اختصاصی افتونیوز؛


تلاش های بی امان «برادران دولت نشین» برای ابقای معاون اقتصادی استاندار

ه نظر میرسد نسبت نزدیک فامیلی عسکری با برادران هاشمی( سید ضیا و سید ستار) برای او مایه خیر و برکت بود و وی با هر شکل ممکن همچنان در سمت خود ادامه فعالیت می دهد.

تلاش های بی امان «برادران دولت نشین» برای ابقای معاون اقتصادی استاندار

افتونیوز| انتصاب سید احسان عسکری بعنوان  معاون اقتصادی استاندار در دولت سابق با انتقادات شدید اصولگرایان مواجه شد، انتقاداتی که خیلی زود مشخص شد بجا و منطقی بنطر میرسند، ماجرا تا جایی پیش رفت که احمدزاده در ماه‌های پایانی  مدیریت خود قصد داشت معاونین  خود(‌ سید جواد هاشمی و سید احساس عسکری) را لغو ابلاغ کند اما ماجرا جور دیگر پیش رفت، بعد از سانحه تلخ بالگرد شهید جمهور‌، دولت مسعود پزشکیان بر سر کار آمد، با شروع به کار یدالله رحمانی در کسوت استاندار گفته می‌شد عسکری خیلی زود ساختمان استانداری را وداع می کند اما آنچه در نظرها پنهان ماند فشار دو مدیر ارشد دولت ( برادران هاشمی)  در تهران برای ابقای عسکری در سمت معاونت اقتصادی بود.

همه افرادی که به دفتر استاندار رفت و آمد دارند معترف اند رحمانی از ابتدا قصد عدم همکاری با وی را داشت و تلاش زیادی نیز در این زمینه متحمل شد اما فشار ها از بالا عرصه را بر او تنگ کردند.

به نظر میرسد نسبت نزدیک فامیلی عسکری با برادران هاشمی( سید ضیا و سید ستار)  برای او مایه خیر و برکت بود و وی با هر شکل ممکن همچنان در سمت خود ادامه فعالیت می دهد.

سید ضیا  هاشمی با مداخله منفی در امورات استانی ابتدا مدیرکل دو  دستگاه فرهنگی بازمانده از دولت قبل را ابقا کرد و در ادامه با همکاری برادر خود سید ستار هاشمی، سید احسان عسکری را ابقا کردند و بعد از گذشت یک سال از عمر این دولت، معاونت اقتصادی استاندار همچنان بدون تغییر مانده است.

نقش پررنگ کهگیلویه و بویراحمدی های مرکز نشین در انتصابات غیر قابل انکار است اما باز این سوال را باید از برادران هاشمی پرسید تاکنون چه دستاورد و خیر و برکتی برای مردم این استان داشته اید که در انتصابات مداخله می کنید؟!  آیا از حجم نارضایتی های حامیان دولت از حضور عسکری در این سمت واقف و آگاهید؟!

آیا شما صرفا ملاحضات خویشاوندی را در نظر می گیرید یا هزینه های که بواسطه این مداخلات  بر سر دولت آوار می شود نیز  در نظر دارید؟! البته ماجرا به همین جا ختم نمی شود گفته می شود مقدمات عضویت عسکری در هئیت علمی دانشگاه یاسوج نیز به هر شکل ممکن فراهم شده تا اگر به هر شکل "برادران دولت نشین" از موضع حمایتی خود کوتاه آمدند، وی در فرآیندی عجیب و غریب به یکباره کرسی دانشگاهی برای خود  داشته باشد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها