یاداشت
گفتگو و گزارش

با همت دانشگاه علوم پزشکی و حمایت استاندار؛


مجوز ماده ۲۳ بیمارستان های ۲۰۰ تخت خوابی دهدشت و سرطان یاسوج اخذ شد

با همت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و حمایت استاندار دکتر یداله رحمانی مجوز ماده ۲۳ دو بیمارستان استان اخذ شد.

مجوز ماده ۲۳ بیمارستان های ۲۰۰ تخت خوابی دهدشت و سرطان یاسوج اخذ شد

افتونیوز| به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر دکتر رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، دکتر سیده رقیه پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مجمع نمایندگان استان و با حمایت‌های ویژه دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، ماده ۲۳ برای احداث بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی دهدشت و همچنین بیمارستان تخصصی سرطان یاسوج اخذ شد.  

این اقدام مهم، نویدبخش تحولی بزرگ در زیرساخت‌های درمانی استان است و می‌تواند به شکل چشمگیری کیفیت خدمات سلامت را برای مردم ارتقا دهد. بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی دهدشت با ظرفیت بالا، پاسخگوی نیازهای درمانی منطقه خواهد بود و بیمارستان سرطان یاسوج نیز به‌عنوان مرکز تخصصی، نقش حیاتی در تشخیص و درمان بیماران ایفا خواهد کرد.  

این خبر، بی‌تردید یکی از بهترین دستاوردهای حوزه سلامت استان در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و امید تازه‌ای برای ارتقای سطح خدمات پزشکی و رفاه اجتماعی مردم کهگیلویه و بویراحمد به همراه دارد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش