-
فرماندار کهگیلویه و بازتعریف جلسات شورای اداری؛ از هماهنگی تا مطالبهگری جدی
ناشناس -
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه
پر آب ترین سد در کم بارش ترین استان کشور
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت : با وجود بارش های کم ، سد کوثر با ۸۳ درصد پرشدگی ، بالاترین درصد پر بودن حجم سدهای کشور را دارد .

آرش مصلح ظهر امروز در نشست ستاد مدیریت بحران با اشاره به این نکته که همه تمهیدات برای مواجهه با سامانه بارشی پیش رو دیده شده ، افزود : ۳۴ نفر از پرسنل این دستگاه به صورت میدانی مناطق پیرامون رودخانه ها را رصد ضمن اینکه به صورت پیامکی هشدارهای لازم داده شده است.
مصلح به وضعیت کم بارشی سال جاری تاکنون اشاره کرد و گفت : بنابر آمار اعلام شده کهگیلویه و بویراحمد جز استان ها اول در کم بارشی است اما وضعیت برخی سدهای استان بسیار خوب است .
وی با بیان این نکته که سد کوثر با ۸۳ درصد پرشدگی رتبه اول سدهای کشور را دارد ، افزود : به گفته کارشناسان وزارت نیرو وضعیت این سد بیشتر شبیه یک معجزه است که با وجود کم بارشی استان و همچنین بار مصرفی بالا اما همچنان بالاترین پرشدگی سدهای کشور را دارد .
مصلح ادامه داد : سد کوثر اکنون با ورودی ۹ و نیم متر مکعب بر ثانیه و خروجی حدود ۱۳ متر مکعب برای آبگیری ظرفیت خالی در بارش پیش رو کاملا آماده است.
وی حجم پرشدگی فعلی سد چم شیر را ۶۰۵ میلیون متر مکعب عنوان کرد و افزود : ورودی این سد ۹ و نیم متر مکعب و خروجی آن بیش از ۳۰ متر مکعب است ضمن اینکه نیروگاه های تولید برق آن هم در حال تست عملکردی برای ورود به مدار بعد از عید هستند .
وی به وضعیت سد شاه قاسم هم اشاره کرد و گفت : هم اکنون میزان آب موجود در این سد کمتر از ۱ میلیون و حدود ۸ درصد ظرفیت آن است که البته با توجه با این نکته که مخزن سد شاه قاسم معمولا در زمستان آبگیری ندارد امیدواریم در ادامه شاهد پر شدن مخزن این سد باشیم .
وی ادامه داد : سد تنگ سرخ هر چند در دست احداث است اما بخش کنترل سیلاب آن فعال است و در بارش های پیش رو می تواند در خصوص سیلاب های احتمالی کمک کننده باشد .
مصلح در پایان اظهار داشت: با توجه به هشدارهای هواشناسی و اعلام آماده باش مدیریت بحران ، شرکت آب منطقه ای در هر جا لازم باشد از نیروها و پیمانکاران طرف قرارداد این شرکت در راستای کمک به مدیریت هر چه بهتر شرایط استفاده کند .
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
آیین باشکوه بزرگداشت حافظ در دانشگاه یاسوج برگزار شد
-
ابلاغیه مساله ساز مدیر درمان تامین اجتماعی استان علیه مردم و داروخانه ها
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد: پاسداشت مفاخر استان از حسین پناهی تا فریدون داوری
-
استاندار اسبق استان در دولت مسیولیت گرفت/ حکم قایمپناه برای «موسی خادمی»
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!