کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه بندرعباس، خون اهدا کردند

کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران در اقدامی انسان‌دوستانه و خداپسندانه با حضور در مرکز اهدای خون شهرستان گچساران برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی، خون اهدا کردند.

کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه بندرعباس، خون اهدا کردند

افتونیوز| کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران در اقدامی انسان‌دوستانه و خداپسندانه با حضور در مرکز اهدای خون شهرستان گچساران برای کمک به آسیب‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی، خون اهدا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت صنایع پلیمر گچساران، در پی اعلام نیاز به خون و فرآورده‌های خونی برای کمک به مردم حادثه‌دیده بندرعباس، کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران در اقدامی خیرخواهانه به مراکز انتقال خون مراجعه و با اهدای خون خود در این اقدام انسان‌دوستانه شرکت کردند.

این حرکت نیکوکارانه در راستای همدردی با مردم بندرعباس و در شرایطی که این منطقه با کمبود خون روبه‌رو بود، انجام شد.

مسئولان مرکز اهدای خون گچساران از همکاری کارکنان شرکت صنایع پلیمر گچساران برای یاری‌رسانی به آسیب دیدگاه حادثه بندر شهید رجایی در بندرعباس تقدیر و تشکر کردند.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها