بارقه ای از امید برای پایتخت طبیعت

یکی از مخاطبین این پایگاه خبری یادداشتی به شرح زیر در اختیار این پایگاه قرار داده است:

بارقه ای از امید برای پایتخت طبیعت

افتونیوز| یکی از مخاطبین این پایگاه خبری یادداشتی به شرح زیر در اختیار این پایگاه قرار داده است:

بعد رفتن مهندس اکبر نیکزاد از استانداری کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۱، باید قبول کنیم شهر یاسوج تغییری ساختارمند به سمت رشد از ابعاد مختلف تا به امروز پیدا نکرده است و در یک سراشیبی با سیر نزولی محسوس قرار گرفته، وی با جسارت و شجاعتی که از خود نشان داد، تپه ی استانداری را از چنگ معدود افرادی که قرار بود از این ظرفیت بسیار بزرگ شهر یاسوج، استفاده شخصی کرده و تحت عنوان مسکن مهر آن را برای خود اشغال نمایند و مردم را از این فضای خدادادی محروم کنند، نجات داد و با ایجاد پارک زیبا و دل انگیز غدیر، هدیه بسیار بزرگی نه تنها به مردم یاسوج، بلکه به مردم ایران برای نسل های متمادی تقدیم نمود، همچنین تاثیری که جناب مهندس نیکزاد بر توسعه ی کیفی و کمی پارک آبشار یاسوج داشت، بر هیچ کس پوشیده نیست.

شخصیت دیگری که بغیر از مهندس نیکزاد در جایگاه استانداری با توسعه ی شهر یاسوج از زوایای مختلف بخصوص عرصه ی گردشگری، نام نیکی را از خود، بین مردم استان به یادگار گذاشته است، مهندس اسماعیل دوستی می باشد. وی البته از وجود و همراهی دو فرد مسئول بومی دلسوز و خیرخواه در استان (معاونت وقت امور عمرانی استاندار و رئیس وقت شورای شهر یاسوج) بهره ی لازم را برده و برای اولین بار با ایجاد پارک ساحلی بشار و پارک جنگلی بام ایران یاسوج در سالهای ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۴ خدمت بسیار بزرگی به یاسوج و ایران از خود به یادگار گذاشت که امروزه بر همگان این کارهای مهم مشهود می باشد.

حال بعد از مدتها به نظر می آید، استاندار دیگری که نشان محمد بهمن بیگی (مدیرکل افسانه ای تعلیمات عشایرایران) را دارد و سکان استان را به دست گرفته است، بارقه ی امید را در دل شهروندان یاسوجی روشن ساخته است.

در هفته ای که گذشت، حداقل دو مورد از آقای مهندس یدالله رحمانی استاندار از طریق رسانه ها به اطلاع مخاطبین رسانده شده است که بعد از سالها، دلسوزان توسعه ی شهر و استان را شاد و مسرور نموده است؛ یک مورد پیگیری و تعیین تکلیف زمین طلایی وسط شهر یاسوج از طریق سازمان تامین اجتماعی و دیگری هم پیگیری جدی موضوع ساماندهی ساحل رودخانه ی بشار با محوریت شرکت آب منطقه ای استان.

هر چند شهر یاسوج و حومه ی آن پتانسیل زیادی از لحاظ گردشگری و کارآفرینی دارد، ولی این دو مورد، خاص می باشند به شکلی که در صورت ایجاد یک بنای بزرگ با معماری زیبای اسلامی ایرانی و لحاظ کردن فضاهای مختلف تجاری، رفاهی، فرهنگی، پارکینگ و ... در وسط شهر یاسوج، قدم بسیار بزرگی برای پایتخت طبیعت برداشته خواهد شد که وزن این شهر و این استان را بسیار بالاتر خواهد برد و یا استفاده ی مناسب و کامل از ظرفیت بسیار خوب رودخانه ی بشار برای توسعه ی گردشگری و اشتغال زایی همجون ساحل زاینده رود، با ضریب بسیار بالایی جایگاه یاسوج و کهگیلویه و بویراحمد را ارتقاء خواهد داد.

امید می رود جناب آقای استاندار با این نیت بسیار خوبی که شروع کرده است این دو مورد را با مدیریت عالی به سرانجام نیک برساند تا در این فرصت خدمت چند روزه، رضایت خالق و مخلوق را کسب نموده و باقیات صالحاتی برای خود اندوخته کند.

 

 

با احترام

محسن دهراب پور

مشاور فرماندار بویراحمد در امور جوانان



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها