یادداشت

نشست بررسی پروژه‌های حوزه درمان استان با حضور استاندار و معاون وزیر

در نشستی با حضور موهبتی معاون وزیر بهداشت و درمان، دکتر رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سید محمد موحد نائب رئیس کمیسیون اصل نود و نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای، دکتر شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، دکتر عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی، دکتر جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان استانی مشکلات و نیازمندی‌های بخش بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد بررسی و تصمیمات لازم در این زمینه گرفته شده است.

نشست بررسی پروژه‌های حوزه درمان استان با حضور استاندار و معاون وزیر

افتونیوز| در نشستی با حضور موهبتی معاون وزیر بهداشت و درمان، دکتر رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سید محمد موحد نائب رئیس کمیسیون اصل نود و نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای، دکتر شهامت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، دکتر عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی، دکتر جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان استانی مشکلات و نیازمندی‌های بخش بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد بررسی و تصمیمات لازم در این زمینه گرفته شده است.

 یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست به اهم مسائل و مشکلات استان در حوزه بهداشت و درمان اشاره و تاکید کرد: نیازمند نگاه و توجه ویژه وزارت بهداشت برای رفع مشکلات در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم.
استاندار در این نشست که حجت الاسلام موحد نماینده شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی حضور داشت با بیان اینکه، دولت چهاردهم و به ویژه شخص رئیس جمهور به مسئله بهداشت و درمان توجه جدی دارند و ارتقاء شاخص های بهداشتی و تامین زیر ساخت های آن از سیاست های مهم و برنامه های اصلی است، عنوان کرد: انتظار داریم با توجه به گسترگی و حجم مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان به این بخش توجه ویژه ای شود.  
وی با اشاره به کمبود امکانات درمانی در برخی از شهرستان‌های استان گفت: توزیع نامتوازن اعتبارات در بخش بهداشت و درمان موجب شده که این استان در بسیاری از شاخص‌های سلامت، بهداشت و درمان با استان‌های همجوار فاصله زیادی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان کهگیلویه نیازمند احداث بیمارستان است، افزود: این شهرستان با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت تنها یک بیمارستان دارد که پاسخ‌گوی نیاز مردم شهرستان و شهرهای همجوار نیست.
رحمانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست زمینه را برای احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در شهر دهدشت فراهم کنند.
استاندار تاکید کرد: طی یک ماه آینده با همکاری مجموعه بهداشت و درمان استان و پیگیری وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه مجوز ماده ۲۳ این پروژه اخذ و مقدمات کار انجام شود تا سال آینده در ردیف اعتبارات ملی قرار داده شود.
وی بیان کرد: زایشگاه بیمارستان دهدشت با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است که درخواست کردیم اختصاص این میزان اعتبار در اولویت این وزارتخانه باشد.
رحمانی بر توجه ویژه وزارت بهداشت به تجهیزات بیمارستانی برای بیمارستان‌های استان تاکید کرد و اظهار داشت: قرار شد ۲۰ درصد مبلغ مورد نیاز ۲۰ دستگاه یونیت دندانپزشکی از محل اعتبارات استانی و ۸۰ درصد از منابع ملی تامین شود.
استاندار با اشاره به فرسودگی آمبولانس‌ها گفت: به روز کردن آمبولانس‌هایی که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دارند مورد تاکید است تا شاهد بهبود کیفیت خدمات باشیم.
رحمانی بر تامین اعتبارات پروژه‌های نیمه تمام بالای ۸۵ درصد حوزه بهداشت و درمان استان تاکید کرد، گفت: بالغ بر چهار طرح بزرگ نیازمند تامین اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری هستند.
استاندار با اشاره به وضعیت بیمارستان خصوصی زاگرس یاسوج گفت: این بیمارستان ۹۰ تختخوابی نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که امیدواریم وزارت بهداشت در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
معاون وزیر بهداشت هم در این نشست گفت: ۳۰ هزار آمبولانس و ۵۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده در کشور وجود دارد که نوسازی آنها در اولویت است.
طاهر موهبتی با تقدیر و تشکر از رحمانی استاندار به جهت پیگیری مشکلات این بخش و توجهی که برای ارتقا و رشد شاخص های این حوزه دارد، عنوان کرد: برای توسعه زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان این استان قطعا کمک‌هایی خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این نشست گفت: برای تکمیل ۶۷ طرح بهداشتی و درمانی استان به دست کم ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

جاودان سیرت افزود: به علت کمبود فضای بیمارستانی، برخی از بیمارستان‌های استان تا ۲۰ درصد بیشتر از ظرفیت پذیرش می‌کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان خصوصی زاگرس تکمیل است، اما برای تجهیز و راه اندازی به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی فرسودگی ناوگان حمل بیمار یا آمبولانس و تجهیزات تخصصی جراحی دندان پزشکی، نبود بیمارستان ویژه بیماران سرطانی و نبود اتاق عمل ویژه قلب را از دیگر مشکلات بخش درمان استان عنوان کرد.

نماینده شهرستان‌های کهگلیویه، بهمئی، لنده و چرام هم گفت: شهرستان کهگیلویه با کمبود شدید بیمارستان و تخت درمان مواجه است.

حجت الاسلام موحد افزود: این شهرستان با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت فقط یک بیمارستان با شرایط نامطلوب دارد.

استاندار هم گفت: متاسفانه به علت توزیع نامتوازن اعتبارات در بخش بهداشت و درمان، استان کهگیلویه و بویر احمد در بسیاری از شاخص‌های سلامت بهداشت و درمان فاصله زیاد و معنا داری با دیگر استان‌های مشابه و همسایه دارد.

رحمانی با اشاره به اینکه برخی از شهرستان‌های استان از کمترین امکانات درمانی و حتی پزشک برخوردارند گفت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای کاهش فاصله استان با دیگر استان‌ها باید نگاه و توجه ویژه تری به این استان داشته باشد.

شهامت سرپرست معاونت عمرانی استانداری هم گفت: وزارت نفت ۱۰۵ میلیارد تومان برای کمک به زیرساخت‌های درمان به استان اختصاص داده، اما دانشگاه علوم پزشکی استان تاکنون زمینه‌های جذب این منابع مالی را فراهم نکرده است

وی گفت: کمبود تجهیزات پزشکی در برخی از مراکز بیمارستانی، سطح خدمات درمانی را کاهش داده و موجب نارضایتی مردم شده است.

وی خواستار تقویت ضریب امنیت در بیمارستان‌ها با استفاده از ظرفیت پلیس در بیمارستان‌های استان شد.

معاون توسعه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم با اشاره به بدهی ۱۰۷ هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه گفت: باید با صرفه جویی و الویت بندی از این شرایط بد اقتصادی عبور کرد.

موهبتی افزود: ۳۰ هزار آمبولانس و ۵۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده در کشور وجود دارد که نوسازی آن درالویت است.

وی گفت: برای توسعه زیر ساخت‌های بهداشت و درمان استان هم کمک‌هایی خواهد شد.

 



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها