یاداشت
گفتگو و گزارش

سرقت میلیاردی با پیامک‌های جعلی استخدام/ دستگیری کلاهبردار سایبری در گچساران

فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از شناسایی و دستگیری کلاهبردار سایبری خبر داد که با طراحی و ارسال لینک‌های جعلی تحت عنوان «استخدام در سازمان‌های دولتی»، اقدام به برداشت غیرمجاز از ۳۵ حساب بانکی در سراسر کشور کرده بود. سرهنگ ارسلان خادمیان با اشاره به کشف ۵۵ میلیارد ریال کلاهبرداری در این پرونده، تصریح کرد که متهم پس از اقدامات تخصصی پلیس فتا، در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شد.

سرقت میلیاردی با پیامک‌های جعلی استخدام/ دستگیری کلاهبردار سایبری در گچساران

فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی که با شگرد ارسال لینک های جعلی آلوده با عنوان استخدام در سازمان های دولتی و برداشت غیرمجاز از ۳۵ حساب بانکی به ارزش بیش از ۵۵ میلیارد ریال خبر داد. 

ارسلان خادمیان در تشریح این خبر اعلام کرد: در پی یک فقره مرجوعه قضایی با شکايت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از ایشان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه رسیدگی به پرونده طی تحقیقات صورت گرفته و با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی انجام شده توسط کارشناسان پلیس فتا، کلاهبردار که در سطح استان فعالیت داشته شناسائی و با هماهنگی مقام محترم قضائی، طی عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر شد.

این مقام انتظامی با اشاره به کشف ۳۵ فقره اطلاعات حساب بانکی هک‌شده در سراسر کشور به ارزش تقریبی ۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد: دراین زمینه پرونده ای تشکیل و پس از تکمیل تحقیقات،متهم  جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی گردید.

وی در ادامه به شهروندان هشدار داد: سازمان‌ها و ادارات دولتی به هیچ عنوان از طریق شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها اقدام به ارسال لینک نمی‌کنند؛ لذا شهروندان باید از کلیک بر روی پیام‌هایی که مدعی ارسال از سوی سازمان‌ها، ادارات و نهادهای خدمات‌رسان هستند جداً خودداری کنند، چرا که این اقدام می‌تواند منجر به آلوده شدن تلفن همراه، هک حساب‌های بانکی و برداشت غیرمجاز از حساب آنان شود.

خادمیان گفت: در صورتی‌که برای هر شهروندی مشکلی در فضای مجازی اتفاقی افتاد و یا مورد کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفتند، می‌تواند در هر ساعت از شبانه روز، با شماره ۰۹۶۳۸۰ فوریت‌های سایبری پلیس فتا تماس بگیرند‌ واز مردم شريف خواست هشدارهاي انتظامي راجدی بگیرند.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

یاداشت
گفتگو و گزارش