-
به مهمان شلیک کردیم آنهم مهمانی هُمچشم!
محمد مختاری
-
شکاف قومیتی و تصمیمات تلخ سیاسی پایتخت نشینان/ دخالت افشانی با هماهنگی موحد
ناشناس
-
ایل احساس کوچید
قاسم یزدانی
-
بازآفرین هویت و تاریخ
یادداشت مخاطبان
-
«ساختارشکنی از دو منظر؛ ژاک دریدا و فریدون داوری»
علی خرم
-
"فریدون داوری" شاعر عشق و حماسه
ایرج اقبال فر
-
فریدون داوری در چهار پرده
فضلالله یاری
-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
-
جزای نیکی جز نیکی نیست
جبار چراغک
میزگرد علمی تحلیل و تبیین حادثه قتل «دکتر داوودی » و مسائل مرتبط با نظام سلامت استان برگزار شد/+تصاویر و مشروح نشست
میزگرد علمی تحلیل و تبیین حادثه قتل دکتر داوودی و مسائل مرتبط با نظام سلامت استان با رویکرد جامعه شناسی، فرهنگی، سیاسی برگزار شد.
افتونیوز| میزگرد علمی تحلیل و تبیین حادثه قتل دکتر داوودی و مسائل مرتبط با نظام سلامت استان با رویکرد جامعه شناسی، فرهنگی، سیاسی برگزار شد.
این نشست به همت گروه فرهنگ بومی و انجمن جامعه شناسی و انجمن علوم سیاسی ایران و با حضور دکتر سعید جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر محمد کاظم نظری رئیس سازمان نظام پزشکی استان، دکتر صادق پناهی نسب عضو هئیت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه یاسوج، حامد جلال ل فر معاونت دادستان استان، دکتر ابراهیم دباغ عضو هئیت علمی جامعه شناسی دانشگاه فرهنگیان، دکتر عباس کمالی نماینده انجمن علوم سیاسی استان به بحث و تبادل نظر در حضور مردم پرداختند.
محمد کاظم نظری رئیس سازمان نظام پزشکی استان در این نشست اظهار داشت، هر ادعایی در خصوص کادر درمان نیازمند آمارهای دقیق است و نباید پیشداوری های عوامانه انجام داد.
وی افزاید، ترکیب هئیت های سازمان نظام پزشکی به گونه ای است که روند های ناعادلانه در آن جایی ندارد، کار بررسی قضاوت کار تخصصی است و نمی شود از تخصص های دیگر استفاده شود و اعضای هیئت نیز فقط پزشک نیستند، همه صنوف در این هئیت حضور دارند.
نظری افزود، مراحل بررسی پرونده چند پزشک در استان فارس حضور دارند، هئیت استانی و بعد هیئت عالی نیز به بررسی پرونده ها می پردازند.
وی ادامه داد، منتقدین اگز نظریه میدهند باید مبنا داشته باشد، سازمان مالیاتی قانونمند ترین صنف در بحث پرداخت مالیات است، در هر صنفی متخلف وجود دارند، اولین صنفی که در آن کارتخوان اجباری شد پزشکان بود اما بسیاری صنف ها با درآمد های بیشتر هنوز اجازه اینکار را نداده اند.
وی در پایان گفت، قضاوت ها باید براساس یافته های علمی باشد و از اظهار نظر های عوامانه پرهیز شود.
سعید جاودانسیرت در این جلسه گفت: در خصوص قتل دکتر داوودی جلسات زیادی برگزار شد، حتی در تهران کمیسیون پزشکی مجلس، جلسهای را پیرامون این اتفاق تشکیل دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در تحلیل وضعیت فرهنگی، اجتماعی و... یک جامعه، پزشک نقش و جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: مجموعه عوامل مؤثر که باعث یک قتل در جامعه میشود بحران اجتماعی و بحران اعتماد اجتماعی جامعه است.
جاودانسیرت خاطرنشان کرد: برداشتهای نادرستی رخ میدهد، مثل اینکه تمام دانشآموزان یک معلم باید قبول شوند و یا تمام بیمارهای یک پزشک باید شفا پیدا کنند که این اشتباه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: عدم اطلاعات کافی از علم پزشکی، در برخی مواقع سبب اشتباهات و برداشتها نسبت به جامعه سلامت و پزشکان شده است.
وی در ادامه بیان داشت: ما در حال گذار از یک دوره سنتی به یک دوره مدرن هستیم.
جاودانسیرت مطرح کرد: وقتی در یک محیط قرار گرفتیم و احساس کنیم که در حق ما ظلم شده است و کسی نیست که از حق ما دفاع کند دچار بیاعتماد و خشم میشویم و تصور داریم باید خودمان با کارهای اشتباه مثل خشونت حق خودمان را دریافت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرایط اقتصادی بسیار پر تنشی داریم که در کنار دیگر مشکلات باعث مشکلات تنشزای دیگر مثل خشونت و اشتباههای جبران ناپذیری میشود.
وی در ادامه به نقش رسانهها اشاره کرد و اذغان داشت: نقش رسانهها در ایجاد یک تصویر منفی از موضوعات بسیار بالا است.
جاوادان سیرت افزود: از رسانههایی که قلمزنی آنها با رعایت عدالت و واقعیت است تشکر داریم؛ اما متأسفانه بسیاری از رسانهها فقط نیمه خالی لیوان را میبینند، زیرا رسانهها هستند که فضاها را ایجاد میکنند.
وی افزود: اگر از نظر علمی بررسی کنیم متوجه خواهیم شد، که هیچ معلمی دوست ندارد حتی یک دانشآموز او رفوزه شود و هیچ پزشکی هم دوست ندارد که حتی یکی از مریضهای او فوت شوند.
صادق پناهینسب در ادامه این نشست گفت: جامعه پزشکی مدرن انسان را یک موجود بیولوژیک میبیند که میخواهد آن را درمان کند، پزشکی مدرن به انسان بیمار به چشم یک ماشین خراب نگاه میکند که میخواهد آن را تعمیر کند، این نگاه خارج از هرگونه احساسات است و اولویت پزشکان مدرن نگاه ابزار گونه است.
عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: در رابطه با پزشک و بیمار نگاههایی از جمله نگاه تجاری است، یعنی من بیمار را درمان میکنم و درآمد کسب میکنم و نگاه دوم ماشینی است که پزشک با این نگاه که این یک ماشین خراب است و تعمیرش میکنم.
وی ادامه داد: در استان ما تناسب پزشکی و جمعیت وجود ندارد، یعنی در قوانین پزشکی بیان شده که باید به تناسب جمعیت پزشک متخصص و فوق تخصص وجود داشته باشد.
پناهینسب خاطرنشان کرد: در قوانین پزشکی عنوان شده که باید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر یک «سیتیاسکن» و یک «امآرآی» وجود داشته باشد در صورتی که در استان ما ۶ سیتیاسکن و چهار مورد امآرآی وجود دارد که این تعداد با تناسب جمعیت استان ما مطابقت ندارد.
ابراهیم دباغ در ادامه نشست همچنین گفت: پدیدههای اجتماعی دلایل مختلفی دارد که باید از جنبههای روانشناسی، جامعه شناسی و روانشناختی مورد بررسی قرار بگیرد.
عضو هیئت علمی جامعه شناسی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: در سالهای گذشته طی یک بررسی روانشناختی، از ۱۱۸ زندانی بالغ بر ۸۰ درصد این زندانیها دچار مشکلات روانی بودند، این یک درصد بسیار بالا است و باید با راهکارهای درست درمان شود.
وی ادامه داد: در محیط اجتماعی که تناقض فرهنگ زیاد است برخی از افراد در راستای این تناقضها دچار اختلالات روانی خواهند شد.
دباغ اظهار داشت: برای جلوگیری از این معضل راهحلهای متعددی از جمله؛ ایجاد اشتغال، اعتیاد، حاشیه نشینی، افزایش سواد عمومی، رعایت عدالت اجتماعی و... وجود دارند که باید با فراهم کردن آنها این معضلات را کنترل کنیم و در ادامه کاهش دهیم.
حامد جلالفر در پایان این نشست گفت: انتظار میرود که فضای رسانه و مجازی نقدهای منصفانه و واقعی داشته باشند.
معاون دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در تاریخ کهن استان ما شکی نیست؛ اما هنوز فرهنگهای غلطی است که برچیده نشدند مثلا هنوز خانوادههایی هستند که حداقل سه قبضه اسلحه غیر مجاز در خانه دارند.
وی ادامه داد: در آییننامهها قانونی داریم که متهم با تحمل شش ماه حبس حق پنج روز مرخصی دارد و این احتمال میرود که در ایام مرخصی مرتکب خلاف یا قتل شوند که این معضل باید روانشناختی و درمان شود.
جلالفر اظهار کرد: ما عادت کردیم که زندگی افراد ویژه و افراد مشهور را از بیرون مشاهده کنیم و آنها را قضاوت کنیم در صورتی که از سختیهای کار و مشکلات شغلی آنها اطلاعات کافی را نداریم.
وی ادامه داد: ما اکنون در بهترین شرایط امنیت هستیم، به عنوان مثال ساعت دو بامداد از خیابان ستارخان یاسوج عبور کنید، دختر جوان در امنیت کامل قدم میزند، البته میپذیرم که حس ناامنی وجود دارد.
معاون دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه معاونتهای مختلفی دادستانی دارد، گفت: یکی از معاونتها مختص رصد فضای مجازی بوده و با همکاری پلیس فتا و نهادهای امنیتی است، به عنوان مثال ما فیلم قتل دکتر داوودی را که پخش شده بود و واقعیت داشت رصد کردیم و مأمور که عامل این کار بود را بازداشت کردیم. فرهنگهای غلطی است که برچیده نشدند مثلا هنوز خانوادههایی هستند که حداقل سه قبضه اسلحه غیر مجاز در خانه دارند.
وی ادامه داد: در آییننامهها قانونی داریم که متهم با تحمل شش ماه حبس حق پنج روز مرخصی دارد و این احتمال میرود که در ایام مرخصی مرتکب خلاف یا قتل شوند که این معضل باید روانشناختی و درمان شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 سیزدهمین اهدای عضو امسال در کهگیلویه و بویراحمد ثبت شد
- 2 آماده باش زمستانی راهداری در ۷۰ گردنه برفگیر کهگیلویه و بویراحمد
- 3 راه اندازی سیستم APN اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قطعه اول محور لنده - تراب به بهره برداری میرسد
- 5 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- 6 پذیرش ۴۹۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد طی امسال
- 7 نقش میدان گازی مختار بویراحمد در رفع چالش ناترازی انرژی
- 8 پذیرش بیش از دوهزار دانشجو در دانشگاه آزاد یاسوج طی سال تحصیلی جدید
- فرماندار اسبق گچساران استاندار کرمانشاه شد/ عکس و سوابق
- اعضای هيئت رئيسه جبهه اصلاحات استان انتخاب شدند/ رای اعتماد مجدد به کفایی
- میزگرد علمی تحلیل و تبیین حادثه قتل «دکتر داوودی » و مسائل مرتبط با نظام سلامت استان برگزار شد/+تصاویر و مشروح نشست
- بازگشت ۴ حلقه چاه میدان نفتی رگ سفید به مدار تولید+ جزییات
- نفت گچساران میزبان شهید گمنام دفاع مقدس
- آخرین وضعیت پُل روستای آبریز کهگیلویه+ فیلم
- جابهجایی یک میلیون تن کالا از مبادی استان طی امسال
- بررسی ۱۳۶ پرونده تخلفاتی حوزه حملونقل استان طی امسال
- فرماندار موقتی که از آن طرف بوم افتاده است! / رفتار عجیب فرمانداری گچساران با یک خبرنگار!
- ۱۲۱ مورد چند قلوزایی در کهگیلویه و بویراحمد ثبت شد
نظرات ارسالی 1 نظر
اینای که تبیین و تحلیل کرده اند ، یه عمر روی کرسی اند فقط جابجا میشوند ... و خروجی جامعه ما روز به روز خرابتر ... به عمل کار برآید به سخندانی نیست
پاسخ