-
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور
- عناوین مهم
- 3
- چهارشنبه , 8 اسفند 1403 -PM -04:26
قصه محنت بار این روزهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
وقتی پس از چند وقت وارد فضای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان می شوید، بنرهای بزرگی چسبانده شده که اگر جشنواره های روتین و ساختارمند کشور را اطلاع نداشته باشید ،فکر می کنید تحولی عظیم و تاریخی در این سازمان اتفاق افتاده است درحالی که این برنامه ها تقویم روتین وکاری این اداره است .بی شک آن چه برای هر جامعه ای درمان محسوب می شود،فرهنگ و مسائل آن و برنامه های فرهنگی است.

افتونیوز| «میروم اما نمی پرسم زخود ره کجا منزل کجا مقصود چیست»
وقتی پس از چند وقت وارد فضای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان می شوید، بنرهای بزرگی چسبانده شده که اگر جشنواره های روتین و ساختارمند کشور را اطلاع نداشته باشید، فکر می کنید تحولی عظیم و تاریخی در این سازمان اتفاق افتاده است درحالی که این برنامه ها تقویم روتین وکاری این اداره است، بی شک آن چه برای هر جامعه ای درمان محسوب می شود،فرهنگ و مسائل آن و برنامه های فرهنگی است.
در این که اتفاقاتی افتاده و برنامه هایی شکل گرفته است ،شکی نیست اما آیا تاثیرات این برنامه ها بر رشد فرهنگی در استان مشهود است؟ آیا برنامه ریزی فرهنگی در کنار مشورت اهل فن و علم اتفاق می افتد؟آیا نوعی تکرار مکررات و بیلان سازی در حال نمایش نیست؟ آیا فرسودگی مدیریت موج نمی زند؟ آیا کارکنان از وضعیت مدیریت اداری و بودجه های فرهنگی راضی هستند؟ آیا دغدغه های هنرمندان در حوزه کار و اشتغال برآورده شده است؟ امکانات فیزیکی و بودجه ای جدیدی در سال های گذشته برای ساخت و تولید اثر برای مخاطبان و اصحاب فرهنگ و هنر در نظر گرفته شده است؟ وآیا آنچه در گزارشات آماری ارائه میگردد واقعیت دارد !؟
این سوالاتی است که ذهن اهالی فرهنگ و هنر و مخاطبان تمام طبقات اداره فرهنگ و هنر را در گیر نموده است.
رفت و آمد های زیاد مدیرکل و معاونین به تهران امید را در دل زنده می کند، اما برآیند آن را در توسعه و ارتقای فرهنگ و هنر نمی بینیم و این گواه شخصی نگری و بهره شخصی است.
حوزه هنری پر تلاش و حامی هنرمندان شده است و پنجره دستگاه مرجع فرهنگ و هنر برای برخی هنرمندان خاص و نورچشمی باز بوده و انجمن های مختلف فعالیتشان تقویم محور شده است.
گویا شهرستان ها در بدهکاری برنامه های سال های پیش خود به سقوط رفته اند و همه آن ها در اختیار مناسبت ها سر گرم هستند.
بار عاطفی و روانی جامعه روز به روز به سمت یاس و نا امیدی می رود و برنامه ریزی فرهنگی در جهت نمایش مدیریت، تک بعدی گشته است.
گسست نسلی روز به روز در سایه آسیب های فضای مجازی بیشتر می شود و همچنان ما با فکر بیست سال گذشته در حال تکرار برنامه ها هستیم.
شاید کمیت تغییر کرده باشد اما در کیفیت و اثر گذاری هیچ تغییری احساس نشده بلکه رکود هم دیده می شود.اصحاب رسانه همچنان سردرگم انتخابات خانه مطبوعات بوده و ساختمان نیمه کاره خانه مطبوعات از دوره آقای کلانتری استاندار وقت همچنان منتظر این دولت و شاید دولت های بعدی می باشد.
این چنین نابسامانی را چگونه می توان دبیریت شورای فرهنگ و عمومی دانست که باید روبنا و زیر بنای فرهنگ را در این استان سامان دهد!؟
به هر حال مدیریت زمانی ماندگار می شود که اثر برنامه های آن سازمان در جامعه مشهود باشد و آمار برای گرفتن اعتبار سازمانی و رشد همه جانبه وظایف ،تبدیل به خودنمایی و خودستایی مدیریت فرهنگ و هنر نشده است؟
اگر چه نارضایتی در همه بخش های جامعه آشکار است اما نارضایتی در حوزه فرهنگ و هنر توسط مولفین و جامعه هدف این ساختار نشان دهنده نوعی سردرگمی شده است که این مجال را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دولت جدید می دهد که در استانی باگرایش بومی و فرهنگ عشیره ای نگاه نو و جامع اندیش سکان مدیریت فرهنگ و هنر را بر عهده گرفته تا بتوان امیدی دوباره برای رویش و حضور همراه با شعار دولت جدید (وفاق ملی)در معنای ذاتی آن که همانا فعالیت همه افراد و فرهنگ ها و سلائق هست، برای ارتقا و اثرگذاری در امید بخشی به جامعه گام بزرگی برداشته شود.
خاموشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و لاک پشتی شدن در تغییر باعث ناامیدی و فرسودگی دستگاه، جامعه، اهالی فرهنگ و هنر و کارکنان سازمان می شود.
انتظار میرود تغییر در مدیریت با نگاهی دلسوزانه و مبتنی بر نگاه دولت جدید بوده تا اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه بتوانند برای توسعه همه جانبه استان به خصوص توسعه فرهنگی امیدوارانه قدم بردارند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 2 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 3 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 4 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
- 5 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 6 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 7 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 8 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
-
خالی بودن ۸۳ درصد مخزن سد شاه قاسم یاسوج
-
پیشبینی تنش آبی در ۱۱۸ روستا و ۸ شهر کهگیلویه و بویراحمد
-
چند درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد اضافه وزن دارند؟
-
۳ فوتی و ۱۱ مصدوم در پی تصادف زنجیره ای ۲ کامیون ایسوزو و ۳ خودروی سواری در بیژگن میمند/+تصاویر
-
سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه منصوب شد/ حکم
-
ساخت سدهای ماندگان و خرسان زخمی ابدی بر پیکر طبیعت ایران، دنا و کارون خواهد زد/چرا کهگیلویه و بویراحمد تنها منبع است و نه منتفع؟
-
سردار خرمدل: کهگیلویه و بویراحمد بالاترین تعداد مدارس سنگی کشور را دارد
-
مطالبه حق آلایندگی کهگیلویه بزرگ از زبان موحد
-
مراجعه ۳۴۴ مصدوم ناشی از حوادث کار به پزشکی قانونی کهگیلویه وبویراحمد
-
نگرانی استاندار از کمبود امکانات حفاظتی از جنگلها
نظرات ارسالی 3 نظر
سلام مطلب خوبی است اگرچه برخی دغدغه های فرهنگ و هنر کلان است اما در استان متاسفانه مسایل دوچندان است از حقوق پایین کارکنان گرفته تا بی بضاعتی هنرمندان مستعد استان و شوربختانه سیاسی کاری در اداره بحدی است که بیشتر نیروهای باسواد اداره درحاشیه هستند و حتی با تغییر دولت تغییر در روند نامطلوب وضع موجود وجود ندارد شفافیت در بودجه فرهنگی اصلا وجود ندارد اقدامات صورت گرفته روتین و سطحی است و دردی از جامعه دوا نمی کند مستند این مطالب رجوع به گفتار هنرمندان و کارکنان است امیدوارم این وضع تداوم پیدا نکند و امید به جامعه هنرمندان و کارکنان حوزه فرهنگ باز گردد
پاسخاین متن و توضیحات یا توسط نفر اول اداره هست یا نفر دوم (تشنه قدرت) وگرنه این اشرافیت توضیحی کذب از شخصیت های بیرون فضا بعید و ناممکن هست ...... دم خور ..... هتاک
پاسخنگارنده متن: ............خخخخخخ پدیده ... سربالا که برای گرفتن مسئولیت به زودی از خط قرمزهای زندگی شخصی اش میگذره
پاسخ