استاندار: عملکرد موفق نیروی انتظامی در 12 روز تجاوز رژیم صهیونی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نیروی انتظامی در مدت ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی عملکرد موفقیت‌آمیزی از خود نشان داد.

استاندار: عملکرد موفق نیروی انتظامی در 12 روز تجاوز رژیم صهیونی

 افتونیوز| استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نیروی انتظامی در مدت ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی عملکرد موفقیت‌آمیزی از خود نشان داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی به همراه معاونین استانداری در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان ضمن تبریک موفقیت‌های نیروهای مسلح و تسلیت شهادت شهیدان به ویژه شهدای اخیر تجاوزات رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: سرداران رشید و فرماندهان نظامی و انتظامی، دانشمندان گران‌قدر و جمعی از مردم مظلوم با ایثار جان خود، حماسه‌ای غرورآفرین خلق کردند و ما باید قدردان این شهیدان باشیم و اهداف و آرمان‌های آنان را همواره سرلوحه کار خود قرار دهیم.

استاندار به غافلگیری دشمن در شرایطی که کشور درگیر مذاکرات بود و به امیدواری مردم و همچنین مثبت بودن روند مذاکره اشاره کرد و گفت: دشمن صهیونیستی با سوءاستفاده از فضای مذاکرات، حمله ناجوانمردانه‌ای را آغاز کرد و تعدادی از فرماندهان ارشد و دانشمندان ما را به شهادت رساند.

وی عنوان کرد: در این شرایط با هدایت و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و هماهنگی تمامی ارکان نظام و برنامه‌ریزی‎های دولت در عرض ۲۴ ساعت ورق برگشت و دشمن را به اشتباه خود آگاه کردیم و دنبال یک میانجی می‌گشت که اعتراف کند از خطای بزرگی که مرتکب شده پشیمان است.

استاندار، بزرگ‌ترین دستاورد این دوره را «نمایش قدرت جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی» برشمرد و با اشاره به ایجاد وفاق ملی بین آحاد مردم و مسئولان،  تصریح کرد: این اتحاد و همدلی اگر در شرایط عادی می‌خواست محقق شود به سال‌ها تلاش و انرژی نیاز بود اما خداوند این تهدید را به فرصتی بی‌نظیر تبدیل کرد و نظام اسلامی را استوارتر از پیش ساخت.

رحمانی با تشکر از همکاری گسترده سپاه، نیروهای انتظامی، دستگاه‌های اجرایی و مردم در مدیریت بحران‌های اخیر، خاطرنشان کرد: در استان با برگزاری جلسات مستمر شورای تأمین، پایش روزانه بازار و پدافند غیرعامل، خود را برای هر سناریوی احتمالی آماده کردیم.

استاندار با اشاره به اینکه در سایه همدلی اقدامات خوبی مخصوصا در حوزه ایست و بازرسی انجام گرفت، خاطرنشان کرد: همه آحاد جامعه در این شرایط حساس پای کار انقلاب بودند و حضور یکپارچه مردم، روحانیون، مدیران و نیروهای نظامی، الگویی از همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند و دشمن به عقب نشست و ملتمسانه درخواست آتش‌بس کرد.  

رحمانی با تقدیر ویژه از فرماندهان و نیروهای امنیتی استان، گفت: تحولات امنیتی مثبت در استان، مرهون تلاش‌های بی‌وقفه شماست، ما همواره قدردان زحماتتان هستیم.

وی ابراز داشت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در مدت ۱۲ روز تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، عملکرد موفقیت آمیز و شایسته‌ای از خود نشان داد.

استاندار بیان کرد: همچنین از زمان حضور فرمانده جدید انتظامی استان در چند ماه اخیر شاهد تحولات خوبی در حوزه امنیت استان رخ داده است و شما را در کنار خود می‌دانیم و برای تمامی مدافعان امنیت، آرزوی تندرستی و موفقیت داریم.

فرمانده نیروی انتظامی استان هم با بیان اینکه، پلیس در میدان خدمت به جامعه و انقلاب اسلامی خوش درخشید به نقش مؤثر مردم در تأمین امنیت، اشاره کرد و گفت: همراهی مردم با نیروی انتظامی، کمک شایانی به کشف و پیشگیری از جرائم کرده است.

سردار سهام صالحی افزود: در روزهای اخیر، ۷۰ درصد اطلاعات دریافتی پلیس از طریق گزارش‌های مردمی بوده و کوچکترین موارد مشکوک را شهروندان به پلیس اطلاع داده‌اند.  

وی از حمایت‌های استاندار و معاونین استانداری قدردانی کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی، سرباز انقلاب و نظام اسلامی است و با تمام توان برای حفظ امنیت کشور و آسایش مردم از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها