-
«وفاق» به مویی بند است
محسن خرامین
-
به مهمان شلیک کردیم آنهم مهمانی هُمچشم!
محمد مختاری
-
شکاف قومیتی و تصمیمات تلخ سیاسی پایتخت نشینان/ دخالت افشانی با هماهنگی موحد
ناشناس
-
ایل احساس کوچید
قاسم یزدانی
-
بازآفرین هویت و تاریخ
یادداشت مخاطبان
-
«ساختارشکنی از دو منظر؛ ژاک دریدا و فریدون داوری»
علی خرم
-
"فریدون داوری" شاعر عشق و حماسه
ایرج اقبال فر
-
فریدون داوری در چهار پرده
فضلالله یاری
-
کوچ ابد مرد ادب ایل و فریدون فرهنگ
سید غلام بلادی
-
یاسوج؛ شهری که شیخ شاخصش پیشهزن بود!
محمد مختاری
در نشست استاندار با دانشجویان دانشگاه یاسوج چه گذشت؟
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار پرهیز مدیران از قومگرایی و جناح بازی شد و گفت: مبنای انتصابات در سطوح مختلف دستگاههای اجرایی باید شایسته سالاری باشد.
افتونیوز| عصر دیروز نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد با دانشجویان دانشگاه یاسوج به دعوت تشکل دانشجویی انجمن اسلامی پیروان خط امام به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.
دانشجویان در این دیدار در زمینههای مختلف سوالاتی از استاندار داشتند که بیشتر سوالات مربوط به وضعیت سدها و حوزه آب بود و البته انتقادات زیادی در خصوص ساخت سد ماندگان داشتند که در سمت دیگر کوهستان دنا توسط استان اصفهان و بنا به گفته دانشجویان در حال ساخت است.
یکی از دانشجویان صحبت خود را با بیتفاوتی مسئولان استانی آغاز کرد و گفت که آنها وقتی پای منافع خودشان در میان باشد اقدام میکنند اما چرا وقتی آب استان به تاراج میرود و ما گرفتار مافیای آب شدهایم سکوت کردهاند.
در این جلسه، زهره صفاییان، دانشجوی دانشگاه یاسوج و عضو انجمن پیرو خط امام (ره)، بهعنوان اولین سخنران، به طرح سؤالات و دغدغههای خودپرداخت. وی یکی از بحرانهای اصلی دانشگاه را انتصابات آن دانست و گفت: «انتصابات دانشگاه بدون درنظرگرفتن شایستگی و تجربه موفق مدیریتی انجام میشود و صرفاً بر اساس منافع سیاسی، تعداد گروه خاصی منصوب میشوند.»
صفاییان افزود: «تا زمانی که پستهای مدیریتی دانشگاه نه بر اساس شایستگی بلکه بر اساس مقاصد سیاسی مشخص شوند، بهبودی در روند پیشروی دانشجویان نخواهد بود.»
وی همچنین به وعدههای مسئولان اشاره کرد و گفت: «نتیجهای از مسئولانی که از وزش باد سخن میگویند به دست نمیآید. ما حرفهای زیبا مسئولان را فقط قبل از گرفتن منفعتشان میشنویم و بعد از آن هیچ توجهی به مطالبات و دغدغههای دانشجویان و جامعه دانشگاهی نمیکنند.»
این دانشجو به ساخت سدها در استان اشاره کرد و گفت: «در گوشهوکنار استان کهگیلویه و بویراحمد سدهایی ساخته میشود و آبهای این استان بدون کمترین سود و نتیجه به استانهای دیگر منتقل میشود. سد تنگ سرخ و سد ماندگان بر روی سرشاخههای بشار و مارگون در حال ساخت هستند. در صورت احداث سد خرسان، مردم ۱۷ روستا آواره میشوند و هزاران درخت بلوط و هکتارها مراتع نابود میشود و قبرستان ۵ هزارساله تخریب میشود.»
انصاری، نماینده انجمن علمی جامعهشناسی و یکی دیگر از دانشجویان حاضر در جلسه، نیز به وضعیت فعلی دانشگاه اشاره کرد و گفت: «در این سالها که من در دانشگاه یاسوج در حال درسخواندن هستم، شاهد وضعیتی هستم که دانشگاه دیگر بر روی یک محور علمی و فرهنگی حرکت نمیکند؛ بلکه ما در یک محیط سیاسی درس میخوانیم.»
وی افزود: «پوشش و افکارمان باید طبق آن محور سیاسی باشد که اقلیت آن را به دست گرفتهاند. این دانشگاه بر اساس نظر اقلیتها میچرخد و اکثریتها گوشهنشین شدهاند. برخی اساتید گوشهنشین شدهاند و این فضا سیاسی را برای ما در دانشگاه ایجاد کردهاند.»
انصاری همچنین تأکید کرد که «دانشجو باید در محیطی درس بخواند که به او احترام بگذارند؛ متأسفانه ما با برخوردهایی در دانشگاه مواجه میشویم که از طرف کسانی که در خصوص لباسهایمان به ما توصیه میکنند، بله، متوجه لباس مناسب هستیم؛ اما باید برخورد درستتری با ما بشود. باید کسانی که سطح علمی بالاتری دارند با ما برخورد داشته باشند.»
وی در پایان خواستار خروج دانشگاه از جو سیاسی و اداره آن بر اساس یک محور علمی و فرهنگی شد و گفت: «از طرفی خواهان برگزاری برنامههای مختلف هستیم که معاونت فرهنگی با آن مخالفت میکند.»
این دانشجوی دانشگاه یاسوج در ادامه به مانند سایر دوستان دانشجوی خود به سد ماندگان اشاره کرد و گفت: با نامه زدن استاندار که دردی دوا نمیشود عملیاتی وارد میدان شوید سدی که در سه شیفت در حال ساخت است چگونه میتوانید جلوی کار آن را بگیرید.
این دانشجوی دانشگاه یاسوج به استاندار در خصوص مشکلات فضای دانشگاه هم گفت و افزود: دانشگاه مادر استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ وضعیت پارکینگ خودروها اوضاع خوبی ندارد.
در ادامه یکی دیگر از دانشجویان پسر دانشگاه یاسوج بحث خود را با حاشیه نشینی شهر یاسوج آغاز کرد و گفت: پنجشنبه هفته گذشته عکسی از منطقه حاشیه نشین مادوان داشتم با گروههای جهادی به آنجا رفته بودیم امکانات بسیار ضعیفی دارد.وی به وضعیت مدارس و دانش آموزان مناطق حاشیه نشین یاسوج اشاره کرد و گفت: چرا باید هنوز دانش آموز در این مناطق با دمپایی و زیر شلوار به مدرسه بروند! چرا مسئله را جدی نمیگیرید قتل و تجاوز به دلیل مشکلات حاشیه نشینی رخ میدهد.وی در ادامه اظهارات خود گفت: مهریان و مادوان برای مسئولان استانی مهم نیست درد بزرگی است و تلاش جانانه میخواهد.
این دانشجوی دانشگاه یاسوج رویکردی متفاوت از دوستان دانشجوی خود در خصوص سخت سد ماندگان داشت و گفت: سد ماندگان مسئله ملی است نباید سیاست زده شوید بگذاریم کارشناسان ورود پیدا کنند نباید با حرفهای غیر کارشناسی مردم را کف خیابان آورد.
حرف یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه یاسوج با استاندار به مناسبت روز دانشجو باز هم در مورد ساخت سد ماندگان توسط استان اصفهان بود این دانشجو گفت ۱۷ هزار بلوط با ساخت سد ماندگان نابود میشود باید جلوی فاجعه را گرفت.این دانشجوی پسر دانشگاه یاسوج به طرح نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد که وضعیت مناسبی ندارد و با گذشت ۳ سال هنوز واحدی تحویل داده نشده است ۴ ماه از موعد تحویل گذشته اما در مرحله دیوارچینی مانده است.وی با بیان اینکه مدیران انصاف و عدالت را رعایت نمیکنند و بعضیها برای گرفتن مسکن ملی پشتشان به نماینده و مسئولان گرم است گفت: بعضیها فقط ۲ تا ۳ قسط ۴۰ میلیون تومانی پرداخت کردند روابط خاله خورزویی تا کی باید در استان باشد
یک دانشجوی پسر دانشگاه یاسوج هم بحث انتصابات را در استان پیش کشید و گفت در حوزه دانشگاه باید ساز و کار انتصابها علمی و دانشگاهی باشد سمت و سوی دانشگاه را به طرف نادرست نبریم کسانی که پیشینه خوب و وفاقی دارند برای مدیریت دانشگاهها در نظر بگیرید افرادی که گذشته خوبی ندارند نباید در دولت وفاق ملی و در دانشگاه جایی داشته باشند.
رحمانی در این نشست اظهار کرد: مدیران از قوم گرایی و جناح بازی در انتصابات در سطوح مختلف پرهیز کنند و هر گونه انتصاب بر شایستهسالاری در راستای کمک به توسعه و رفع مشکلات مردم و رضایت مندی آنان به عنوان ولی نعمتان انقلاب باشد.
وی با تبریک روز دانشجو عنوان کرد: روز دانشجو فرصت مغتنمی برای جشن گرفتن و خوشحال بودن به خاطر نعمت بزرگ تلاش در مسیر علم و دانش برای دانشجو، اساتید، کادر آموزشی و مجموعه دانشگاهیان بوده و اگر بگوییم دانشگاه و دانشجو محوریت دارد باید در عمل و در میدان، عرصه را برای آنها فراهم سازیم.
رحمانی با تاکید بر اینکه روسای دانشگاههای در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید فضا را برای دانشجویان مهیا کنند و دانشجویان ما وارد مسائل اجتماعی سیاسی بشوند، ابراز کرد: دانشگاهها باید مدیریت آن از سیاستزدگی فاصله بگیرند و فضا را برای ارتقای سطح علمی و آموزش و ارتباط با بخشهای توسعهای، دانشمحوری و فناورانه فراهم آورند.
وی با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی و طبیعی فراوان و خدادادی برای شکوفا شده استان گفت: نبود همگرائی و ضعف برنامهریزی و کمبود سرمایهگذاری در گذشته موجب شده تا استانی غنی از ثروتهای طبیعی و سرمایههای انسانی در شمار استانهای کم برخوردار قرار بگیرد.
رحمانی، رمز شکوفائی ظرفیتهای اقتصادی و خروج استان از محرومیت را وفاق و همدلی و استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان دانست و افزود: دانشگاه با ارائه راهکارهای علمی و ترسیم راهبردهای توسعه می تواند بهترین همکار دستگاههای اجرائی برای توسعه استان باشد.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای قرار گرفته استان بر مدار توسعه و پیشرفت، شبکه دولت در استان دست همکاری به سمت جامعه نخبگانی، اساتید و دانشجویان فرهیخته دراز کرده و همواره آنها را به یاری می طلبد.
رحمانی به نقش مردم در ارتقای شاخصههای توسعه ای اشاره کرد و گفت: توسعه مطلوب بدون مشارکت عمومی امکان ندارد. بنابراین هر شخصی دغدغه رسیدن استان به جایگاه درخور را دارد باید نقش خود را به درستی ایفا کند.
وی درباره سد ماندگان هم گفت: مدیریت عالی اجرائی استان خود را در قبال دغدغههای جدی مردم مسئول می داند و همچنان پیگیر مطالب مردم در همه زمینهها بوده و باید از اظهار نظرهای شخصی و غیرمنطقی در باره برخی از موضوعات پرهیز شود و ضروری بوده پایه و مبنای موضع گیری مدیریت استان در باره توقف سد ماندگان مطالعات علمی و نظریه های اساتید دانشگاه باشد.
رحمانی یکی از اهداف دولت وفاق ملی را محرومیتزدایی به خصوص در مناطق دورافتاده عنوان کرد و ادامه داد: از اهداف دولت چهاردهم ارائه و توسعه خدمات به مناطق روستایی بوده و انتظار داریم دانشگاه در همه زمینهها و حوزهها راهبری کرده و در تصمیمگیریها، برنامهریزیها و در عرصه میدان کمک کنند و مدیران دستگاه اجرائی هم مکلف هستند اگر جایی با مشکل مواجه شدند از دانشگاه نظر و ایده بخواهند و دانشگاه را به میدان آورند و بر کیفیت، سرعت و تحقق کارهای مردم اثر بگذارند.
رحمانی با بیان اینکه ۴۸ هزار واحد هدفگذاری ثبت نامی نهضت ملی مسکن است، اظهار کرد: تأمین زمین ۱۷ هزار واحد در نقاط مختلف استان انجام شد.
استاندار با بیان اینکه در محور عمران شهری یاسوج وضعیت خوبی نداریم، خاطرنشان کرد: از طرفی مشکلات ترافیکی نیز وجود داشته و جلساتی نیز برگزار شده است.
رحمانی سهم استان در شرکتهای دانش بنیان را ۲ درصد دانست و گفت: جذب سرمایه گذار و تقویت جذب اعتبارات ملی ضروری است.
وی همچنین از پیگیری مباحث حوزه آب استان خبر داد و اظهار کرد: در ایجاد سدها مسائل زیست محیطی باید دیده شده و حرکت در مسیر توسعه با شناخت و آگاهی محقق میشود.
استاندار سیاست زدگی را یک آسیب بزرگ برای دانشگاه تا دانست و گفت: فضای فعالیتهای اجتماعی و سیاسی با محور توسعه باید در دانشگاهها فراهم باشد، اما از سیاست زدگی و تصمیمات سیاسی پرهیز شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 تصادف پژو ۴۰۵ و تریلر در محور یاسوج - اصفهان یک مصدوم بر جا گذاشت
- 2 تکمیل و بهرهبرداری از راههای روستایی از اولویتهاست/ کمبود اعتبار مهمترین مانع سر راه تکمیل پروژه هاست
- 3 رفع تصرف ۱۵۴۹۳ مترمربع از اراضی ملی
- 4 سیزدهمین اهدای عضو امسال در کهگیلویه و بویراحمد ثبت شد
- 5 آماده باش زمستانی راهداری در ۷۰ گردنه برفگیر کهگیلویه و بویراحمد
- 6 راه اندازی سیستم APN اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
- 7 قطعه اول محور لنده - تراب به بهره برداری میرسد
- 8 پیام تسلیت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی درگذشت فریدون داوری شاعر آئینی و انقلابی
- مدیر هم استانی رئیس هیات مدیره سایپا شد/ عکس وسوابق
- کسب عنوان دستگاه برتر توسط کمیته امداد در چهارمین سال متوالی
- مدیرکل سرمایهگذاری و اشتغال استانداری منصوب شد/ سوابق
- بازدید مدیرعامل شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب از تلمبه خانه گوره شرکت نفت و گاز گچساران
- آغاز عملیات اجرایی پیاده رو سازی کنار گذر و ضلع جنوبی بلوار ولیعصر دوگنبدان
- نشست مدیرعامل شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب با فرماندار گناوه فرماندار در همان شهرستان
- در نشست استاندار با دانشجویان دانشگاه یاسوج چه گذشت؟
- برگشت اعتبارات آبفای کهگیلویه و بویراحمد تکذیب شد
- راهداری و حملونقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی شد
- دیدار مسئولان گچسارانی با معلولان/ تصاویر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!