یادداشت؛


کپی کاری مسئولان از روی دست تاجگردون/فضای مجازی گچساران و باشت در تسخیر "مدیران بلاگر"

حالا با تغییر مدیران گچساران و باشت مشاهده میشود که مدیران جایگزین به طرزی افراطی از فضای اینستاگرام استفاده می‌کنند به طوری که حتی سایر فضاهای رسانه‌ای را نیز مورد توجه ندارند و فضای حقیقی از دست آنان خارج شده است.

کپی کاری مسئولان  از روی دست تاجگردون/فضای مجازی گچساران و باشت در تسخیر "مدیران بلاگر"

افتونیوز| یادداشت:  طی چهار سال نبود تاجگردون در منصب نمایندگی گچساران و باشت، ارتباط وی از طریق فضای رسانه و مجازی با مردم پابرجا بود.

فارغ از نقد و یا تایید اقدامات تاجگردون در فضای رسانه ای،  قصد بررسی حضور مدیران گچساران و باشت در این فضا را داریم.

به نظر میرسد، با حضور مجدد تاجگردون در منصب نمایندگی و استقبال مردم از وی گویا برای مردم اینگونه تلقی شده که عامل موفقیت تاجگردون صرفا از طریق  فضای مجازی  و علی‌الخصوص اینستاگرام بوده است!

در حالی که به فراست می‌توان دریافت  که  در پشت این استقبال از تاجگردون و موفقیت های وی  عوامل متعددی و متکثری نهفته است.

حالا با تغییر مدیران گچساران و باشت مشاهده میشود که مدیران جایگزین به طرزی افراطی از فضای اینستاگرام استفاده می‌کنند به گونه ای که حتی از  سایر شبکه های اجتماعی غفلت ورزیده اند و با کپی برداری از تاجگردون در اینستاگرام حضور دارند!

بدیهی است، تجربه موفق تاجگردون را نمیتوان  تک بعدی سنجید، با نگاهی به پیج اکثریت مدیران گچساران و حتی فعالین سیاسی این شهرستان متوجه می‌شویم که نوعی بلاگری در این شهر در حال رواج یافتن است.

این بلاگری مدیران و حضور مستمر مدیران در این فضا قطعا سبب ایجاد فاصله با فضای حقیقی خواهد شد و میتواند آسیب‌های جبران ناپذیری را به بار بیاورد.

از طرف دیگر، تاجگردون یک مقام مسئول سطح ملی است که ناگزیر جنبه اطلاع رسانی وی در گستره ی مجازی باید فعال باشد و برخی اطلاعات جدید را در اختیار شهروندان قرار دهد اما ضرورت فعالیت روزانه  پیج بلاگری یک مدیر شهرستانی چندان قابل درک نیست. 

حرکات نمایشی، فیلم‌های ادیت شده، قراردادهای خاص برای فیلمبرداری و عکاسی و نهایت قراردادن در پیج اینستاگرام قطعا نشانگر عملکرد درخشان نخواهد بود!

عملکرد در تغییرات نمایان خواهد شد نه در عکس‌های متوالی که سعی میشود ژست‌ها زیبا و قیافه‌ها خندان باشد.

مدیران  باید بدانند این لایک‌ها نه برای آنان بلکه برای صندلی‌شان است و نشان بر تایید عملکردشان نیست و باید به میان مردم بازگردند و حضور مثمرثمر خود در قالب مدیریت را اثبات کنند.

“مدیران بلاگر ” گچساران و باشت از فضای تک بعد اینستاگرام خارج و واقعیت جامعه را در زندگی مردم و جامعه ببینند تا بتوانند نامی نیک از خود بر جای بگذارند و بدانند این فضا میتواند حذف شود اما اگر نامی نیک بر جای بگذارند قطعا حذف شدنی نیست.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 1 نظر

  • 1 بهرام بازرگان 1403/12/8 11:40:18

    هاخدایی حرفلت راقبول دارم

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها