یاداشت
گفتگو و گزارش

آغاز عملیات پیاده‌روسازی و بهسازی بافت فرسوده خیابان عمران دوگنبدان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دوگنبدان ؛ مهندس رضا قشقایی شهردار از آغاز عملیات پیاده‌روسازی و بهسازی بافت فرسوده شهری از چهارراه امینی تا انتهای خیابان عمران با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان از محل اعتبارات آلایندگی خبر داد.

آغاز عملیات پیاده‌روسازی و بهسازی بافت فرسوده خیابان عمران دوگنبدان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دوگنبدان ؛ مهندس رضا قشقایی  شهردار از آغاز عملیات پیاده‌روسازی و بهسازی بافت فرسوده شهری از چهارراه امینی تا انتهای خیابان عمران با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان از محل اعتبارات آلایندگی خبر داد.

شهردار با اعلام این خبر اظهار داشت: این پروژه در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، ساماندهی بافت‌های فرسوده، بهبود منظر شهری و افزایش ایمنی تردد عابران پیاده تعریف و اجرایی شده است.

وی افزود: محدوده مذکور سال‌ها نیازمند بازآفرینی اساسی بود که با تأمین اعتبار لازم، عملیات اجرایی آن وارد فاز عملیاتی شده است.

بر اساس این گزارش، در این طرح عمرانی عملیات جمع‌آوری و تخریب سطوح فرسوده، اصلاح زیرسازی، اجرای جدول‌گذاری استاندارد، مناسب‌سازی مسیر برای سالمندان  پیش‌بینی شده است.

شهردار با تأکید بر استفاده هدفمند از اعتبارات آلایندگی تصریح کرد: مدیریت شهری با برنامه‌ریزی دقیق و نظارت مستمر تلاش دارد پروژه‌های زیرساختی را در محلات مختلف به صورت متوازن اجرا کند تا شاهد ارتقای ایمنی، کاهش آسیب‌های محیطی و افزایش رضایتمندی شهروندان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه گامی مؤثر در احیای بافت‌های قدیمی و ارتقای سیمای شهری محسوب می‌شود و تلاش خواهیم کرد عملیات اجرایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت به سرانجام برسد.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش