‌های اخیر تعداد زیادی از دامداران بخاطر بحث معدوم سازی آسیب دیدند که می‌توان با اهدای تسهیلات برای بیماری های مشترک میان انسان و حیوان شرایط ره بهبود بخشید.

احسان روستا نماینده اداره کل راهداری در این نشست گفت، بل وجود مشکلات نیروی انسانی و سخت افزاری،  سازمان ما از  ۶۳۰۰ کیلومتر  راه و بزرگ راه نگهداری می کند و از نظر ماشین آلات سبک و سنگین آمادگی خدمات رسانی هستیم

نماینده سازمان جهاد کشاورزی نیز در این نشست گفت، باید اعتباراتی برای بحث مبارزه بیولوژی  آفات در نظر گرفت.

وی علاوه براین تاکید کرد، در بحث واکسینه کردن نسل بعد دامی باید اعتباراتی را در نظر گرفت.

دیانتی مدیرکل محیط زیست استان نیز در این جلسه تاکید کرد ، تجهیز تسویه خانه های آب و فاضلاب، پد بالگرد و خودرو های کمک خریداری شود.

محمود شهامت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در جلسه گفت، سن ۴ بیمارستان در استان بالای ۵۰ سال است،  بالغ بر ۹۰ درصد آمبولانس های استان بیش از ۲۰ سال عمر دارند و مهم تر از آن نبود بیمارستان صحرایی در استان است.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها