قیمت سیمان و بتن در کهگیلویه و بویراحمد کاهش یافت؟

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مصوبات جدید برای تنظیم بازار سیمان و بتن آماده تا هفته آینده اجرایی می‌شود.

قیمت سیمان و بتن در کهگیلویه و بویراحمد کاهش یافت؟

سید احسان عسکری در نشست تخصصی بررسی قیمت بتن آماده با اشاره به دغدغه‌های مردم و تولیدکنندگان، جزئیات اقدام‌های انجام‌شده برای کنترل نوسان قیمت‌ها را تشریح کرد و اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان، عرضه سیمان در بورس است که تا حدودی کنترل قیمت را از دست مدیریت استان خارج کرده است.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش قیمت سیمان افزود: جلساتی در راستای کاهش قیمت سیمان برگزار شد و موارد مهمی مورد تصویب قرار گرفت که ظرف هفته آینده اجرا خواهد شد.

عسکری درباره عرضه سیمان استان به سایر استان‌ها تأکید کرد: در این زمینه تکالیفی برای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تعریف کردیم و با هماهنگی اتحادیه تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی، مصوبات تدوین شده که طی هفته آینده اجرایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی بر دو محور تنظیم تقاضای سیمان و کنترل عرضه به خارج از استان است تا از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری شود.

عسکری از برگزاری جلسات فوری با کارخانه‌های سیمان یاسوج و مارگون خبر داد و تصریح کرد: هدف نهایی، کاهش قیمت سیمان به عنوان یکی از عوامل اصلی افزایش هزینه بتن آماده است.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود در حوزه بتن آماده و شن و ماسه، افزایش هزینه حمل کالاها بود که برای این حوزه نیز جلسه تخصصی با کامیون‌داران و دستگاه‌های اجرایی برای کنترل قیمت حمل و نقل برگزار خواهد شد و نظارت میدانی تشدید می‌شود تا از عرضه خارج از چارچوب جلوگیری گردد.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش قیمت شن و ماسه از ۲۸۰ به ۲۶۰ هزار تومان به ازای هر مترمکعب، هشدار داد: هرگونه تخلف در فروش بالاتر از قیمت مصوب با برخورد قاطع مواجه خواهد شد.

عسکری در خصوص بتن آماده نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: قیمت این محصول تابعی از هزینه‌های سیمان، ماسه، ماشین‌آلات و حمل و نقل است که در جلسات آتی با ذی‌نفعان بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت واحدهای غیرمجاز شن و ماسه تأکید کرد: قیمت‌گذاری برای تمام واحدها، اعم از مجاز و غیرمجاز، الزامی است، اما تولیدکنندگان فاقد پروانه موظف‌اند هرچه سریع‌تر نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند. 



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 2 نظر

  • 1 فاقد مسکن 1404/3/19 13:39:43

    معاونت اقتصادی استاندار و مدیر کل سمت و غیره به درخواست کارخانه داران سالی سه بار افزایش قیمت دارند

    پاسخ
  • 2 عادل 1404/3/18 13:31:42

    اقای عسکری در تلاش برای افزایش قیمت نان بودند که به هدف رسیدند و نان را گران گردند تا فقرا زیادی نان نخورند و چند روزی به شکم خود استراحت بدهند انشاالله تلاش کنند شو و ماسه و سیمان را هم از دسترس مردم خارج کنند تا مبادا به خیال مسکن باشند.

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها