سرپرست اداره کل امور عشایر استان:


کوچ عشایر کهگیلویه و بویراحمد تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد

سرپرست اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کوچ بهاره عشایر در این استان از پنجم اردیبهشت آغاز شده است و تا پانزدهم این ماه ادامه دارد.

کوچ عشایر کهگیلویه و بویراحمد تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد

سرپرست اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کوچ بهاره عشایر در این استان از پنجم اردیبهشت آغاز شده است و تا پانزدهم این ماه ادامه دارد.

صادق فاتحی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ادامه داد: با توجه به خشکسالی اخیر و کمبود بارندگی در سال آبی جاری، برخی عشایر استان پیش از زمان مقرر کوچ کردند.

وی ادامه داد: امسال بارندگی کمی داشتیم که نتایج منفی برای عشایر خواهد داشت، اما با این حال برای کنترل این موضوع برنامه هایی از جمله تامین آب شرب عشایر را در دستور کار داریم.

سرپرست اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حدود ۳۰ درصد عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد کوچ برون استانی دارند و ۷۰ درصد نیز کوچ درون استانی. عشایر برون استانی در فصل سرما به استان‌های فارس و اصفهان کوچ کرده و در فصول گرم نیز به مناطق سردسیری استان کهگیلویه و بویراحمد کوچ می کنند.

وی یادآور شد: خدمات حین کوج عشایر توسط دستگاه های مختلفی از جمله اورژانس جاده ای و هلال احمر انجام می شود که البته امسال تا کنون مشکل خاصی در حین کوچ عشایر نداشته ایم.

سرپرست اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: به عشایر کوچ کننده توصیه می‌کنیم که در مسیر کوچ مسائل ترافیکی را رعایت و سعی کنند با دستگاه های متولی هماهنگ باشند و در صورت بروز مشکل از دستگاه های خدمات رسان کمک بگیرند. همینطور از عشایر می‌خواهیم در مسیر خود در اتراق‌گاه‌هایی که برای آنها در نظر گرفته شده است اتراق کرده و در مسیرهای پرترافیک موضوعات ایمنی را رعایت کنند.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها