-
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان -
در نقد شبه رسانه ها و بلاگرها؛ دوربینت را زمین بگذار!
ادریس کشاورز -
به بهانه روز جهانی آگاهی از اتیسم
لیلا حسینی -
اهمیت کتاب و کتابخوانی
سیدکاظم فاضل -
همبستگی ملی اکسیر نجات بخش، حیات آفرین و تجربه موفق ایران زمین
سید علی حمیدهکیش -
مردم تغییر می خواستند، نه معامله !
محمود منطقیان -
سیری در سروده های حسن دمساز
سیدکاظم فاضل -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روایت های شیرین تا تلخ نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت جناب حاج غلامرضا تاج گردون با اصلاحاتی ها در پانزده سال گذشته!
سید سعادت حسینپور -
روپوش آبی قدیمی
علی ضامنی پور
نباید حقوق ابتدایی مردم به آرزوی آنها مبدل شود

فرماندار لنده گفت گاهی با امکانات محدود هم می توان تحول ایجاد کرد
به گزارش افتونیوز، دارا کریمی نژاد سرپرست فرمانداری لنده به همراه جمعی از اعضای شورای اداری از جمله روسای ادارات بهزیستی ، کمیته امداد ، جهاد کشاورزی ، منابع طبیعی ، آبقای روستایی ، برق ، بنیاد مسکن ، بنیاد شهید ،راهداری و حمل و نقل جاده ای و بخشدار موگرمون از روستاهای نهضت ، دشت ناصری ، بنه علیاری و راوک دیداری چند ساعته داشتند .
این دیدار ادامه سلسله سرکشی های مسئولین از روستاهای تابعه شهرستان بود که کریمی نژاد از ابتدای تصدی فرمانداری لنده در دستور کار خود قرار داد .
طلیعه سفر دیدار از وضعیت معلول جسمی حرکتی در روستای وحدت که دل هر بیننده ای را به درد می آورد . ساخت سرپناه برای این معلول وعده ی مسئول بهزیستی شهرستان موجب دست به دعا شدن ایشان شد .
مقصد اول : روستای نهضت
پس از حضور در گلزار مطهر شهید قمبرپور اهالی این روستا گلایه هایی از ادارات آ ب ، راه و بنیاد شهید داشتند که کریمی نژاد خواهان توضیحات مسئولین مربوطه شدند . در برخی موارد اهالی روستا قانع و برخی موارد از جمله تسطیح ادامه راه ارتباطی و ساماندهی گلزار مطهر شهید در اولویت کاری سال 96 ادارات مربوطه قرار گرفت .
در حاشیه این دیدار مردمی در کنار مزار مطهر شهید قمبرپور صحنه ای زیبا ، محتوای درس مدیریتی امروز را برای کریمی نژاد سرپرست فرمانداری رقم زد . یعنی رویش درختی از دل تخته سنگ .
کریمی نژاد با اشاره به این صحنه دلنواز به مدیران یادآور شد : گاهی تغییر در محیط امکانپذیر نیست و یا دشوار به نظر میرسد . بنابراین تغییر در خود می تواند کارساز باشد . رشد و نمو این درخت با این شرایط دشوار مصداق اقتصاد مقاومتی و ضرب المثل معروف " خواستن توانستن است " می باشد گاهی با امکانات محدود هم میشود تحول ایجاد کرد .
ایستگاه دوم : روستای دشت ناصری ،
نگینی بر تارک بهشت گمشده موگرمون . با دشتی وسیع بالغ بر سیصد هکتار . شکوفه های تک درخت آلوزرد حیات ریش سفید روستا خبر از بهاری زودرس داشت . کریمی نژاد پس از بررسی زیرساخت های روستا و صدور دستورات لازم پای درد دل مردم نیز نشست و درخواستهای شخصی را به مسئولین نهادهای حمایتی ارجاع داد . ایشان ضمن ابراز گلایه از کم کاری مردم روستا از مدیر جهاد کشاورزی خواست تمهیدات لازم برای کاشت انجیر دیم در کوهپایه منتهی به روستا و آبیاری قطره ای در دشت ناصری برای برداشت میوه های جالیزی را فراهم نماید . درخواست جالب یکی از دانش آموزان روستا با موضوع کمبود کیت آزمایشگاهی کریمی نژاد را مجاب کرد تا قول پیگیریهای لازم را دهد .
ایستگاه سوم : روستای بنه علیاری روستایی بالغ بر 35 خانوار . دهیار و یکی از اهالی روستا به بیان مشکلات پرداختند . در ادامه محتشم بخشدار موگرمون ضمن ارائه خدمات انجام شده در مدت سه سال و اندی استقرار دولت تدبیر و امید از وجود معارضات مردمی در اجرای طرح هادی روستا ابراز گله مندی کرد که مردم قول همکاری دادند . کریمی نژاد پس از بازدید میدانی از روستا ، در جمع مردم در مسجد گفتند : هیچگاه وعده دروغ نمی دهیم اما به مطالبات به حق شما گردن نهاده و می پذیریم که نباید حقوق ابتدایی مردم به آرزوی آنان مبدل شود . اما تلاش خواهیم کرد مشکلات این روستا از جمله وضعیت آنتن دهی تلویزیون و موبایل ، راه ارتباطی ، وضعیت ادامه تحصیل فرزندان این روستا در خوابگاه شبانه روزی لنده را در دستور کار قرار دهیم و در این راه از هیچ کوششی فروگذار خواهیم بوذ .
مقصد پایانی : راوک . روستایی که از وضعیت آب آشامیدنی خود و راه ارتباطی گله مند بودند وقول مساعدتهای لازم را از فرماندار گرفتند .
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 اسکان بیش از ۱۲ هزار نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
- 2 مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد
- 3 انفجار یک منزل مسکونی در یاسوج
- 4 توزیع گوشت قربانی با عنوان میهمانی مادر در گچساران
- 5 تاکید جدی استاندار بر حمایت از متقاضییان سرمایه گذار در بخش کشاورزی
- 6 میزان مصرف گاز در کهگیلویه وبویراحمد رو به افزایش است
- 7 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: شایعترین نوع سرطان در استان سرطان سینه است
- 8 کتاب تصویری «پلنگ ایرانی در دنا» رونمایی شد
-
نماینده مجلس: تضعیف تیم مذاکرهکننده، بازی در زمین اسرائیل است
-
نمایندگان استان در تعطیلات نوروز چه کردند؟/ گزارشی از فعالیت سه نماینده استان
-
صدور مجوز و پروانه از سوی شهرداری ها و تسهیلات بانکی مشکلات زیادی را در روند اجرایی طرح نهضت ملی ایجاد می کند
-
ورود مبدل های حرارتی در صنعت پتروشیمی دهدشت
-
عملکرد انجمن نابینایان و کمبینایان صبح امید گچساران/ تصاویر
-
فرماندار دنا پاسخ استاندار اصفهان را در خصوص "سد ماندگان" داد!/ نباید با مطالبهگری غیر منصفانه، کمکاریهای گذشته خود را از جیب مردم مناطق کوهستانی و کمظرفیت جبران کنند
-
شکارچی متخلف خائیز در دام افتاد
-
توزیع عادلانه اعتبارات عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
-
تاکید استاندار بر اهمیت راه در دیدار با رئیس شورای اطلاعرسانی دولت
-
سرپرست دانشکده ادبیات و علومانسانی دانشگاه یاسوج منصوب شد
نظرات ارسالی 6 نظر
همین که فرماندر به مردم روستا سرمی زندقابل تحسین است احتمالااب رودجن را فرماندارجهت آبیاری دشت ناصری پمپاژخواهدکرد. همانطوری که ابرودخانه مارون یک کیلومتری دشت بن است هنوزنتوانستندبعد ازچندین سال اقدامی صورت گیرد.ما باید به مردم وعده ای بدهیم که توان اجرایی آنرا داشته باشیم .اینطور مردم راضی ترند تا قول بدهم وعملی نشود.
پاسخپیگیری های شبانه روزی جناب کریمی نژاد قابل تقدیر است. انشاءالله با تدبیر ایشان مسئولین ناکارآمدوناتوان در این دید وباز دیدها به مردم معرفی بشوند.
پاسخکار جهاد کشاورزی استان استخدام فامیلی.............. مدیران این نهاد هست،
پاسخدولت تدبیر امید فقط خوب بلده شعار بده،طبل تو خالی
پاسخجهاد کشاورزی باری است بر دوش جمهوری اسلامی هیچ عملکردی ندارد،فقط یه عده کارمند دارد که پول بیت المال هدر می دهند،اصلا نمی دونند کشاورزی چی،
پاسخجناب دکتر کریمی نژاد کدام مسئول تا حالا راست گفته،هر چه دیدیم همه وعده های تو خالی بود،
پاسخ