یاداشت
گفتگو و گزارش

وزارت اطلاعات: باند عامل شهادت و جراحت صدها نفر منهدم شد

سربازان گمنام امام زمان موفق به انهدام یک باند تروریستی خطرناک و مسلح شدند.

وزارت اطلاعات: باند عامل شهادت و جراحت صدها نفر منهدم شد

به گزارش افتوخبر وزارت اطلاعات اعلام کرد:

 


این باند تروریستی آموزش دیده در موساد، با اشراف کامل به روش‌های پیشرفته جنگ شهری و با مأموریت کشته‌سازی با سوءاستفاده از فضای ناامن آشوب و اغتشاشات اخیر، فعال شده و اقدام به جنایات تروریستی متعدد کرده است.

 


این تروریست‌ها با تحویل گرفتن انواع سلاح جنگی و تجهیزات جنگ شهری از لیدرهای تعیین‌شده در خیابان‌های پایتخت به حرکت درآمده و با به رگبار بستن مردم در برخی معابر و خیابان‌ها، صدها نفر از هموطنان را شهید و مجروح کرده‌اند.


تصاویری که از تحرکات این باند تروریستی خطرناک به‌دست آمده حاکی از توزیع انواع سلاح جنگی از جمله اسلحه کلاشینکف و شات‌گان و تجهیزات ارتباطی از جمله بی‌سیم ماهواره‌ای است که تروریست‌های آموزش دیده جنگ شهری آنها را در ترور صدها نفر از مردم به‌کار گرفته‌اند.


سربازان گمنام امام زمان (عج) پس از شناسایی، موفق به دستگیری عناصر این تیم تروریستی در خانه‌های امن‌شان شده‌اند.


در عملیات دستگیری، مقادیر قابل‌توجهی انواع سلاح و گلوله جنگی، بی‌سیم و تجهیزات الکترونیکی و ماهواره‌ای کشف و ضبط شده است.


تصاویر جدید از عملیات تیم تروریستی ویژه جنگ شهری موساد نشان می‌دهد، این عملیات یکی از ده‌ها عملیات مشابهی است که تروریست‌های وابسته به سرویس رژیم صهیونی در روزهای اخیر انجام داده‌اند.


این تصاویر یکی از اسنادی است که نشان می‌دهد، «جنگ تروریستی» اخیر، بزرگترین عملیات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونی در تاریخ کشور است.


 

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش