یاداشت
گفتگو و گزارش

مدیر روابط‌عمومی استانداری: خدمات دولت باید منصفانه و دقیق به مردم اطلاع‌رسانی شود/ فرماندار گچساران: هیچ تبعیضی میان خبرنگاران گچساران قائل نیستیم

ایوب مقیمی فرماندار گچساران و محسن عسکری مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار، بر نقش اثرگذار رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی، امیدآفرینی و انعکاس خدمات نظام و دولت تأکید کردند.

مدیر روابط‌عمومی استانداری: خدمات دولت باید منصفانه و دقیق به مردم اطلاع‌رسانی شود/ فرماندار گچساران: هیچ تبعیضی میان خبرنگاران گچساران قائل نیستیم

 محسن عسکری، مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در آیین گرامیداشت روز خبرنگار در گچساران، بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، حرفه‌ای و امیدآفرین از خدمات دولت تأکید کرد و گفت: بر اساس تأکید استاندار، پروژه‌های با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد تومان باید دارای پیوست رسانه‌ای باشند.

به گزارش خبرنگار اَفتونیوز در گچساران، عسکری ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان عرصه رسانه، اظهار کرد: خبرنگاران در سرما و گرما، سختی‌ها و روزهای دشوار، همواره در کنار مدیران و کارگزاران نظام بوده‌اند و تلاش‌های آنان را برای مردم به تصویر کشیده‌اند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای خبرنگار، شهدای گچساران و شهیدان خدمت، افزود: رسانه‌ها نقش مهمی در انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی و نمایش خدمات دولت به مردم دارند و از تلاش یکایک اصحاب رسانه در این مسیر قدردانی می‌کنم.

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا مقیمی و همکاران وی برای برگزاری این برنامه، تصریح کرد: تعامل سازنده، منطقی و ارزشمند مجموعه فرمانداری گچساران با رسانه‌ها قابل تقدیر است.

عسکری رسانه‌های گچساران را پویا، فعال و اثرگذار دانست و گفت: امیدوارم این پویایی، مطالبه‌گری و تعامل مثبت در میان رسانه‌های شهرستان بیش از گذشته ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به شرایط فعالیت دولت چهاردهم، بیان کرد: دولت چهاردهم در شرایطی سکان اداره کشور را برعهده گرفت که کشور با مسائل، مشکلات و شرایط خاصی مواجه بود؛ از این‌رو، مدیریت امور در سطوح ملی، استانی و شهرستانی نیازمند صبوری، درایت و تدبیر ویژه است.

عسکری ضمن قدردانی از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، ادامه داد: در یک تا دو سال اخیر، اقدامات و پروژه‌های مناسبی در حوزه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و اقتصادی در استان و به‌ویژه شهرستان گچساران تعریف و پیگیری شده است.

وی افزود: در گچساران، هم دولت و هم نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر غلامرضا تاجگردون، برای پیگیری مطالبات مردم و اجرای پروژه‌های مورد نیاز شهرستان پای کار بوده‌اند.

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر مسئولیت رسانه‌ها در انعکاس خدمات، اظهار کرد: انتظار می‌رود رسانه‌ها، فارغ از سوگیری‌های مرسوم سیاسی و جناحی، خدمات شایسته‌ای را که به مردم ارائه می‌شود، به‌درستی، دقیق و منصفانه گزارش کنند.

عسکری خاطرنشان کرد: دولت‌ها در مسیر خدمت به نظام و مردم فعالیت می‌کنند و کوتاهی در بیان خدمات و دستاوردهای دولت، در حقیقت کم‌توجهی به خدمات نظام است؛ بنابراین رسانه‌ها با هر سلیقه و گرایش فکری باید خدمات واقعی و مؤثر را به مردم اطلاع‌رسانی کنند تا زمینه امیدآفرینی در جامعه فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طبق تأکید استاندار، پروژه‌های با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد تومان باید دارای پیوست رسانه‌ای باشند و ضروری است شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز این موضوع را به تصویب برساند.

عسکری همچنین به موضوع مسکن خبرنگاران اشاره کرد و افزود: تأمین مسکن خبرنگاران از دغدغه‌های مهم مطرح‌شده است. پیشنهاد دکتر رحمانی این است که در صورت انصراف برخی افراد از طرح نهضت ملی مسکن، خبرنگاران واجد شرایط جایگزین شوند؛ در گچساران نیز ظرفیت لازم برای پیگیری این موضوع وجود دارد.

وی با بیان اینکه موضوع مسکن خبرنگاران در دست پیگیری است و مورد توجه استاندار نیز قرار دارد، تصریح کرد: انعکاس صحیح خدمات دولت، موجب افزایش امید مردم نسبت به آینده می‌شود و رسانه‌ها باید از سیاه‌نمایی و القای ناامیدی در جامعه پرهیز کنند.

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: حضور در این نشست برای من انرژی‌بخش بود و نشان داد حوزه خبر و اطلاع‌رسانی در گچساران پویا و زنده است. از همه خبرنگاران و دست‌اندرکاران برگزاری این برنامه قدردانی می‌کنم و برای آنان سلامتی و موفقیت آرزو دارم.

  به گزارش خبرنگار اَفتونیوز در گچساران، ایوب مقیمی در نشست با خبرنگاران شهرستان گچساران، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و شهدای عرصه خبر، اظهار کرد: از همه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای که در مسیر اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و اعتلای کشور گام برمی‌دارند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

وی روز خبرنگار را به اصحاب رسانه تبریک گفت و افزود: خبرنگاران نقش مهمی در بیان واقعیت‌ها، انعکاس خدمات و ایجاد امید در جامعه دارند.

نگاه برابر فرمانداری به همه خبرنگاران

فرماندار گچساران با تأکید بر اینکه میان خبرنگاران تفاوتی قائل نیست، گفت: در طول دوران مسئولیتم، چه در فرمانداری و چه در مسئولیت‌های گذشته، همواره برای همه خبرنگاران احترام ویژه‌ای قائل بوده‌ام و هیچ‌گونه تبعیضی میان رسانه‌ها و خبرنگاران وجود ندارد.

مقیمی افزود: اعتقاد دارم اطلاعات و اخبار باید از مسیر روابط عمومی در اختیار همه رسانه‌ها قرار گیرد تا هیچ‌کس احساس نکند در دسترسی به اطلاعات یا حضور در برنامه‌ها مورد تبعیض قرار گرفته است.

وی ادامه داد: همه خبرنگاران شهرستان، بدون توجه به گرایش‌های سیاسی، در جلسات و برنامه‌ها از طریق گروه‌های اطلاع‌رسانی به‌صورت رسمی دعوت می‌شوند و تلاش ما این است که همه رسانه‌ها از فرصت برابر برخوردار باشند.

اطلاع‌رسانی خدمات، بیان خدمات نظام است

مقیمی با بیان اینکه انعکاس خدمات دستگاه‌ها در حقیقت بیان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: دولت‌ها، مدیران، نمایندگان، استانداران و فرمانداران می‌آیند و می‌روند، اما آنچه ماندگار است، نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی افزود: اگر اقدامی هرچند کوچک برای مردم انجام شود و آن را اطلاع‌رسانی نکنیم، در حق نظام کوتاهی کرده‌ایم. خبرنگاران با هر گرایش سیاسی باید خدمات دولت‌ها را منعکس کنند؛ چراکه این خدمات در نهایت، خدمات نظام به مردم است.

فرماندار گچساران تصریح کرد: انعکاس اقدامات و پروژه‌ها، موجب امیدآفرینی در جامعه می‌شود و مردم وقتی تلاش مسئولان و روند اجرای طرح‌ها را مشاهده کنند، به آینده و توانمندی‌های کشور امیدوارتر خواهند شد.

مدیران گذشته نیز در حد توان خود تلاش کرده‌اند

وی با اشاره به فعالیت مدیران در دوره‌های مختلف گفت: هیچ مدیری با نیت انجام ندادن کار مسئولیت نمی‌پذیرد و همه مدیران، دولت‌ها و مسئولان پیشین نیز در حد توان، بضاعت مالی و اعتبارات موجود برای توسعه شهرستان تلاش کرده‌اند.

مقیمی گفت: نباید خدمات مدیران گذشته را نادیده گرفت؛ زیرا میزان پیشرفت پروژه‌ها وابسته به اعتبارات، شرایط اقتصادی و توان اجرایی دستگاه‌هاست.

وی افزود: امروز نیز مجموعه دولت، از رئیس‌جمهور و استاندار گرفته تا مدیران کل و مدیران شهرستانی، در حال تلاش برای پیشبرد امور هستند و اگر در بخشی کاری انجام نشده، به معنای عمد یا کم‌کاری نیست، بلکه ممکن است امکانات و اعتبارات لازم فراهم نبوده باشد.

پروژه‌های عمرانی در چهارگوشه گچساران فعال است

فرماندار گچساران اظهار کرد: با وجود شرایط دشوار اقتصادی و محدودیت‌های موجود، امروز در شرق، غرب، شمال و جنوب گچساران پروژه‌های عمرانی فعال است و در حوزه‌های راه، آب و زیرساخت، فعالیت‌های قابل توجهی در حال انجام است.

وی نقش مجموعه دولت، مجلس، استاندار، نماینده مردم و مدیران کل را در پیشبرد پروژه‌ها مؤثر دانست و افزود: همراهی دولت و مجلس سبب شده است که طرح‌های مهمی در شهرستان فعال شوند و امیدواریم بسیاری از پروژه‌های اثرگذار که می‌توانند گچساران و استان را متحول کنند، طی یک تا دو سال آینده به بهره‌برداری برسند.

جذب ۶ تا ۷ سرمایه‌گذار بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی

مقیمی با اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌گذار در شهرستان بیان کرد: جلب رضایت سرمایه‌گذار کار ساده‌ای نیست و سرمایه‌گذار باید اطمینان داشته باشد که سرمایه خود را در منطقه‌ای امن، آماده و برخوردار از زیرساخت هزینه می‌کند.

وی افزود: با تلاش مجموعه استان، مدیران کل و پیگیری‌های ویژه نماینده مردم، موضوع سرمایه‌گذاری که سال‌ها یکی از حلقه‌های مفقوده توسعه منطقه بود، به‌تدریج در حال رفع شدن است.

فرماندار گچساران ادامه داد: در یک فرآیند نزدیک به دو سال، زمینه حضور ۶ تا هفت سرمایه‌گذار بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی گچساران و حوزه لیشتر فراهم شده است و تاکنون در یک بخش بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار و در بخشی دیگر یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

اشتغال بیش از هزار نفر در طرح نخلستان ماهان

وی با اشاره به فعالیت شرکت کشت و صنعت ماهان گفت: این شرکت یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی را زیر کشت می‌برد و هم‌اکنون عملیات اجرایی آن با جدیت در حال انجام است.

مقیمی افزود: با راه‌اندازی کامل این مجموعه، تنها در بخش نخلستان، زمینه اشتغال بیش از یک‌هزار نفر فراهم خواهد شد.

وی اشتغال را یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم و خانواده‌های گچساران دانست و گفت: اگر از مردم درباره مهم‌ترین مشکل و مطالبه آنان سؤال شود، بدون تردید اشتغال و بیکاری در صدر مطالبات قرار دارد.

پیش‌بینی اشتغال مستقیم ۱۵ هزار نفر

فرماندار گچساران با اشاره به طرح‌های در دست اجرا در حوزه‌های نفت، انرژی، صنایع و دیگر بخش‌های اقتصادی اظهار کرد: برآورد ما این است که در صورت اجرای کامل پروژه‌های بزرگ در دست اقدام، دست‌کم ۱۵ هزار نفر به‌صورت مستقیم وارد بازار کار شوند.

وی تأکید کرد: تحقق این ظرفیت اشتغال نیازمند همکاری همه بخش‌هاست و دولت، مجلس، مدیریت استان، مدیریت شهرستان، مردم و رسانه‌ها باید در کنار هم قرار گیرند تا سرمایه‌گذار با اطمینان و آرامش سرمایه خود را به گچساران بیاورد.

شتاب در اجرای پروژه‌ها، اشتغال جوانان را زودتر محقق می‌کند

مقیمی خطاب به مردم و روستاییان شهرستان گفت: از همه مردم تقاضا دارم اجازه دهند روند اجرای پروژه‌ها با شتاب بیشتری دنبال شود؛ زیرا هرچه عملیات اجرایی طرح‌ها سریع‌تر پیش برود، جذب نیرو و اشتغال جوانان نیز زودتر اتفاق می‌افتد.

وی افزود: پروژه‌های بزرگ از همان نخستین مراحل اجرا نیازمند نیروی کار هستند؛ به‌گونه‌ای که در مرحله خاکبرداری یک پروژه، از راننده کامیون و کمپرسی گرفته تا رانندگان بیل مکانیکی، غلطک و دیگر ماشین‌آلات، فرصت‌های شغلی ایجاد می‌شود.

فرماندار گچساران ادامه داد: با ورود پروژه‌ها به مراحل تخصصی‌تر، زمینه استفاده از نیروهای بیشتری از جوانان شهرستان نیز فراهم خواهد شد.

سامانه کاریابی برای متقاضیان اشتغال راه‌اندازی شد

وی از راه‌اندازی سامانه کاریابی برای ثبت‌نام متقاضیان اشتغال خبر داد و گفت: مجموعه‌ای از همکاران برای ساماندهی ثبت‌نام جوانان و متقاضیان کار در فرصت‌های شغلی پیش‌رو، سامانه کاریابی را راه‌اندازی کرده‌اند.

مقیمی از جوانان، خانواده‌ها و متقاضیان اشتغال خواست در این سامانه ثبت‌نام کنند تا اطلاعات آنان در زمان نیاز پروژه‌ها به نیروی انسانی، در اختیار مجموعه‌های مرتبط قرار گیرد.

وی از خبرنگاران و رسانه‌ها نیز خواست در معرفی این سامانه و اطلاع‌رسانی درباره نحوه ثبت‌نام همکاری کنند تا جوانان بیشتری از فرصت‌های شغلی پیش‌رو بهره‌مند شوند.

تخصیص حدود ۴۸ درصد از اعتبارات استانی گچساران در سال ۱۴۰۴

فرماندار گچساران در بخش دیگری از سخنان خود به اعتبارات عمرانی شهرستان در سال‌ ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: مجموع اعتبارات استانی گچساران حدود یک‌هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان بوده که نزدیک به ۴۷ تا ۴۸ درصد آن تخصیص یافته است.

وی افزود: بیشترین حجم اعتبارات مربوط به حوزه‌های راه و شهرسازی و همچنین آب و طرح‌های آبی بوده است، اما بخش‌های بهداشت و درمان، هلال احمر، مخابرات، ورزش، بنیاد مسکن، اوقاف، هواشناسی، آبفا، فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و حوزه عمرانی شهرداری‌ها نیز از اعتبارات بهره‌مند شده‌اند.

پروژه‌های راه و آب نیازمند اعتبارات بیشتری هستند

مقیمی تأکید کرد: میزان اعتبار هر دستگاه به معنای مقدم بودن آن بر سایر دستگاه‌ها نیست، بلکه حجم پروژه‌ها و هزینه اجرای آنها متفاوت است.

وی گفت: برای نمونه، اجرای ۱۶ کیلومتر راه در مسیر خیرآباد تا مرز پادوک نیازمند اعتبار بسیار بالایی است و قرارداد اولیه این طرح بیش از دو هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

فرماندار گچساران، پروژه تونل دیل و طرح‌های حوزه آب، آب و خاک را نیز از جمله پروژه‌های نیازمند اعتبار کلان دانست و افزود: اعتبارات استانی به‌تنهایی پاسخگوی اجرای چنین طرح‌هایی نیست و برای تکمیل آنها باید از ظرفیت اعتبارات ملی استفاده شود.

مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها در شهرستان فعال هستند و با همدلی، پیگیری مستمر و همراهی مردم و رسانه‌ها، می‌توان آینده‌ای روشن‌تر برای گچساران رقم زد.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش