ترک جلسه شورای بانک ها توسط استاندار؛فقط ۴۸ درصد تسهیلات ازدواج جذب شد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزند آوری، فقط ۴۸ درصد آنها جذب شده است.

ترک جلسه شورای بانک ها توسط استاندار؛فقط ۴۸ درصد تسهیلات ازدواج جذب شد

افتونیوز| یدالله رحمانی پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: برخی از مدیران بانک‌ها در جلسه غایب هستند و عملکرد آنها در بحث اشتغال مطلوب نیست.

اعتبارات جز سه ازدواج و فرزند آوری فقط ۴۸ درصد پرداخت شده است

وی با گلایه از عملکرد بانک‌ها در جذب اعتبارات جز سه اشتغال‌زایی، فرزندآوری و ازدواج افزود: مبلغ تسهیلات جز ۳، هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان است که تنها ۵۴۰ میلیارد تومان معادل ۴۸ درصد این مبلغ جذب شده است که رضایت بخش نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مدیران جدیدی در دستگاه‌های و شعب بانک‌ها منصوب کردیم به امید اینکه شرایط بهتر شود اما متأسفانه کاری از پیش نرفته و عملکردها رضایت بخش نیست.

وی خطاب به مدیران بانک‌ها تاکید کرد: منابع بانکی کهگیلویه و بویراحمد محدود است و اگر همین منابع محدود در بانک‌های استان جذب نمی‌شود مدیران ما نباید تا لحظه جذب اعتبارات شب و روز داشته باشند و مدام رصد کنند تا این پول‌ها جذب شود.

ترک جلسه توسط استاندار به نشانه اعتراض

رحمانی با با اشاره به اینکه بانک‌ها آمار درست و صحیح به حوزه استانداری ارائه دهند، گفت: نشست شورای بانک‌ها مجدداً ظرف روزهای آینده تشکیل و بانک‌ها برای بهبود عملکردشان نهایت تلاش خود را انجام دهند.

وی در ادامه این جلسه با انتقاد از عملکرد شبکه بانکی جلسه شورای هماهنگی بانک‌ها را ترک کرد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها