کهگیلویه؛ سرزمین رنج‌ها و گنج‌ها/ ظرفیتهای «آبی» که می‌تواند شهرستان را متحول کند

کهگیلویه ظرفیت مساعدی برای کشاورزی و به دنبال آن صنایع تبدیلی مربوط به کشاورزی است اما گویا مسئولین این کهن دیار برای خروج از چرخه‌ی ناامیدی به دنبال یک ناجی هستند که آنان را نجات دهد.

کهگیلویه؛ سرزمین رنج‌ها و گنج‌ها/ ظرفیتهای «آبی» که می‌تواند شهرستان را متحول کند

افتونیوز| کهگیلویه را باید سرزمین رنج‌ها و گنج‌ها دانست.

هیچ‌گاه از داشته‌های کهگیلویه سخن گفته نمیشود و صرفا نداشته‌هایش چون پُتک بر سر شهروندان این کهن دیار آوار میشود.

کهگیلویه ظرفیت مساعدی برای کشاورزی و به دنبال آن صنایع تبدیلی مربوط به کشاورزی است اما گویا مسئولین این کهن دیار برای خروج از چرخه‌ی ناامیدی به دنبال یک ناجی هستند که آنان را نجات دهد.

این ناجی هیچ‌گاه پدیدار نشده و نخواهد شد گاهی باید انسان خود را تغییر دهد تا اطرافش تغییر کند.

نگاه به کهگیلویه همان محرومیت و مظلومیت همیشگی است و این نگاه همچنان ثابت است و گویا اول باید به مسئولین کهگیلویه ثابت کرد که محرومیت واژه نادرستی است که برای این خطه سرسبز و مستعد به کار می‌برند تا این باور به مسئولین استانی و کشوری نیز سرایت کند.

فارغ از دغدغه آبریز و آرزوی جوانان این کهن دیار به بررسی داشته‌های بسیار این حوزه در بحث کشاورزی می‌پردازیم‌.

سد کوهبرد که مدت طولانی است که از افتتاح و آب‌گیری آن می‌گذرد و اما گویا مسئولین شهرستانی و استانی آن را فراموش کرده و به همین آب‌گیری قانع هستند در حالی که این سد میتواند ظرفیت خوبی برای گردشگری و کشاورزی روستاهای اطراف باشد.

سد سرپری اینکه چند درصد است و یا افق دید مسئولین برای آن چگونه است کمی مبهم است و اگر شبیه کوهبرد در حد آب‌گیری باشد  و بعد مسئولین از ادامه مسیر غفلت کنند میتوان گفت زحمتی بیهوده یا به عبارتی زحمت رنج بیغار است!

آبرسانی به حومه غربی میتوانست نجات دهنده دشت‌های تشنه حومه غرب کهگیلویه باشد اما گویا در بی توجهی مطلق مانده است و عزمی برای به انتها رساندن این پروژه کهنه وجود ندارد!

سه مورد بالا سه ظرفیت برای تحول کهگیلویه هستند که نیمه راه را طی کرده‌اند اما گویا عزمی برای ادامه مسیر وجود ندارد و مسئولین شاید ناامید از تحول به دست خویش هستند که پیگیر این موارد نیستند!

اینکه چه عواملی پشت این بی‌توجهی به پروژه‌های کشاورزی حوزه کهگیلویه است همواره جای سوال بوده اما چیزی که واضح است مسئولین این شهر اعم از مدیران و فرماندار خود اعتقاد ندارند که با این پروژه‌ها تحول ایجاد می‌شود که به دنبال آن نیستند و اگر امیدی بود و شاید هم مشاوری نیست که راه درست را نشان دهد که آنچه در آسمان به دنبال آن هستند روی زمین و در به اتمام رسیدن این سه طرح کشاورزی حوزه کهگیلویه خواهد بود.

مسئولین کهگیلویه برای تحول در این شهرستان نمی‌خواهد دوردست را بنگرید و به دنبال راهی طولانی باشید کمی افق دید را کوتاه و همین پروژه‌های ناتمام را نگاه کنید و با کمی وقت و تلاش تحول را ایجاد کنید.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها