گزینه امیدوار کننده برای انتخابات نظام مهندسی کهگیلویه وبویراحمد/+معرفی

انتخابات نظام مهندسی فرصتی برای انتخاب وگزینش بهترین ها و برترین ها به لحاظ فنی و مهندسی است و بررسی عملکرد،سوابق و تحصیلات داوطلبان نقش مهمی در انتخاب گزینه های بهتر و مطلوب تر دارد و این بار معرفی یکی از برترین ها تلاش میشود بستر برای انتخاب گزینه مطلوب آماده شود.

گزینه امیدوار کننده برای انتخابات نظام مهندسی کهگیلویه وبویراحمد/+معرفی

ابوالحسن دانشی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از ساختمانهای شهرهای استان و به خصوص مرکز استان، که نشان استان در کشور هست از کیفیت طراحی و فضای معماری مطلوبی برخوردار نیستند.

وی عنوان کرد: فارغ از توجه بیش از حد به نماهای ساختمانها در شهرهای استان به خصوص شهر یاسوج، شاید به سختی بتوان یک ساختمان فاخر و دارای مولفه های استاندارد در این شهر پیدا کرد.

این استاد معماری دانشگاه به کیفیت نامطلوب فضایی ساختمانهای شهرهای استان اشاره کرد و گفت: اساتید معماری معتقدند کسی که در یک فضایی زندگی می کند، باید آن فضا حس خوب و آرامش دهنده ای را به ساکن خود منتقل کند و احساس افراد در فضا، مسئله مهمی در طراحی معماری است.

دانشی با اشاره به کوتاهی تجربه شهرنشینی در استان گفت: در استان ما همه دوست دارند حداقل یک آپارتمان داشته باشند اما تنها به کلیت ساخت آن توجه می کنند درصورتیکه فضاهای بنای ساخته شده باید همه شاخص های فنی، اجرایی، فرهنگی، هویتی، روانشناختی و احساسی را داشته باشد.

اثر منفی فضاهای بسته آپارتمانی بر روح و روان شهروندان

وی به فضاهای بسته آپارتمانهای شهر های استان اشاره کرد و گفت: نسلی که اکنون در این آپارتمانها بزرگ می شوند، بخش زیادی از اوقات خود را در این فضاهای بسته می گذرانند و این بر روح و روان آنها بسیار تاثیرگذار است.

دانشی گفت: باید نسبت به ساخت و ساز در یاسوج بعنوان مرکز استان بازنگری شود. بر خلاف دیگر شهرهای کشور که دارای فضاهای عمومی در محلات همچون پارک محله، زمین بازی و .. هستند، این شهر فاقد این زیرساختهاست و متاسفانه نبود این زیرساختها در کنار بسته بودن فضای آپارتمانها در آن، در دراز مدت بر روح و روان فرزندان ما تاثیر منفی می گذارد چرا که فضاهای محله ای نداریم و اقدامات شهرداری برای ایجاد این فضاها کافی نبوده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه ما در این استان فقط داریم ساختمان می سازیم نه فضای معماری و فضای شهری، گفت: یک شهر تنها مجموعه ای از ساختمانهای بزرگ و کوچک با نماها و رنگهای مختلف و چند بولوار و خیابان آسفالت شده نیست، بلکه شهر باید محیط مناسبی برای زیست شهروندان باشد.

دانشی به نقش سازمان نظام مهندسی ساختمان در این زمینه اشاره کرد و گفت: این سازمان با تعامل با دستگاههای ذی ربط از جمله شهرداری و راه و شهرسازی و … می تواند در دراز مدت و با فراهم نمودن شرایط لازم برای مهندسین معماری، این معضلات و کمبودها را بر طرف کند و با مشارکت مهندسین سازه، تأسیسات مکانیک و تأسیسات برقی شاهد طراحی و ساخت ساختمانهایی درخور مردم و نسل آینده باشیم، در غیر این صورت چرخه معیوب شهرسازی بی ضابطه ادامه خواهد یافت.

۱-کارشناس ارشد معماری از دانشگاه تهران

۲-عضو هیئت مدیره دوره هفتم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان

۳-ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان

۴-عضویت در کمیته های نظارت، معماری و شهرسازی، آموزش، کنترل سازمان نظام مهندسی ساختمان استان

۵-کارشناس رسمی دادگستری

۶-عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

۷-معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

۸-معاون سازمان مسکن و شهرسازی استان

۹-مدیر پروژه مشاور در پروژه های اداری، بهداشتی درمانی، تجاری و مذهبی در استان‌های تهران، فارس، خراسان رضوی و خوزستان در قالب شرکت مشاور

۱۰-طراحی و نظارت پروژه های متعدد در سطح استان

۱۱-مدیرعامل شرکت پیمانکاری



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها